Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 22:20:32
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak user posted image Odvod u pod Evo mariola ako baš moraš piškiti a vidi je, ista mojauser posted image
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 22:20:52
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: martina ks Bok curke kaj ima u birtiji, kak kikači? pepe kak mi zet jel kaj bolje? osim sto sam mozda trudna drugo sve po starom zet ok,urlikao kao da ga kolju na prvijanju al dr je zadovoljan kako to sve izgleda i ide na bolje.... kako ti i curka
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 22:21:31
|
|
|
|
ninolina
|
osim sto sam mozda trudna drugo sve po staromuser posted image kak to ona fino kaže
|
|
[Obrisani korisnik] 5.2.2010 22:21:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 22:22:24
|
|
|
|
Ninaa
|
Cvrčak pa to nije ništa novo
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 22:22:32
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: ninolina osim sto sam mozda trudna drugo sve po staromuser posted image kak to ona fino kaže
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 22:22:32
|
|
|
|
mariola
|
martina bokić, kako ti i malena?
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 22:27:17
|
|
|
|
Ninaa
|
Dok ja natipkam vi ste sve brže, pepeljuga pa to je krasna vijest to i prije nek si se na listu trudnica bacila. Mi smo dobro bili u Zg morala sam na faks prijaviti ispite i ispitati kaj s tim polaganjem iz 3 godine i to je odobreno tak da sam odmah 3 prijavila, kad sve roknem ali nema veze. obavili smo shoping i bila sam tak zalosna htjela sam Kati kupiti neku oblekicu za roćkas i niš nisam našla sve kaj mi se sviđalo nije bilo njezinog broja.Katy je bila kod mojih i voli tam biti samo nam mahne i uopće nas ne doživljava. Izlaze joj zubi pa se budi po noći i u prosjeku spavam 3 sata cijelu noć. Dobro da mu je bolje i da zarasta, ma hrabar je on. Mariola, Nina, Cvrčak kak vaši kikići i ak ima još koga u birtiji da se ne naljuti
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 22:27:19
|
|
|
|
MaTana
|
većer cure! kako ste? ja se borim sa ovom mojom malom napasti, neće da spava, već nam je neko vrijeme šou program... Danas sam napipala da je probila 1 četvorka, a dvije su dobro krenule samo što ne probiju, a četvrta je onako lagano krenula, uz to sve četiri trojke su natečene ali još ne probijaju
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 22:28:10
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: MaTana većer cure! kako ste? ja se borim sa ovom mojom malom napasti, neće da spava, već nam je neko vrijeme šou program... Danas sam napipala da je probila 1 četvorka, a dvije su dobro krenule samo što ne probiju, a četvrta je onako lagano krenula, uz to sve četiri trojke su natečene ali još ne probijaju ojla matana......posluzi se gore...ima ića i pića
|
|
[Obrisani korisnik] 5.2.2010 22:28:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 22:29:34
|
|
|
|
pepeljuga
|
vece matana
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 22:30:09
|
|
|
|
ninolina
|
mi ok klinci ludi, dobro su... Tebi je bilo veselo danas a da malecka će skoro ročkas Matana ni tebi nije dosadno
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 22:32:43
|
|
|
|
Ninaa
|
A bome je od 11 do 12 sam bila na faksu, ostalo po dućanima i u 17,00 smo bili doma. Moj mm je ko adžaja to ne trebamo nemoj to ni gledati i gubiti vrijeme, mogu reći da je danas bil uspješan bili smo u city centru, metrou, lidlu i king krosu. Matana bokić vidim da je i kod tebe veselo s zubima, ja bum posjedila dok naši izbiju, podočnjaci su mi do poda već.
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 22:33:36
|
|
|
|
mariola
|
matana bog martina mi smo super, Toni bi samo spavao,večeras je skoro u kadici zaspao idem ja ponovo upalit perilicu i sušilicu...
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 22:34:13
|
|
|
|
MaTana
|
evo tipkamo zajedno... Ja ću malo onog kulena.... meni nije jak... volim ja i blitvu, ali kulen ne odbijam ipak je mm poluslavonac
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 22:36:31
|
|
|
|
Domy
|
cure moje odoh ja paji paji dok mi mm nije dao otkaz boravka...pusaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 22:37:48
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: Domy cure moje odoh ja paji paji dok mi mm nije dao otkaz boravka...pusaaaaaaaa domy LN....
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 22:37:55
|
|
|
|
ninolina
|
cure moje odoh ja paji paji dok mi mm nije dao otkaz boravka...pusaaaaaaaa bokić draga
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 22:39:41
|
|
|
|
MaTana
|
laku noć domy... ovo dijete me stvarno provocira - baci dudu i onda mirno traži ćuća, ja je dam a ona opet... sad urla tatatatatata a njega nema - sa ekipom je na većeri
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 22:39:47
|
|
|
|
pepeljuga
|
pita mm koji su ti dani dok si u iscekivanju ja cu poludit
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 22:40:56
|
|
|
|
ninolina
|
pita mm koji su ti dani dok si u iscekivanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image ja cu poludituser posted image ja poludim na takve izjave reci mu nek broji i nek razmisli kaj je delal
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 22:41:14
|
|
|
|
Ninaa
|
Kaj misli na to dok si u isčekivanju da saznaš jesi trudna ili kaj nisam skužila?
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 22:41:38
|
|
|
|
ninolina
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 22:42:21
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: martina ks Kaj misli na to dok si u isčekivanju da saznaš jesi trudna ili kaj nisam skužila? on bi sex dok ja cekam
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!