|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "Ringerajina tužionica"
29.1.2010 22:59:04   
ninolina

Kao da ste znale da mi baš danas treba tužionica,dan nikad gori,ja luda onako potiho već par dana,a danas eksplozija..cijelo vrijeme samo cendram,ali jedino tako mi je nekako lakše.Moja V dolazi iz škole nabrijana,nitko je ništa ne smije pitati,reži,uzima Jana,baca ga u vis,rasteže i nateže,mali jadan cvili,ja vičem,u to počne plakati i Sara koju je Jan cvileći probudio,brzo trčim smirujem ju,u to MM poludi jer je ON UMORAN,smirujem i njega...dolazi mi Ivan,ima neku masnicu na nozi,neće reći otkud mu,ja ga molim,on šuti,biti će da je opet igrao nogomet kamenčićima ispred škole,pa dobio masnicu.I on neki tempiran,kači se sa Vedranom,a to je prestrašno.Vrištim da se smire,bezuspješno i onda odustajem...Krećem u wc,da se malo smirim na miru,MM viče:hočeš dugo? Ja izlazim..Idem oprati suđe,duplići me ne puštaju.Obožavam ih sve,ali osjećam da me guše,da nemam zraka..Izlazim jako rijetko,jer izlazak moje obitelji je kao seoba naroda,pa smo svi još prije nego dođemo do auta već preumorni za ići dalje...Zato ja i duplići ostajemo doma,i tako po 15 dana bez izlazka iz kuće.Obožavam doći tu,opustim se,ali čim ja sjednem kao da me nema.luda kuća.I opet odustajem,prepuštam se njima.Ponekad se pitam dali ću ikad početi misliti na sebe i biti ona stara vesela JA. Uh,jesam se raspisala,ali znam da me razumijete i onda je meni lakšeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Potpuno te razuijem. Kad ti četvero djece visi nad glavom, ne stigneš na wc cijeli dan da ne pričam o jelu... nekad ne jedem dok oni ne odu spavati naveče... Izlazak van ko hodajuča katastrofa. Dok ih samo spremim nemam volje više dalje...
Ali pokušavam to promjeniti. Evo več nekoliko dana to urdno i radim. S oproštenjem ne jebem više muža jel umoran ili nije... uvalim mu djecu i odem u kadu... nema me van dok se ne sredim. Da vidiš kako može. Probaj biti odlučna da trebaš vrijeme za sebe. Jednostavno mu reci da je dosta, da ćeš puknuti i da je to samo gora opcija od toga šta ti tražiš.Drži se

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 1401
29.1.2010 22:59:36   
ELENA35

user posted image ,hvala ti puno,zato vas sve volim jer ste uvijek tu kad trebauser posted image

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1402
29.1.2010 22:59:54   
anuska08

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Evo ti par zagrljja da ti bude bar malo lakseuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1403
29.1.2010 23:04:10   
lavica81
drži se dragauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: ELENA35

Kao da ste znale da mi baš danas treba tužionica,dan nikad gori,ja luda onako potiho već par dana,a danas eksplozija..cijelo vrijeme samo cendram,ali jedino tako mi je nekako lakše.Moja V dolazi iz škole nabrijana,nitko je ništa ne smije pitati,reži,uzima Jana,baca ga u vis,rasteže i nateže,mali jadan cvili,ja vičem,u to počne plakati i Sara koju je Jan cvileći probudio,brzo trčim smirujem ju,u to MM poludi jer je ON UMORAN,smirujem i njega...dolazi mi Ivan,ima neku masnicu na nozi,neće reći otkud mu,ja ga molim,on šuti,biti će da je opet igrao nogomet kamenčićima ispred škole,pa dobio masnicu.I on neki tempiran,kači se sa Vedranom,a to je prestrašno.Vrištim da se smire,bezuspješno i onda odustajem...Krećem u wc,da se malo smirim na miru,MM viče:hočeš dugo? Ja izlazim..Idem oprati suđe,duplići me ne puštaju.Obožavam ih sve,ali osjećam da me guše,da nemam zraka..Izlazim jako rijetko,jer izlazak moje obitelji je kao seoba naroda,pa smo svi još prije nego dođemo do auta već preumorni za ići dalje...Zato ja i duplići ostajemo doma,i tako po 15 dana bez izlazka iz kuće.Obožavam doći tu,opustim se,ali čim ja sjednem kao da me nema.luda kuća.I opet odustajem,prepuštam se njima.Ponekad se pitam dali ću ikad početi misliti na sebe i biti ona stara vesela JA. Uh,jesam se raspisala,ali znam da me razumijete i onda je meni lakšeuser posted image .

