Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 22:31:00
|
|
|
|
Puli
|
laku noć
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 22:31:09
|
|
|
|
piggy
|
kada radimo party za ekipu najrađe zovemo Stipu Tiha Tiha pa pukla si skroz
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 22:32:02
|
|
|
|
tiha
|
jesam naravno dolazim poslje cure nanaju mm me zove....trep trep
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 22:33:00
|
|
|
|
Puli
|
pa malo ribice i mesića na žaru
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 22:33:31
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: Candy IZVORNA PORUKA: mlada mama kad smo kod toga ja imam uzasne nocne more u posljednje vrijeme Kakve draga,zbog čega? ne znam neki dan sam nesto ruzno sanjala i 100 put sam se budila sinoc i nije bila neka mora,ali sam sanjala neke prekrasne kuce i da se ja biciklom vozim pored njih i da u nekom kaficu pijem kavu s nekim ljudima koje prvi put vidim a znam vecinu toga o njima pa sam ja to protumacila ovako: kuca- to je zato sto zelim imati svoju kucu i stalno razmisljam o tome,a nedavno sam vidjela jednu prekrasnu bicikli- to jae zato sto sam jucer pojela puno slatkog i stalno sam govorila da cu se udebljati kafic-to je sigurno rr tako sam ja to protumacila
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 22:33:44
|
|
|
|
Candy
|
I ja odoh nakratko...valjda će noćne ptičice biti dežurne ...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 22:36:13
|
|
|
|
piggy
|
Candy pa zar sumnjaš u noćnu smjenu Puli i ti nam se pridružila partyju sa Stipom
< Poruku je uredio piggy -- 20.9.2008 22:37:00 >
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 22:36:17
|
|
|
|
mlada mama
|
tiha sto ste kupili baki????
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 22:37:31
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: piggy Candy pa zar sumnjaš u noćnu smjenu Nikada !
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 22:39:21
|
|
|
|
tiha
|
mm je kupio neki cvijet prekrasni neznam vrstu ali predivan je bombonjeru i kavu superiska bolje nego da sam ja isla gubim se nakratko ..trep trep -di je cinik sada sad bi komentirao
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 22:42:17
|
|
|
|
mlada mama
|
tiha jel vi to radite na jos jednoj bebi????
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 22:49:17
|
|
|
|
piggy
|
Pa tiha nam je malo malo u akciji,samo čekam kad bu nam nekaj novog rekla
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 22:54:00
|
|
|
|
mlada mama
|
pa i meni se cini da je ona malo malo u akciji
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 22:55:46
|
|
|
|
piggy
|
danas je frajerici dragi doma,pa sad nema puno vremena za nas,a ja svog moram čekati do tri,kako mi samo prkosi
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 22:57:40
|
|
|
|
Elena
|
Dobro vecer cure,evo i mene malo da se razonodim malo u birc i druzim se s vama,nedostajate mi puno i zato evo sasd mi se Martina uspavala a ja odma sela na kom,nego recite mi ima li koga za pice,mm mi je otisao na pivolend pa dobila sam zelju i ja da se napijem Dok mi stigne pivo,ako stigne da se ja malo zagrijem....
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 22:59:38
|
|
|
|
piggy
|
bok Elenice,evo i tebi jedno pivce da te ugrije
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 23:00:49
|
|
|
|
mlada mama
|
piggy, moj je kod kuce,ali cjeli dan ne kontaktiramo cak nisam htjela ni u krpe kad je on otisao,nek se malo zamisli.a do tada ce mu biti samo
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 23:04:46
|
|
|
|
Elena
|
joj mlada mama koliko puta sam ja to uradila do jednom nisam rekla samoj sebi,sta?da ja lisem svoje srce od ljubavi,ma boli uvo mene sta on radi i kako radi,menio driga sta ja radim,od tada nikada ma koliko bili ljuti nisam ostavila da tako prespavamo,pusti gordost......odipoljubi ga,zagrli ga i recu mu da ga volis i onda okreni ledza i spavaj,vjeruj nakon neko vreme osjetices promjene,a tek kako ljepo ti ces se osjetiti,uf nikada lepse,.......LJUBAV JE RAZLOG DA POSTOIMO SRECO!
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 23:06:08
|
|
|
|
piggy
|
strašna si,i ja neki put svoga ostavim samog u krevetu a ja ostanem na raji,pa nek si misli al brijem da ti to njima ne znači baš ništa,a meni je poslije koma,bilo bi bolje da sam iskoristila situaciju za akciju
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 23:07:24
|
|
|
|
Elena
|
Evo cure ja cekam pivo a mm mi doneo giro,pa idem papati i vracam se jos malo do birc da popijem koje pivo
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 23:12:49
|
|
|
|
mlada mama
|
hvala elena na lijepom savjetu,ali ovaj put sam mu zbilja zamjerila,i morat ce se potruditi da to ispravi...sto je bilo kao sto vec milijun puta rekoh nikad ga nema kod kuce,cjelo ljeto je govorio da jedva ceka zimu da bude par dana s malim i dosla ta zima on pun planova,ali ne s nama nego svojim prijateljima,cim se ustane svaki dan nesto je pomagao prijatelju i to je trajalo do navece u razmacima kad je dolazio skuhat kavu obecavao je ic cemo na veceru ici cemo u park...a kad je dosla noc prvo je otisao na pice snjima,a od vecere i parka nista,danas ista prica poludjela sam
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 23:19:58
|
|
|
|
piggy
|
a to stvarno nije bilo uredu od njega,pa jesi li mu kaj rekla na to,kaj su njemu prijatelji važniji od obitelji. u na to ja isto poludim,moj je prije znao više izlaziti i pomagati nešto svojim frendovima i svaki put mi je rekao ne bum dugo,na kraju ja nekaj isplaniram a on sve pokvari. kad sam poludjela onda sam sjela sa njim i dala mu ultimatum "ili ja ili oni" pa ti dragi moj biraj. ja mu inače nikad niš ne branim,nek ide sa frendovima na cugu al kad veliš ne bum dugo onda se drži dogovora. ja sam to uspjela riješiti razgovorom i hvala Bogu nemam nikakvih problema,sve se uspijemo dogovoriti.
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 23:20:43
|
|
|
|
Elena
|
koja poznata prica,za sve i svakoga ima vremena,osim za mene i Martinu,u pocetku sam prigovarala i prigovarala i prigovarala.....al se nista nije promjenilo dok ja nisam promjenila kao sto sam ti rekla,prestala sam traziti od njega da vreme prolazimo zajedno,u nijedan plan on nije bio ukljucen,ide ovamo onamo ali samo ja i amrtina,i vidi molim te kako decko vec voli ici s nama zeli da me iznese na veceru,taktika sreco,to mi je rekla jedna starija zena....
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 23:21:17
|
|
|
|
tiha
|
sto ste zloceste zadnji put sam bila u akciji prije tjedan dana? to je vama malo malo? cak ni za rodos nije dobio a i vec sam vam stigla nazad brza nema sta....brzina mi vrlina
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 23:22:08
|
|
|
|
Elena
|
piggu trebao je da bira dok ste bili u vezi ili sad od kad ste u brak,jer sreco vjeruj veoma je razlika kad treba birati?
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!