|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Dinamit"
20.9.2008 22:31:00   
Puli
user posted image

laku noć

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1376
20.9.2008 22:31:09   
piggy
kada radimo party za ekipu najrađe zovemo Stipuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tiha Tiha pa pukla si skrozuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1377
20.9.2008 22:32:02   
tiha
jesam naravno dolazim poslje cure nanaju mm me zove....trep trepuser posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1378
20.9.2008 22:33:00   
Puli
pa malo ribice i mesića na žaru

user posted image user posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1379
20.9.2008 22:33:31   
mlada mama
IZVORNA PORUKA: Candy

IZVORNA PORUKA: mlada mama

kad smo kod toga ja imam uzasne nocne more u posljednje vrijemeuser posted image

Kakve draga,zbog čega?

ne znam neki dan sam nesto ruzno sanjala i 100 put sam se budila sinoc i nije bila neka mora,ali sam sanjala neke prekrasne kuce i da se ja  biciklom vozim pored njih i da u nekom kaficu pijem kavu s nekim ljudima koje prvi put vidim a znam vecinu toga o njima pa sam ja to protumacila ovako:
kuca- to je zato sto zelim imati svoju kucu i stalno razmisljam o tome,a nedavno sam vidjela jednu prekrasnu
bicikli- to jae zato sto sam jucer pojela puno slatkog i stalno sam govorila da cu se udebljati
kafic-to je sigurno rr tako sam ja to protumacila

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1380
20.9.2008 22:33:44   
Candy
I ja odoh nakratko...valjda će noćne ptičice biti dežurne user posted image ...

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1381
20.9.2008 22:36:13   
piggy
Candy pa zar sumnjaš u noćnu smjenuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Puli i ti nam se pridružila partyju sa Stipomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio piggy -- 20.9.2008 22:37:00 >

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1382
20.9.2008 22:36:17   
mlada mama
tiha sto ste kupili baki????

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1383
20.9.2008 22:37:31   
Candy
IZVORNA PORUKA: piggy

Candy pa zar sumnjaš u noćnu smjenuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikada user posted image !

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1384
20.9.2008 22:39:21   
tiha
mm je kupio neki cvijet prekrasni neznam vrstu ali predivan je bombonjeru i kavu

superiska bolje nego da sam ja islauser posted image

gubim se nakratko ..trep trepuser posted image -di je cinik sada user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sad bi komentiraouser posted image

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 1385
20.9.2008 22:42:17   
mlada mama
tiha jel vi to radite na jos jednoj bebi????

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1386
20.9.2008 22:49:17   
piggy
Pa tiha nam je malo malo u akciji,samo čekam kad bu nam nekaj novog reklauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1387
20.9.2008 22:54:00   
mlada mama
pa i meni se cini da je ona malo malo u akcijiuser posted image user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1388
20.9.2008 22:55:46   
piggy
danas je frajerici dragi doma,pa sad nema puno vremena za nas,a ja svog moram čekati do tri,kako mi samo prkosiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1389
20.9.2008 22:57:40   
Elena
Dobro vecer cure,evo i mene malo da se razonodim malo u birc i druzim se s vama,nedostajate mi puno i zato evo sasd mi se Martina uspavala a ja odma sela na kom,nego recite mi ima li koga za pice,mm mi je otisao na pivolend pa dobila sam zelju i ja da se napijemuser posted image Dok mi stigne pivo,ako stigne da se ja malo zagrijem....user posted image

volim vas sve

Neposredna veza do poruke: 1390
20.9.2008 22:59:38   
piggy
user posted image bok Elenice,evo i tebi jedno pivce da te ugrije

