Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 23:09:57
|
|
|
|
ninolina
|
nemam panadola, imam samo čepiće lupocet, a nije mi se dalo vadit je iz vrećice i pidjame zbog toga... Sutra kupujem panadol a čuj ak bu plakala vadi ju i stavi joj ga bit će joj lakše
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 23:11:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: martina ks A super nelice bar ćeš se malo izguštati sa svojim osim kaj ti nema tm! iskreno ovih mesec dana i nisam primetila da ga nema, ali samo zato jer sam bila u obavezama do guse, samo sam ucila ucila i ni na sta drugo nisam mislila...a kako cu sada kad ode... ali da sad ne tugujem, sad cu da se radujem jer ujutruuu stizeeeee
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 23:12:21
|
|
|
|
ninolina
|
bravo draga a brzo će to proći i doma dolaziš ko nova
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 23:14:00
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ninolina bravo draga a brzo će to proći i doma dolaziš ko nova da znas, a tek mi sad pocinje pravi odmor, bez obaveza i razmisljanja, ima da gustam svakog minuta
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 23:14:38
|
|
|
|
Ninaa
|
Samo ti uživaj, ninočka nek tin čim prije ozdravi a ja vas sad pozdravljam. Laku noć i lijepo spavajte. Čujemo se sutra ak stignem do kompa. Joj jedva čekam da mm kupi laptop valjda ću dočekati
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 23:14:44
|
|
|
|
ninolina
|
da znas, a tek mi sad pocinje pravi odmor, bez obaveza i razmisljanja, ima da gustam svakog minutauser posted image user posted image ma neka, samo ti odmaraj a i curka vjerujem da uživa
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 23:15:27
|
|
|
|
ninolina
|
noći martina a tjeraj ga da ga kupi, sad će valentinovo
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 23:15:37
|
|
|
|
mariola
|
laku noć svima koje su otišle nelly jesi sve položila?
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 23:15:45
|
|
|
|
MaTana
|
Nelly mogu zamisliti kako si sretna!!! ja se ježim od same pomisli da će mm brzo na brod.... iako moram priznati ima dana kad bi ga lansirala na drugu planetu a ne ocean... Ninolina, ako bude jako dati ću joj, za sada spava pa ćemo vidjeti... Tek sam danas napipala da su i ostali zubi poćeli rasti... a danas je i nosić proccurio, kao i svaki put kad krenu zubi... Jel to panadol baby? ja nemam pojma jer Nikoleta nikad nije koristila... Samo jednom sam joj stavila lupocet čepić...
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 23:16:01
|
|
|
|
ninolina
|
jesi ti sredila taj veš?
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 23:17:36
|
|
|
|
ninolina
|
da panadol baby a mišica baš su joj se zaredali
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 23:20:23
|
|
|
|
MaTana
|
ma strašno, meni je došlo da plaćem kad sam napipala sve te zube ispod desni... pa te četvorke su kao kutnjaci, a ona tako mala
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 23:20:31
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: ninolina jesi ti sredila taj veš? praona mi je puna ko u sred ljeta kad mi je kuća puna gostiju sad sam stavila jednu brzinsku,evo završava pa idem treću
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 23:21:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mariola nelly jesi sve položila? Vecer draga kako ste mi ti i Toni? Da, svih 5 sam polozila, danas je bio poslednji sad uzivancija...a ujutru mi i mm stize, kao slag na tortu
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 23:22:34
|
|
|
|
ninolina
|
ma strašno, meni je došlo da plaćem kad sam napipala sve te zube ispod desni... pa te četvorke su kao kutnjaci, a ona tako malauser posted image a mišek mali a nek izađu pa bude bolje, mi stojima na dva zuba već dva mjeseca
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 23:22:43
|
|
|
|
MaTana
|
mariola, i kod mene je ista situacija, samo ovdje pada kisa pa nista od pranja... (nemam susilicu, a zelim je pa koristim kisu kao sredstvo ucjene )
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 23:23:07
|
|
|
|
ninolina
|
praona mi je puna ko u sred ljeta kad mi je kuća puna gostijuuser posted image sad sam stavila jednu brzinsku,evo završava pa idem trećuuser posted image ti si luda žena
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 23:24:05
|
|
|
|
Anoniman
|
matana kad tm ide na brod opet?
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 23:25:10
|
|
|
|
ninolina
|
žemske ja vas napuštam laku noć Nelli ti pazi da Sara nebi uskoro dobila bracu od želje za mužem matana ljubi curku da ne boli zubo mariola operi sve pa si drugi tjedan mirna
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 23:26:53
|
|
|
|
mariola
|
luda pa živim ma lijena sam a ne luda,blebetajući svaku veče s vama danima sam zaboravila prat robu nelly super, baš mi je drago. a sad uživaj do mile volje. mama neka i dalje čuva saru a vas dvoje u život matana i kod nas kiša,da nemam sušilicu ne bi mi se do prolića ovo sve posušilo
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 23:28:00
|
|
|
|
MaTana
|
neće još barem mjesec - mjesec i po, a onda moze ocekivati poziv svaki dan... izbjegava tu temu tako da neznam ni ja tocno... tesko mu je zbog male, a trenutno smo u sređivanju kredita da dovršimo kat i konačno odselimo od njegovih, mislim, super su oni meni, ali nekad mi dođe da gola šetam po kući
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 23:28:50
|
|
|
|
mariola
|
ja neki dan kupila novu peglu za kosu i u njoj dobila cd i sad gledam kako napraviti one velike lokne al ne kuži plavuša baš
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 23:29:14
|
|
|
|
leilany
|
curke laku noc.... ninolina LN
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 23:29:42
|
|
|
|
ninolina
|
curke laku noc.... ninolina LN novi avatar. he he
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 23:30:30
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mariola nelly super, baš mi je drago. a sad uživaj do mile volje. mama neka i dalje čuva saru a vas dvoje u život i mama je na godisnjem od ponedeljka, mesec dana, tako da mi nece biti vise zao da je "maltretiram" da cuva malu iako samo ceka priliku...jedno vece bili oni u gostima, ja u 15 do 10 krenem da uspavljujem malu i cujem posle par minuta da su dosli. kad sam je uspavala, i izlazim iz sobe, ona me onako razocarano i tuzno gleda i kaze- a ja zurila da stignemo do 10 da bi je ja uspavala
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!