Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 31.1.2010 7:48:23
|
|
|
|
Puli
|
ne bi se mogao dogoditi jedan vikend pa da on prvi čuje dijete i ustane se a mene pusti malo duže spavati grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr imali smo lošu noć,kašljanje,puno buđenja zbog zaštopanog nosića i još trebam procuriti pa sam sva ko balon napuhana
< Poruku je uredio Puli -- 31.1.2010 7:51:57 >
|
|
[Obrisani korisnik] 31.1.2010 9:05:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 31.1.2010 9:15:01
|
|
|
|
lee
|
IZVORNA PORUKA: Puli ne bi se mogao dogoditi jedan vikend pa da on prvi čuje dijete i ustane se a mene pusti malo duže spavati grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr imali smo lošu noć,kašljanje,puno buđenja zbog zaštopanog nosića i još trebam procuriti pa sam sva ko balon napuhana isto ko kod mene...i još smo se posvadjali jutros oko 7h da sam živčana...rekla sam jesam jer ne spavam danima...
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 31.1.2010 9:15:31
|
|
|
|
ZVRK
|
joj izgleda da nam pun mjesec utječe na naše muževe
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 31.1.2010 9:18:31
|
|
|
|
lee
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK joj izgleda da nam pun mjesec utječe na naše muževe baš tako zvrk. pusa velika največa zvrku.
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 31.1.2010 9:24:52
|
|
|
|
ZVRK
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 31.1.2010 9:27:30
|
|
|
|
ivana801
|
I ja sam na svojega ljuta! Jučer sam se izgleda malo preforsirala i baš mi nije bilo dobro - kičma za rasturiti i tak sam jadna šta opet ne mogu sve radit kak sam navikla i uz to krenule su i mučnine. Moram malo usporit jer mi stvarno nije sinoć bilo dobro. Naravno on mi jučer NIŠTA nije pomogao! Nego me navečer pita kaj se plačem i kad sam mu rekla, odgovor: pa kaj si morala to sve danas napravit (a puno sam više toga planirala), pa ne živimo u svinjcu, kaj bi se dogodilo da to nisi napravila?! A mene peru hormooniiii, samo sam tulila. I već mi je jučer ujutro reko da ide danas u lov. I mislim si jutros, sigurno ne bude išao kad sam jučer bila takva-nikakva... ali eto.... NEMA GA! OTIŠAO JE! Molim i meni jedna tava cure!
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 31.1.2010 9:30:19
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: leilany ..a vidi kolkoo tavaaa..... muski budu naebali ovu noc izvoli ivana i za tvog dragog
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 31.1.2010 9:30:46
|
|
|
|
MILLA
|
ja najviše mrzim njihovu sebičnost i komfor!
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 31.1.2010 9:31:59
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: MILLA ja najviše mrzim njihovu sebičnost i komfor! da
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 31.1.2010 9:33:29
|
|
|
|
lee
|
IZVORNA PORUKA: MILLA ja najviše mrzim njihovu sebičnost i komfor! i ja isto...poludim od toga...ja sam svom rekla da ja ne očekujem od njega da kuha pere, čisti i pegla ali da mi pomaže oko malenog to očekujem..uf uzet ču i ja sebi jednu tavu pa bam bum
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 31.1.2010 9:35:19
|
|
|
|
ZVRK
|
da lee,meni je ''tata''svetinja jer ga ja nisam imala kroz moji život tako da zato mene to jako boli. možemo biti bez svega ali da family bude skupa-jer ja to nisam imala zato me to jaaaako dira
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 31.1.2010 9:40:35
|
|
|
|
lee
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK da lee,meni je ''tata''svetinja jer ga ja nisam imala kroz moji život tako da zato mene to jako boli. možemo biti bez svega ali da family bude skupa-jer ja to nisam imala zato me to jaaaako dira draga moja Zvrk ni ja nisam imala isto...meni su starci razvedeni več 26 godina...mama se udala drugi put..ne kažem da očuh nije dobar...i ja zato poludim isto kad mm ode a ne pita...a ja trčim oko alexa i onda kad imam loš dan odmah kreče napad na mene....
