Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 22:42:47
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: ninolina
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 22:42:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Cure dobro vece Kako ste mi?
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 22:43:17
|
|
|
|
ninolina
|
Cure dobro veceuser posted image user posted image user posted image Kako ste mi? bokić a znaš kak je veselo
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 22:44:14
|
|
|
|
MaTana
|
bok nelly
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 22:44:24
|
|
|
|
pepeljuga
|
a sad moram ici mm treba laptop a moj se pokvario
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 22:44:34
|
|
|
|
zaba
|
ja vam u letu šaljem pusu za laku noć i svim bebicama i dječici. Jako sam pospana,ujutro radim,a danas sam vadila krv i rano ustala,nikako se naspavati. Budite mi dobre,a ja ću uz ovu kišu slatko zaspati.
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 22:45:24
|
|
|
|
MaTana
|
ln zaba... drzim fige za utorak
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 22:45:57
|
|
|
|
MaTana
|
pepe ln i tebi
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 22:45:59
|
|
|
|
Ninaa
|
Zaba, Domy i Pepe laku noć i lijepo spavajte! Nelly bok kako ste ti i curka. I ja ib morala ići a tak mi je lijepo s vama!
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 22:46:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Pepi, zaba laku noc. Matana draga, tebe dugo nisam srela? jel malena pocela malo bolje da spava? Ninolina, ne sumnjam ja daa je veselo, uvek je kako decica?
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 22:48:03
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: martina ks Nelly bok kako ste ti i curka. I ja ib morala ići a tak mi je lijepo s vama! Super, danas je bas lep dan, zavrsili se najzad ispiti (jedva sam cekala), bila sa drugaricom i kumom na picui veceras je mm krenuo za Bg i ostaje nedelju dana bas sam happy kako ste ti i malecka? a ne idi jos, tek je 11 sati
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 22:48:32
|
|
|
|
ninolina
|
laku noć curkice nelli klinci dobro, tin bolestan al ko da nije
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 22:49:22
|
|
|
|
ninolina
|
mm krenuo za Bg i ostaje nedelju dana napokon
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 22:52:48
|
|
|
|
Ninaa
|
A NeLLy Katarina odspava oko 3 sata to bude taman kad ja legnem i počne se vrpoljiti, plakati, traži dudu, muče je zubi, pa hoće da je drži i tak u krug, zaspi ponovo tek pred jutro. izmorena sam, moram učiti, a sutra idemo i na roćkas, moram doma malo počistiti, mm-a nema pa moram i kuhati inače je on to preuzeo na sebe dok sam učila. Bravo za tm hoćete još dugo ostati u Beogradu ili se vraćate u Split?
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 22:53:44
|
|
|
|
MaTana
|
IZVORNA PORUKA: MaTana većer cure! kako ste? ja se borim sa ovom mojom malom napasti, neće da spava, već nam je neko vrijeme šou program... Danas sam napipala da je probila 1 četvorka, a dvije su dobro krenule samo što ne probiju, a četvrta je onako lagano krenula, uz to sve četiri trojke su natečene ali još ne probijaju evo Nelly kako mi je veselo.... još uvijek urla iz krevetića.... poludit ću... znam da sam razmažena jer je prvih 12 mjeseci spavala cijelu noć ali nije problem u nespavanju nego što znam da je boli i muće ti zubi
|
|
[Obrisani korisnik] 5.2.2010 22:54:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 22:54:58
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Curke i ja se odjavljujem.MM me već četiri dana čeka da pogledamo Poirota,a ja ga zavlačim. LN vidimo se ujutro na kavi cvrci LN (uuf kak bi i ja gledala poirota)
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 22:55:16
|
|
|
|
ninolina
|
Curke i ja se odjavljujem.MM me već četiri dana čeka da pogledamo Poirota,a ja ga zavlačim. LN vidimo se ujutro na kavi bokić draga
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 22:55:21
|
|
|
|
MaTana
|
baš sam mislila da ću večeras uzivati sa vama (mm na većeri sa ekipom) i sada ova moja mala guza urla, tako da vas pozdravljam... mozda svratim kasnije ako zaspi
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 22:56:56
|
|
|
|
ninolina
|
baš sam mislila da ću večeras uzivati sa vama (mm na većeri sa ekipom) i sada ova moja mala guza urla, tako da vas pozdravljam... mozda svratim kasnije ako zaspi a daj mu panadol ili kaj već imaš, bit će mu lakše
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 23:05:18
|
|
|
|
Anoniman
|
moja se probudila bila pa sam nestala... matana slazem se sa ninolinom daj joj malo panadola, sara uvek bolje spava kad joj to dam pred spavanje (ja dam pola doze). Martina, ostajemo mi jos, barem mesec dana, upisala sam ovde voznju a tek 25.2 su mi testovi (opet ucenje ), jer je ovde 5 puta jefitnije. Ninolina nadam se da ce Tin brzo ozdraviti
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 23:06:10
|
|
|
|
MaTana
|
evo me nazad, tvrdoglavija sam ja od tih zuba
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 23:08:02
|
|
|
|
Ninaa
|
A super nelice bar ćeš se malo izguštati sa svojim osim kaj ti nema tm! Ja sam danas svojoj planirala dati lupocet i zaboravila, sutra budem sigurno možda joj bude lakše!
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 23:09:13
|
|
|
|
ninolina
|
Ninolina nadam se da ce Tin brzo ozdravitiuser posted image hvala draga al prije će mi mozak popiti, još je drugi tjedan doma
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 23:09:13
|
|
|
|
MaTana
|
nemam panadola, imam samo čepiće lupocet, a nije mi se dalo vadit je iz vrećice i pidjame zbog toga... Sutra kupujem panadol
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!