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 1404
29.1.2010 23:05:42   
ELENA35

Često sam pomislila na tebe,znam da je i tebi teško.Ma pokušavam ja svima ugoditi,a mene nitko ne pita kako sam,dali sam dobro ili ne.Muči me jedino što ako se želim izboriti za neko svoje malo zadovoljstvo moram biti jako gruba i bezobrazna radi čega se kasnije jako loše osjećam.Onda mi veći klinci govore da ih ne volim i slično,što nije točno,ali jednostavno mi padne neki mrak na oči i izbace me iz takta.I onda su ONI uvrijeđeni i nitko nebi došao i rekao mama oprosti.Iskreno se nadam da će sa proljećem doći i bolji dani za sve nas...

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1405
29.1.2010 23:06:35   
leilany
elena35 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 1406
29.1.2010 23:08:00   
minnie
elen aizdrži. kad ti blizanci malo poskoče čisto da se mogu sami sa sobom zabavljati biti će ti puno lakše. onda će ti ovo vrijeme se činiti jako daleko i nečeš shvačati što te je tako umaralo. držim fige da to sve prođe sve brže

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 1407
29.1.2010 23:08:45   
ninolina

Često sam pomislila na tebe,znam da je i tebi teško.Ma pokušavam ja svima ugoditi,a mene nitko ne pita kako sam,dali sam dobro ili ne.Muči me jedino što ako se želim izboriti za neko svoje malo zadovoljstvo moram biti jako gruba i bezobrazna radi čega se kasnije jako loše osjećam.Onda mi veći klinci govore da ih ne volim i slično,što nije točno,ali jednostavno mi padne neki mrak na oči i izbace me iz takta.I onda su ONI uvrijeđeni i nitko nebi došao i rekao mama oprosti.Iskreno se nadam da će sa proljećem doći i bolji dani za sve nas...

to je istina i meni tako reagiraju, često sam se rasplakala da su i oni to vidjeli ali neznaju djeca a i nesmiju znati kako se mi točno osječamo. Zato ti je moj savjet da popričaš s mužem jer bez njegove podrške samo bude gore.

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 1408
29.1.2010 23:15:56   
ELENA35

Svega je on svjestan,ali predobar je,hoće mi uvijek pomoći,iako neki puta bude više štete nego koristiuser posted image .Stvar ti je u tome što sam ja glavna "vještica" u kući,on je predobar sa djecom,a oni to debelo koriste.Tako da je čini mi se on bespomoćniji od mene.I ja jednostavno moram pohvatati sve konce moje obitelji,što sam uvijek mogla,ali sad jednostavno nemam snage.Ah,znaš kako ljudi kažu: što te ne ubije,ojača te.

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1409
29.1.2010 23:18:19   
ninolina

Svega je on svjestan,ali predobar je,hoće mi uvijek pomoći,iako neki puta bude više štete nego koristiuser posted image .Stvar ti je u tome što sam ja glavna "vještica" u kući,on je predobar sa djecom,a oni to debelo koriste.Tako da je čini mi se on bespomoćniji od mene.I ja jednostavno moram pohvatati sve konce moje obitelji,što sam uvijek mogla,ali sad jednostavno nemam snage.Ah,znaš kako ljudi kažu: što te ne ubije,ojača te.

a gle kad imaš dva tinejđera u kući teško je. Jel ti oni kaj naprave, pomognu... Sve je to ok kaj te on kuži ali se i on mora izboriti za tebe da budeš ona stara... sve to vuče svoje ako ti padaš na dno i oni idu svi za tobom, a teško se vratiti u normalu

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 1410
30.1.2010 0:25:44   
mala pcelica
ninolina i elena i sve ostale cure sa više djece ja vam se divim i skidam kapu kako izdrzavate sve to-ja imam jedno djete i mislim da mi je pretesko  jer neki puta mi je "doručak" u 4 popodne kao danas npr. ne stignem jesti ,a o nečemu drugom da ne pričam....ali kako je vama to samo vi znate -šaljem vam veeeeeeliki user posted image  i stvarno vam se divim!!!..