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 31.1.2010 9:41:39
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Mm se upravo ustao i odmah mi digao tlak. idiot idiotski Kažem da pričuva malu da idem staviti lance. naravno počelo je sa da on ne zna staviti lance,a onda je preraslo(kada sam rekla da ću ih ja staviti): šta će ti lanci? Za sat vremena će se snijeg otopiti,na glavnoj cesti je bljuzga,ne smiješ voziti po asfaltu... na kraju sam mu rekla da začepi i da ga zaboli ona stvar za lance,i asfalt i gume i sve skupa.. Ovako bih ga zada sa guštom!!! Dapače,to bi mi bio novogodišnji poklon ma kužim te ja, ali što te briga za jbne lance..neka sam preuzme odgovornost za svoje postupke (ili pomanjkanje istih)... ja sam prestala raditi ono što me ne dopada (niti mm ne pegla, pa zašto bih ja npr. popunila rupice od biše u lajsnama, uredila dvorište da mi nema bljuzge, montirala radio u autu, i još milijun sitnica, da sad ne nabrajam...).. doduše, sad sve ide puuuno sporije, ali trudim se da mi kroz jedno uđe a drugo izađe....pa ne mogu sve, još ovako noseća... računam da ću srediti kuću kako želim tek kada mi djeca krenu u školu, a do tad se bogami neću ubijati... ali ću mu redovito prigovarati
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 31.1.2010 9:45:20
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: Puli ne bi se mogao dogoditi jedan vikend pa da on prvi čuje dijete i ustane se a mene pusti malo duže spavati grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne nadaj se da će čuti, a i ako čuje, pravit će se da ne čuje... mene moj ne šiša 5%, a zna koliko sam neispavana, umorna, skrivljena sva, ovako trudna još i više... ali ja ne šišam ni njega 5%, nego kažem uredno, ajde ti jutros molim te, i tako redom.....treba imat konjske živce jer se buni i žali i kuka, ali me ne zanima... naravno neki put se ipak ja moram dignuti, ali tada mu je cijeli dan žuganje....(napominjem da njega uglavnom nema, i da kad je doma, ja očekujem da mi uskače u tim sitnim stvarima koje meni znače ko brdo čokolade!!!)
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 31.1.2010 9:46:37
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: ivana801 I ja sam na svojega ljuta! Jučer sam se izgleda malo preforsirala i baš mi nije bilo dobro - kičma za rasturiti i tak sam jadna šta opet ne mogu sve radit kak sam navikla i uz to krenule su i mučnine. Moram malo usporit jer mi stvarno nije sinoć bilo dobro. Naravno on mi jučer NIŠTA nije pomogao! Nego me navečer pita kaj se plačem i kad sam mu rekla, odgovor: pa kaj si morala to sve danas napravit (a puno sam više toga planirala), pa ne živimo u svinjcu, kaj bi se dogodilo da to nisi napravila?! A mene peru hormooniiii, samo sam tulila. I već mi je jučer ujutro reko da ide danas u lov. I mislim si jutros, sigurno ne bude išao kad sam jučer bila takva-nikakva... ali eto.... NEMA GA! OTIŠAO JE! Molim i meni jedna tava cure! njemu stvarno treba tava.... nabij mu grižnju savjesti!!!!!!
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 31.1.2010 9:47:17
|
|
|
|
mariola
|
slažem se s novamama on ne pegla, a bome ja ne kosim,niti skupljam lišće u dvorištu i sl. moj jw jutros dobar, skuhao mi kavi i sad zabavlja Tonija da ja na miru popijem i pročakulam s vama
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 31.1.2010 9:54:22
|
|
|
|
Marta j
|
Sve ih treba jednom tavom Lee nebrini ja cu tebi poslati malo loze uz smokvice da se opustis. Ja sam malo tuzna svekar je zavrsio u bolnici i nije bas najbolja prognoza. Mate nije od 4 do sada spavao,sada moram u st u bolnicu nositi svekru stvari,pa moram do mame rodendan joj.
|
|
[Obrisani korisnik] 31.1.2010 9:59:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 31.1.2010 10:14:21
|
|
|
|
curice
|
jutros je i moj meni digao tlak,a onda sam se pošteno izvikala,obukla i otišla na misu-sama bez ikoga.E i to mi je vrlo brzo prisjelo,jer mi je na misi došlo slabo,susjed me pokupio sa poda izveo vani. I tek sam sad bijesna,ujedam.
