Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:54:15
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: Lady3 jel mene tko uopće vidio??? oprosti draga baš sam bezobrazna kako si kako klinci ma uhvatili smo se pepi i moguće trudnoće-ne zamjeraš nam
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:54:39
|
|
|
|
Lady3
|
ajd više, rekoh još sam i nevidljiva heeheheh...
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:54:41
|
|
|
|
ninolina
|
bumo videleuser posted image a čuj ak ne dobiš kroz 2-3 dana pitaj muža kaj je delal, al to si ga ti napeljala sa svojim gelićem
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:54:45
|
|
|
|
pikachu
|
IZVORNA PORUKA: mariola Pikachu moraš si roditi sina i dati mu ime Toni pa da uživaš ko pepi i ja
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:55:13
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mariola Pikachu moraš si roditi sina i dati mu ime Toni pa da uživaš ko pepi i ja znas za drugi put lady bok
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:55:55
|
|
|
|
Lady3
|
curice ja sam ovih dana super,neznam šta me pere,al neka što duže potraje još sam sretna jer sam si danas za malo love kupila super trapke i majicu al još se brusim na novi šoping..
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:56:00
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: ninolina bumo videleuser posted image a čuj ak ne dobiš kroz 2-3 dana pitaj muža kaj je delal, al to si ga ti napeljala sa svojim gelićem da,da sama si je kriva
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:56:04
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: ninolina bumo videleuser posted image a čuj ak ne dobiš kroz 2-3 dana pitaj muža kaj je delal, al to si ga ti napeljala sa svojim gelićem da da bilo je sex-a ovaj mjesec al smo se pazili
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:57:25
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: mariola Pikachu moraš si roditi sina i dati mu ime Toni pa da uživaš ko pepi i ja znas za drugi put lady bok Prvi moj prijedlog je bio Roko, al poto imamo jednu bebicu koji se zove Roko i preziva isto ko mi, mm nije htio, al do drugog dečka ću ga nagovorit
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:58:24
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: ninolina bumo videleuser posted image a čuj ak ne dobiš kroz 2-3 dana pitaj muža kaj je delal, al to si ga ti napeljala sa svojim gelićem da da bilo je sex-a ovaj mjesec al smo se pazili pa znaš da se nije lako kontrolirat uz gel
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:58:28
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: ninolina bumo videleuser posted image a čuj ak ne dobiš kroz 2-3 dana pitaj muža kaj je delal, al to si ga ti napeljala sa svojim gelićem da da bilo je sex-a ovaj mjesec al smo se pazili netko je zabrljao
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:58:30
|
|
|
|
ninolina
|
da da bilo je sex-a ovaj mjesec al smo se pazili ma šalu na stranu ako je daj bože, nek bude curka, a ako nije da je to samo od straha koji si doživjela. Joj curke kak me zdrmalo ovo za lu pa bože mili nemrem k sebi doći, ko da je neko koga poznam godinama
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 14:58:34
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: mariola Pikachu moraš si roditi sina i dati mu ime Toni pa da uživaš ko pepi i ja znas za drugi put lady bok Prvi moj prijedlog je bio Roko, al poto imamo jednu bebicu koji se zove Roko i preziva isto ko mi, mm nije htio, al do drugog dečka ću ga nagovorit pocni odma nagovarati
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 15:00:04
|
|
|
|
pepeljuga
|
ajme i mene je bas potreslo uzas
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 15:00:08
|
|
|
|
ninolina
|
pocni odma nagovaratiuser posted image da te stigne a ti lovi mene
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 15:00:18
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: ninolina da da bilo je sex-a ovaj mjesec al smo se pazili ma šalu na stranu ako je daj bože, nek bude curka, a ako nije da je to samo od straha koji si doživjela. Joj curke kak me zdrmalo ovo za lu pa bože mili nemrem k sebi doći, ko da je neko koga poznam godinama ma užas, ja sam se cila naježila i protrnula, isto mi je tako draga postala ko da se znamo već dugo
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 15:00:35
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: ninolina Joj curke kak me zdrmalo ovo za lu pa bože mili nemrem k sebi doći, ko da je neko koga poznam godinama nitko ne zna ništa više :je li došla kući,šta je bilo
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 15:00:53
|
|
|
|
ninolina
|
ma užas, ja sam se cila naježila i protrnula, isto mi je tako draga postala ko da se znamo već dugo ne mogu sad naći pa koji joj je tjedan bio
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 15:01:32
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: ninolina pocni odma nagovaratiuser posted image da te stigne a ti lovi mene mogla bi te brzo stić pa ja ne planiram dugo čekat
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 15:02:07
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ma užas, ja sam se cila naježila i protrnula, isto mi je tako draga postala ko da se znamo već dugo ne mogu sad naći pa koji joj je tjedan bio znam da joj je u sestom misecu bio termin
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 15:02:19
|
|
|
|
ninolina
|
pa ja ne planiram dugo čekatuser posted image to je stav još malo i toni će hodat a ti u akciju
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 15:02:49
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ma užas, ja sam se cila naježila i protrnula, isto mi je tako draga postala ko da se znamo već dugo ne mogu sad naći pa koji joj je tjedan bio negdje oko pet mjeseci je bila trudna,ne znam točno
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 15:03:22
|
|
|
|
ninolina
|
znam da joj je u sestom misecu bio termin pa znaći četri mj je bila trudnaa ajme ne mogu ni zamisliti muku koju prolazi... to su več velike, žive bebice
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 15:03:35
|
|
|
|
pikachu
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: ninolina da da bilo je sex-a ovaj mjesec al smo se pazili ma šalu na stranu ako je daj bože, nek bude curka, a ako nije da je to samo od straha koji si doživjela. Joj curke kak me zdrmalo ovo za lu pa bože mili nemrem k sebi doći, ko da je neko koga poznam godinama ma užas, ja sam se cila naježila i protrnula, isto mi je tako draga postala ko da se znamo već dugo Očito samo ja nisam u toku.. Što je bilo sa Lueman?
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 15:03:51
|
|
|
|
Lady3
|
joj cure zdmalo me ovo sa lu,idem..sva sam sad nikakva.Bože mili kako je tek njoj...
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!