Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 0:22:29
|
|
|
|
ninolina
|
Nina bi ja došla,ali baš neidem često u Jasku a i kod tebe su sigurno bregovi a ja se bojim voziti po bregu, nisam baš neki vozač. al stvarno nije breg. Sutra ću ti poslikati cjeli put od glavne ceste da vidiš
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 0:23:08
|
|
|
|
ninolina
|
ma play bi bio pomocni glumacuser posted image
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 0:25:10
|
|
|
|
Ninaa
|
Onda dobro, ak nije tak strašno bum se dovukla. Ma još se više bojim jel slabo vozim pa kad mi je mala u autu i auto novi, onda mi je to sve dodatni stres, baš sam postala baba i mm nekad se tak ljuti da kaj me on svakud mora vozikati i da se izvolim spremiti i otići negdje da bum odmah bolje volje.
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 0:26:00
|
|
|
|
ninolina
|
Onda dobro, ak nije tak strašno bum se dovukla. Ma još se više bojim jel slabo vozim pa kad mi je mala u autu i auto novi, onda mi je to sve dodatni stres, baš sam postala baba i mm nekad se tak ljuti da kaj me on svakud mora vozikati i da se izvolim spremiti i otići negdje da bum odmah bolje volje. eto pametan muž
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 0:26:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam sad citala sta ste pisale, i umirala od smeha sestra me gleda u cudu, i nista joj nije jasno
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 0:28:25
|
|
|
|
ninolina
|
Ja sam sad citala sta ste pisale, i umirala od smehauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sestra me gleda u cudu, i nista joj nije jasno user posted image user posted image user posted image user posted image bolje da nije jer bi rekla da si luda s kim se družiš
|
|
[Obrisani korisnik] 30.1.2010 0:28:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 0:29:32
|
|
|
|
pepeljuga
|
Nelly dacemo i tebi neku ulogu A sad stvarno gibam,mm zove da mu izmasiram ruku a bude i gel u akciji
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 0:29:45
|
|
|
|
Ninaa
|
IZVORNA PORUKA: ninolina Onda dobro, ak nije tak strašno bum se dovukla. Ma još se više bojim jel slabo vozim pa kad mi je mala u autu i auto novi, onda mi je to sve dodatni stres, baš sam postala baba i mm nekad se tak ljuti da kaj me on svakud mora vozikati i da se izvolim spremiti i otići negdje da bum odmah bolje volje. eto pametan muž je i pametan i dobar neli teško da bi ona nas razumjela ipak smo mi već teži slučajevi
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 0:30:53
|
|
|
|
Ninaa
|
Svima koji idu spavati lijepo sanjajte i ljubite dječicu. Idem i ja, na odmor sutra se moram primiti knjige.
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 0:31:07
|
|
|
|
CallamityJane
|
vece Neco ti uvijek dodjes kada ja idem laku noc cvrle laku noc pepe laku noc mr. Play OOO slobodno mi dodji u snove idem i ja lagano spavanjac papa cure
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 0:32:09
|
|
|
|
ninolina
|
Cure hvala vam na ovom druženju,već dugo se nisam tako nasmijala i dobro osjećalauser posted image idem spat,jer ako se cura opet probudi u 2h i bude budna do ujutro da budem lijepa i svježa za ludnicu,a ne s podočnjacimauser posted image LN. prijo ljubi mi onog šarmerskog zeta sa loknama. user posted image noći micek a i snajku mi izljubi
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 0:32:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Idem i ja, bila sam samo u prolazu..mislim nisam planirala ali dok iscitala sve prodje vreme laku noc cure
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 0:34:02
|
|
|
|
ninolina
|
ln Ja ostala sama
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 7:28:28
|
|
|
|
boba125
|
jutro mi cekamo da mm dodje s posla pa krecemo u hr vec mi je muka kad se sjetim sto bi mi opet doticna mogla spremiti ali ne dam se ja
|
[Obrisani korisnik] 30.1.2010 7:29:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 30.1.2010 7:30:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 7:31:56
|
|
|
|
boba125
|
ma nisam o tome ni pisala jer nema smisla uopce govoriti rijec je o mojoj predragoj svekrvi kako ste vi? meni je za sada raja ok,ali ima dana kad bi najradije komp bacila u zid
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 7:32:10
|
|
|
|
Puli
|
jutro upravo ga izvadih iz pećnice,navalite još je topli
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 7:33:08
|
|
|
|
boba125
|
jutro Puli mmm,fino,bas sam ogladnila sad kako Cvijeta?
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 7:34:47
|
|
|
|
Puli
|
ne daj se boba ne daj se godinama moja boba kako d,vidim da je veliki kamo putujete u hr ako dolazite u zg mogla bi nam se na čevapima večeras priključiti
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 7:37:32
|
|
|
|
Puli
|
cvijeta super,vozi kolica s bebom danas 3 put slavi ročkas dolazi moj babinjak s posla s klincima jadna ne zna što ju čeka cvrči kako A,jel bolje spavala noćas
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 7:37:57
|
|
|
|
boba125
|
nazalost nije zg a bas bi se htjela s nekim vise upoznati idemo u medjimurje i podravinu
|
[Obrisani korisnik] 30.1.2010 7:39:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 30.1.2010 7:42:06
|
|
|
|
boba125
|
znam cvrci,dodjem ponekad na stranicu trebala bi cesce vi idete u zg? sigurno ce biti lijepo
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!