Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 23:22:53
|
|
|
|
Elena
|
ajme tiha pa ti si zaista dinamitna brzitna
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 23:23:07
|
|
|
|
mlada mama
|
rekla sam mu,ali njegovo ti je odmah:"dobro,vise necu nikud ici..." meni je glupo sto sam mu to uopce morala reci,da on sam se nije toga sjetio,sad cu malo biti s njima...poludjela sam
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 23:24:25
|
|
|
|
tiha
|
neradimo na bebi pijem ja cure moje tablete imam ih dvoje za sada mi dosta
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 23:27:19
|
|
|
|
mlada mama
|
ma on nije uopce ukljucen u nase planove on ne zna ni gdje smo ni sta smo jer ga nikada nema,a vidis njega to izgleda uopce ne dira... zabolilo ga je jedino veceras kad je pitao malog ides spavati s tatom,a on govori ne s mamom
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 23:28:19
|
|
|
|
mlada mama
|
tiha,nista ti nije 100%sigurno
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 23:29:42
|
|
|
|
tiha
|
mlada mama pst jezik pregriziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 23:30:44
|
|
|
|
Elena
|
e mlada mama vidjeces tek u buducnosti kako ce ga boljeti i zaboljeti puno stvari kad ti mali jos malo odraste,ja to tek sada osjecam i nekad znam mu saqmo reci kaj je sad sam si to zasluzio,i on samo spusti glavu i op odma je na tewrasi da pusi cigaretu,samo se ti ne sekiraj jer sve je prolazno ali i nasi nervi...trebace nam puno vise jednog dana....
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 23:31:05
|
|
|
|
piggy
|
ma to ti je bilo još u vezi,negdje kad smo hodali dvije godine,njegova mama mi je rekla da mu moram dati ultimatum ili da počnem igrati njegovu igru.ja sam krenula s ultimatumom i upalilo je al bilo je slučajeva gdje sam igrala i njegovu igru pa mu niš nije bilo jasno,na kraju se on meni obratio kao u čemu je problem,a ja sam mu rekla da bi on trebao znati u čemu je problem,jer se ja ponašam onako kako si se ti ponašao,pa da vidiš malo kako je to. bio je malo zbunjen al je neke stvari shvatio,ja sam s njim puno radila,pa mi smo hodali 8 godina,al zato sada nemam nikakvih problema,čak mi ni svekrva nemre vjerovati kako sam ga promjenila
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 23:31:31
|
|
|
|
mlada mama
|
imas dvije cure taman jos jedan decko ,zezam se zelim ti samo ono sto si ti sama zelis
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 23:32:26
|
|
|
|
Elena
|
tiha a ti sreco nemoj biti toliko sigurna u te pilule mislim da ti ne nabrojavam sad sta kako,al nemas ti gajle jer ti sve znas plodne dane neplodne i sve oko toga,pametna si ti...
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 23:33:52
|
|
|
|
tiha
|
elena sreco znas ti mene! ja sam ti sveznalica....a zasto smo miu pravili 6 mj ako ja to sve znam?
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 23:35:38
|
|
|
|
Elena
|
e piggy ti si uradila sta je trebalo kad si mogla a u nase situacije sve je drugacije jer kad dodze djete ne mozes sreco za sve da kazes ili...ili...nema to jer sad je porodica u pitanju i sve treba se resavati polako,jer jedino dete moze stradati i dozivljeti stresove i traume a to niko svesno ne zeli,zato je brak nesto sveto u kome zrtvujemo pun o toga pa i nase dostojanstvo i gordost po potrebu,zar ne?
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 23:36:36
|
|
|
|
Elena
|
e pa ne ide to tako uvjek kako planiramo jer Bog je veliki i samo on zna zasto, kad, sto.....
