|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Naša mala birtija III dio
20.5.2008 12:02:10   
mirna
još pogotovo denissa je cijela mama. A ja sam mislila da su obično curice više na tatu...?

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 401
20.5.2008 12:04:43   
tiha
s moje strane svi kazu ista mama nema sta  a s njegove joj vidi sva je na tatu!!!! ali na mene su obje!!! user posted image  ma nije da se ponosim user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 402
20.5.2008 12:17:50   
mirna
s moje strane svi kazu ista mama nema sta  a s njegove joj vidi sva je na tatu!!!!

za mog malog isto tako..

btw. imate li puno dukata? onda ću vam dovesti zeta...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 403
20.5.2008 12:22:16   
Ruža
Curke odoh na posao. Uživajte mi i svašta pisajte...user posted image  Navratim popodne na zabušavanje...user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 404
20.5.2008 12:40:45   
mamara
bok svima evo ja malo uhvatila vremena da vam se javim!
danas kad je ovako šugavo vrijeme ja zatrpana poslom do grlauser posted image
tiha jako ste mi zgodne!

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 405
20.5.2008 12:59:53   
tiha
mamara hvala!user posted image

(Odgovor članu mamara)
Neposredna veza do poruke: 406
20.5.2008 13:02:23   
mamara
konačno!!!user posted image mmmm... kako miriši!

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 407
20.5.2008 13:04:11   
mamara
jel još netko za kavicu?

(Odgovor članu mamara)
Neposredna veza do poruke: 408
20.5.2008 13:09:25   
Puli
evo ispratili goste ,ručali i idem malo prileći pa ću poslije doći  nauser posted image

bilo veselo i živo skoro nam telefon i i internet stradali mali puzavac Lovro jako živ krenuo prema kompu i žicama ,sreća pa je MM bio brži

(Odgovor članu mamara)
Neposredna veza do poruke: 409
20.5.2008 13:09:29   
mirna
može jedna brza...dok mi se ne skuha juha...user posted image

(Odgovor članu mamara)
Neposredna veza do poruke: 410
20.5.2008 13:16:15   
maja
IZVORNA PORUKA: tiha

i ja cu pravit bjelokapicu za svoj rodos!!! jos malo jos malo!!!1user posted image

I moja godišnjica braka na taj danuser posted image
A moja Bjelokapica napravljena, ali još nije isprobana. Ja imam malu tepsiju i stalo mi je 12 petit keksa, znači 12 kolača i taman mi je sve stalo u nju!
I cure su stvarno ista mama! I frizura je super!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 411
20.5.2008 13:17:15   
maja
IZVORNA PORUKA: tiha

s moje strane svi kazu ista mama nema sta  a s njegove joj vidi sva je na tatu!!!!

potpisujem

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 412
20.5.2008 13:21:56   
mamara
koja vam je to godišnjica?

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 413
20.5.2008 13:24:06   
mirna
cure sada ste me podsjetile...MM i ja smo zaboravili na našu godišnjicu -kad smo se upoznali ( i istu noć završili user posted image user posted image ), prije 8 godina.... user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mamara)
Neposredna veza do poruke: 414
20.5.2008 13:24:17   
maja
Prvauser posted image

(Odgovor članu mamara)
Neposredna veza do poruke: 415
20.5.2008 13:25:54   
maja
Mirnić, takvo što se ne zaboravljauser posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 416
20.5.2008 13:27:14   
lisa
bok curke evo javljam se malo sa posla uz kavicu finu toplu , nakon jučerašnjeg pritiska baš paše nešto toplo...

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 417
20.5.2008 13:27:38   
mamara
user posted image  bravo za prvu godinu!!
mirna ja i moj mm smo se isto upoznali prije 8 godina i znamo datum, al svake godine zaboravimo na njega

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 418
20.5.2008 13:29:02   
lisa
jel mi neko može objasnit ili reći dalo krvne grupe utječu na plod pr. obadvoje smo negativni 0- i A-

(Odgovor članu lisa)
Neposredna veza do poruke: 419
20.5.2008 13:29:08   
mirna
ja u zadnje vrijeme čak i danove zaboravljam, a kamoli datume, a MM je takav od uvijek, na sve ga je treba podsjetiti..

baš mi je žao...valjda nećemo i na godišnjicu braka zaboraviti...user posted image user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 420
20.5.2008 13:29:27   
tiha
meni i mm ce jos malo bit godisnji8ca kako smo prvi puta user posted image  naravno vjezbali...tocno na moj rodos! pa sigurno to necu zaboravituser posted image

(Odgovor članu mamara)
Neposredna veza do poruke: 421
20.5.2008 13:30:14   
lisa
sretna vam bila godišnjica...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lisa)
Neposredna veza do poruke: 422
20.5.2008 13:30:19   
mirna
lisa najbolje ti je da ovu temu otvoriš negdje na zatrudnjivanju. ovdje ne debatiramo takve ozbiljne stvari...

(Odgovor članu lisa)
Neposredna veza do poruke: 423
20.5.2008 13:31:05   
mamara
bilo bi jako začosno da se prva godišnjica zaboravi!

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 424
20.5.2008 13:31:56   
mirna
mamara presretna sam što nisam jedina zaboravljiva ovdje...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste imale nagle promjene raspoloženja u trudnoći?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!