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1411
30.1.2010 18:37:45   
ZVRK
tužim se na muža.
digo mi tlak skroz.
prvo rekao da danas nema sastanak za maškare,pa nakraju zove iz marketa da li mi šta treba da kupi a prije toga mu rekla da sam ostala bez plinaaaaaaa-ali to je zaboravio.
ineće ti ''sastanci''počinju u 19 sati i obično bude doma do onda sa malim ali danas on ne može pa čekaču ekipu u konobi mi je rekao a meloga nije niti pozvao a mali ti čeka za tatin danas slobodan trenutak......

al neka mu bude.već smislila kaznu.
mm će doći dpma sigurno kazno i i ''lijepom''stanju a zvrkić se sutra rano budi pa će bogami i on da se probudi
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image jedan.
uh uh uh još me i menga zajebava

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 1412
30.1.2010 18:39:45   
Lady3
user posted image Zvrk ovo je za muža a za tebe jedan huguser posted image

< Poruku je uredio Lady3 -- 30.1.2010 18:40:50 >

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1413
30.1.2010 18:41:29   
ZVRK
nebranim mu te sastanke i imam puno razumjevanja ali kada ''dira''u danijelovo vrijeme onda puknem.
inače sam dobra ali mogu biti jako zajebana.
ja i mm smo vage a neznaš koji je ''gori''

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 1414
30.1.2010 18:45:43   
MILLA
user posted image ....jučer sam mm ovako...danas je za poželjetuser posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1415
30.1.2010 18:46:31   
ZVRK
onda bude i meni možda bolji sutra

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 1416
30.1.2010 18:48:09   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: ZVRK

onda bude i meni možda bolji sutra

a sada idem kod zvrkića jer sam počela da režim i na njega a on hoće da se igram

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1417
30.1.2010 18:51:46   
MILLA
uf.stvarno sam mu jučer lijepo objasnila koliko sam razočarana u njega. naravno,točno u živacuser posted image ......danas,eto sve bolje. a....svako malo moram upotrijebiti bič!  too mi teško pada,jer sam do tada več puna ko šipak...ali.....mora se,nema druge. evo danas ,nakon ručka bez moljakanja,dal mora baš ili ne....uzeo malog u kolica i razvozo ga neka dva sata. oprao mi suđe,pomogao urediti kuču,posložio oprano u ormar....i to sve da me pita dal baš sad mora....i bez da ja pitam da li bi mogao sve to da napravi. napokon!

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1418
30.1.2010 18:57:36   
lee
evo mene nisam dugo bila....user posted image

uf bila danas do grada kupila ribu, seka malog pričuvala.došla doma sve napravila, očistila stan, kuhinju oprala....i muž kaže idem kod prijatelja gledati utakmicu..dobro ode on u 16h...zovem ga malo prije i kaže doči ču ja brzo doma i neču iči na biljar...ali eto to doma če biti oko 21h u najboljem slučaju a ti ženo budi doma sa alexom nema veze što si umorna..ma nije to bitno.....user posted image user posted image

Milla jojjjj ma svi su isti..ja svom isto neki dan brojala ali ništa od toga...morati čemo mi nešto organizirati da si pomažemo jer od njih nema baš puno.....user posted image user posted image   Zvrk baš mi je žao...evo tave i od mene...user posted image

< Poruku je uredio lee -- 30.1.2010 18:59:00 >

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 1419
30.1.2010 19:01:35   
MILLA
IZVORNA PORUKA: lee

Milla jojjjj ma svi su isti..ja svom isto neki dan brojala ali ništa od toga...morati čemo mi nešto organizirati da si pomažemo jer od njih nema baš puno.....user posted image

ništa....možemo promjenit taktiku. ako neče milom,če silom!user posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1420
30.1.2010 19:05:09   
lee
IZVORNA PORUKA: MILLA

Milla jojjjj ma svi su isti..ja svom isto neki dan brojala ali ništa od toga...morati čemo mi nešto organizirati da si pomažemo jer od njih nema baš puno.....user posted image

ništa....možemo promjenit taktiku. ako neče milom,če silom!user posted image

dobra si..dva tri šamara i kataflisku...meni je jednom muž rekao da bi ja njega tukla..a ja se smijala...jojjj bi sam rekla sa tavom....user posted image user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 1421
30.1.2010 19:06:19   
leilany

user posted image
..a vidi kolkoo tavaaa..... muski budu naebali ovu nocuser posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1422
30.1.2010 19:09:31   
MILLA

...meni je jednom muž rekao da bi ja njega tukla..a ja se smijala...

pa moj to i govoriuser posted image .... on ima tik kad sam ljuta ,samo se miče.user posted image
neka,neka....strah u kosti utjeramuser posted image user posted image user posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1423
30.1.2010 19:11:20   
tikica_69
bogme je i mene moj sad uspio raspi_diti 

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 1424
30.1.2010 19:22:17   
MILLA
user posted image

.... bolje im je da se ne zajebuser posted image .....sa amazonkama

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!