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 23:37:04
|
|
|
|
mlada mama
|
6mj? ups,ja planiram toboze ostati trudna na godinu u 7-8mj,da rodim u proljece,ali ako mi bude trebalo 6mj
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 23:40:59
|
|
|
|
piggy
|
znam elena da je teško njih mjenjati u braku,oni su vječno djeca,nisam ni mislila da u braku treba dati ultimatum ili ili. Ali da treba sa njima stalno razgovarati u to sam uvjerena,jedino tako možeš doći do nekih odgovora.
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 23:43:29
|
|
|
|
mlada mama
|
treba razgovarati,treba i nekad dignut nos,a nekad se treba praviti da si hladan na sve....jedino tako mozes nesto postici...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 23:46:30
|
|
|
|
Elena
|
mozda negde je moguce ali u jedno sam sigurna promjeniti nikada necemo njih,a mozda negde razgovor i upali ali licno u mom braku uvjek zavrsi s svadze pa zato ja i nikada prva ne pocinjem neki ozbilnii razgovor znas ono ma boli me uvo za sve... i onda kad mi se spoje zice u mozak i iskoristim priliku kad smo sami ja ne pricam vec se derem i onda na kraj uvjek samo mu kazem ovo pricam(mislim derem se)za nase dobro i samo da znas da te volim pun o,odem polubim ga i idem si raditi kaj imam raditi,e takva sam ja luda mica
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 20.9.2008 23:49:15
|
|
|
|
mlada mama
|
ja vas napustam postalo mi je jako hladno,a idem malo lec da mi se ne ponovi prosla noc,pa-pa laka vam noc.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 0:00:50
|
|
|
|
Elena
|
EVO CURE I JA KAKO NISAM DOBILA PIVO,MM SE OPRAVDAO PRAVITI MI BAMBUS PA KAKO SAM P[OPILA VEC DVE CASE,OCI MI VISE NE VIDE KAKO TREBAJU,PA ZATO MOGU VAM SAMO RECI LAKU NOC ,LJEPO MI SPAVAJTE I PISEMO SI KAD BUDEM OPETG SELA NA KOM ajme oprostite zbog velike slova nisam primetila,nemojte mi zameriti molim vas dragi frendici,jos jednom ljepe snove
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 0:19:01
|
|
|
|
tiha
|
elenice laku noc piggy neces vjerovat djete mi u kreveticu i spava kad nece spavati samo se trebam smijat i da vidis
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 0:26:23
|
|
|
|
piggy
|
dobro da znamo kad ju trebaš uspavati ja ću ti se javiti pogledala ja ono al neću niš bez dragog
< Poruku je uredio piggy -- 21.9.2008 0:27:02 >
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 0:30:54
|
|
|
|
tiha
|
sam ti njega sacekaj pa nek to on da nebi bilo..... belaja
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 0:42:23
|
|
|
|
piggy
|
ja ti inače sve kužim al me samo strah da nekaj krivo ne napravim,ja ti volim biti ziher
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 0:45:18
|
|
|
|
tiha
|
kod nas sam ti ja majstor za sve..mma ne zanima komp samo igrice na njemu i net ali neke vece stvari ne to ti ja mrdam skidam svasta namjestam imam brdo programa i sto mi treba i sto mi netreba moramo ga vec cistit a bio bi red da rusimo windovse...ali onda moram sve ponovo snimati programe koje koristim
|
|
RE: Caffe bar "Dinamit" 21.9.2008 0:48:30
|
|
|
|
tiha
|
mm me tjera da idem spavati kao bit ce mi se tesko probudit kad se mia bude htjela cuvati pa kaze idi u krpe ja cu miu uzet ako bude plakala...bas je srce! kaze da se moram i ja odmoriti pa gibam dok se nije predomislio! a ako nebudem mogla zaspati vracam se ...znas ti mene!!!!! ajde sreco laku noc zao mi je sto te moram napustiti ali nemogu vise ni gledati! laku noc i slatke snove zelim...kisssssssssssiiiiiiiiiiii
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!