ninolina
|
Kao da ste znale da mi baš danas treba tužionica,dan nikad gori,ja luda onako potiho već par dana,a danas eksplozija..cijelo vrijeme samo cendram,ali jedino tako mi je nekako lakše.Moja V dolazi iz škole nabrijana,nitko je ništa ne smije pitati,reži,uzima Jana,baca ga u vis,rasteže i nateže,mali jadan cvili,ja vičem,u to počne plakati i Sara koju je Jan cvileći probudio,brzo trčim smirujem ju,u to MM poludi jer je ON UMORAN,smirujem i njega...dolazi mi Ivan,ima neku masnicu na nozi,neće reći otkud mu,ja ga molim,on šuti,biti će da je opet igrao nogomet kamenčićima ispred škole,pa dobio masnicu.I on neki tempiran,kači se sa Vedranom,a to je prestrašno.Vrištim da se smire,bezuspješno i onda odustajem...Krećem u wc,da se malo smirim na miru,MM viče:hočeš dugo? Ja izlazim..Idem oprati suđe,duplići me ne puštaju.Obožavam ih sve,ali osjećam da me guše,da nemam zraka..Izlazim jako rijetko,jer izlazak moje obitelji je kao seoba naroda,pa smo svi još prije nego dođemo do auta već preumorni za ići dalje...Zato ja i duplići ostajemo doma,i tako po 15 dana bez izlazka iz kuće.Obožavam doći tu,opustim se,ali čim ja sjednem kao da me nema.luda kuća.I opet odustajem,prepuštam se njima.Ponekad se pitam dali ću ikad početi misliti na sebe i biti ona stara vesela JA. Uh,jesam se raspisala,ali znam da me razumijete i onda je meni lakšeuser posted image Potpuno te razuijem. Kad ti četvero djece visi nad glavom, ne stigneš na wc cijeli dan da ne pričam o jelu... nekad ne jedem dok oni ne odu spavati naveče... Izlazak van ko hodajuča katastrofa. Dok ih samo spremim nemam volje više dalje... Ali pokušavam to promjeniti. Evo več nekoliko dana to urdno i radim. S oproštenjem ne jebem više muža jel umoran ili nije... uvalim mu djecu i odem u kadu... nema me van dok se ne sredim. Da vidiš kako može. Probaj biti odlučna da trebaš vrijeme za sebe. Jednostavno mu reci da je dosta, da ćeš puknuti i da je to samo gora opcija od toga šta ti tražiš.Drži se