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1391
20.9.2008 23:00:49   
mlada mama
piggy, moj je kod kuce,ali cjeli dan ne kontaktiramo cak nisam htjela ni u krpe kad je on otisao,nek se malo zamisli.a do tada ce mu biti samouser posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1392
20.9.2008 23:04:46   
Elena
joj mlada mama koliko puta sam ja to uradila do jednom nisam rekla samoj sebi,sta?da ja lisem svoje srce od ljubavi,ma boli uvo mene sta on radi i kako radi,menio driga sta ja radim,od tada nikada ma koliko bili ljuti nisam ostavila da tako prespavamo,pusti gordost......odipoljubi ga,zagrli ga i recu mu da ga volis i onda okreni ledza i spavaj,vjeruj nakon neko vreme osjetices promjene,a tek kako ljepo ti ces se osjetiti,uf nikada lepse,.......LJUBAV JE RAZLOG DA POSTOIMO SRECO!

volim vas sve

Neposredna veza do poruke: 1393
20.9.2008 23:06:08   
piggy
strašna si,i ja neki put svoga ostavim samog u krevetu a ja ostanem na raji,pa nek si misliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
al brijem da ti to njima ne znači baš ništa,a meni je poslije koma,bilo bi bolje da sam iskoristila situaciju za akcijuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1394
20.9.2008 23:07:24   
Elena
user posted image Evo cure ja cekam pivo a mm mi doneo giro,pa idem papati i vracam se jos malo do birc da popijem koje pivouser posted image user posted image user posted image

volim vas sve

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1395
20.9.2008 23:12:49   
mlada mama
hvala elena na lijepom savjetu,ali ovaj put sam mu zbilja zamjerila,i morat  ce se potruditi da to ispravi...sto je bilo kao sto  vec milijun puta rekoh nikad ga nema kod kuce,cjelo ljeto je govorio da jedva ceka zimu da bude par dana s malim i dosla ta zima on pun planova,ali ne s nama nego svojim prijateljima,cim se ustane svaki dan nesto je pomagao prijatelju i to je trajalo do navece u razmacima kad je dolazio skuhat kavu obecavao je ic cemo na veceru ici cemo u park...a kad je dosla noc prvo je otisao na pice snjima,a od vecere i parka nista,danas ista prica poludjela sam

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1396
20.9.2008 23:19:58   
piggy
a to stvarno nije bilo uredu od njega,pa jesi li mu kaj rekla na to,kaj su njemu prijatelji važniji od obitelji.
u na to ja isto poludim,moj je prije znao više izlaziti i pomagati nešto svojim frendovima i svaki put mi je rekao ne bum dugo,na kraju ja nekaj isplaniram a on sve pokvari.
kad sam poludjela onda sam sjela sa njim i dala mu ultimatum "ili ja ili oni" pa ti dragi moj biraj.
ja mu inače nikad niš ne branim,nek ide sa frendovima na cugu al kad veliš ne bum dugo onda se drži dogovora.
ja sam to uspjela riješiti razgovorom i hvala Bogu nemam nikakvih problema,sve se uspijemo dogovoriti.

Neposredna veza do poruke: 1397
20.9.2008 23:20:43   
Elena
koja poznata prica,za sve i svakoga ima vremena,osim za mene i Martinu,u pocetku sam prigovarala i prigovarala i prigovarala.....al se nista nije promjenilo dok ja nisam promjenila kao sto sam ti rekla,prestala sam traziti od njega da vreme prolazimo zajedno,u nijedan plan on nije bio ukljucen,ide ovamo onamo ali samo ja i amrtina,i vidi molim te kako decko vec voli ici s nama zeli da me iznese na veceru,taktika sreco,to mi je rekla jedna starija zena....user posted image

volim vas sve

Neposredna veza do poruke: 1398
20.9.2008 23:21:17   
tiha
sto ste zloceste zadnji put sam bila u akciji prije tjedan dana? to je vama malo malo? cak ni za rodos nije dobiouser posted image a i vec sam vam stigla nazad brza nema sta....brzina mi vrlinauser posted image

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

Neposredna veza do poruke: 1399
20.9.2008 23:22:08   
Elena
piggu trebao je da bira dok ste bili u vezi ili sad od kad ste u brak,jer sreco vjeruj veoma je razlika kad treba birati?

volim vas sve

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!