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 31.1.2010 11:38:57
|
|
|
|
ejmama
|
I meni je mm dignuo tlak između ostalog što nas je snašlo. Hana je danas bolje i on, ja sam koma, a Ena ima hunjavicu i poludit ću koliko mi je žao, ukapala sam joj sljeza jer neznam šta više, temp nema i nadam se da će tako ostati. Jučer sam otišla u grad ujutro jer sam morala podignuti novu karticu jer bez nje nemogu dizati lovu s bankomata, a usput sam išla podignuti papučice od Bambija jer je bio zadnji dan. MM je ostao s njima kući, uglavnom dok me nije bilo, naravno da se nije stigao obući jer smo morali za Istru, nije znao di mu je glava, Ena nije htjela jesti, naravno jer se ukakala, govori on pa ovo je ludnica s njima, ja govorim tako je meni svaki dan pa se ne žalim,cure su stvarno dobe, samo se on naučio da ja sve radim pa ni nezna koliki je posao odgajati djecu. Poslije mi svekrva govori da je govorio "hebem joj papuče baš je danas morala ići itd". Kad smo se vratili iz Istre opet smo se posvađali, pa sam mu rekla nek preda papire za razvod i da se toga riješim, ne treba mi ni on, ni neki drugi seronja u životu. Poslije se ulizivao, ali neke riječi zauvijek ostaju i neću ih zaboraviti.
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 31.1.2010 11:45:45
|
|
|
|
Ninaa
|
Oo danas muževi na tapeti, moj je isto u lovu bio,ali se brzo vratio pa je otišao na kavu s frendovima, sad ću mu uvaliti ručak i malu kad se probudi a ja ću učiti. Treba sve njih s tavom namlatiti. Ivana drži se sezona lova je gotova od 1.02 pa sve do 9 mejseca. Tak sam sretna!
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 31.1.2010 11:53:07
|
|
|
|
maja
|
A ajd, meni nije muž, nego njegova sestra. To me još od jučer drži. Došla je sa faksa nakon mjesec dana što je nije bilo i došla kod nas i ko te šljivi Maja, niti da pita kako si, kako trudnoća, kako beba? Glavno da svi pitaju jel curica ili dečko, a to kako sam ja naravno nije važno
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 31.1.2010 12:23:21
|
|
|
|
adryosijek
|
moj je cisto zlato kad mi bilio muka razumio me i nije me budio jer ako se dignem probjedim i sam sto nepadnem kako sam sse i digla pa je prao sude,kuhao rucak , donosio ako mi sta zatreba jer smo u italiji pa neznam pricat da bi osla sama u trgovinu.kuhala sam i ja sve radila ali to malo sto mi je pomogao spasilo me kad mi bila najgora mucnina u trudnoci.ja za svog dragog imam samo rijeci hvale mozda jer je stariji od mene a i godinu dana smo skupa moj dragi je moje zlato za sad kasnije cemo vidjet hehe
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 31.1.2010 12:29:09
|
|
|
|
Zimic
|
jucer sam skuhala pileci saft,juhu i tjesto..nisam bila od volje i nije mi se dalo jer je leo imao tempeeraturu sto je jednako tome da visi po meni cijel dan...da bi oko 6 sati dosli dom buraz i tata i poceli grditi to kaj sam ja skuhala---da su oni htjeli pohano mese---na kraju su jeli salamu i kruh a ovo je ostalo....dode mi da ih zasamaram! oni misle da ja nista ne radim po kuci-ti muski su ELEMENTARNA NEPOGODA! dode mi da nikada vise ne kuham!
PRESRETNA! Leo-18.1.2009. 4:28h
|
|
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!