Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 12:02:10
|
|
|
|
mirna
|
još pogotovo denissa je cijela mama. A ja sam mislila da su obično curice više na tatu...?
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 12:04:43
|
|
|
|
tiha
|
s moje strane svi kazu ista mama nema sta a s njegove joj vidi sva je na tatu!!!! ali na mene su obje!!! ma nije da se ponosim
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 12:17:50
|
|
|
|
mirna
|
s moje strane svi kazu ista mama nema sta a s njegove joj vidi sva je na tatu!!!! za mog malog isto tako.. btw. imate li puno dukata? onda ću vam dovesti zeta...
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 12:22:16
|
|
|
|
Ruža
|
Curke odoh na posao. Uživajte mi i svašta pisajte... Navratim popodne na zabušavanje...
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 12:40:45
|
|
|
|
mamara
|
bok svima evo ja malo uhvatila vremena da vam se javim! danas kad je ovako šugavo vrijeme ja zatrpana poslom do grla tiha jako ste mi zgodne!
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 12:59:53
|
|
|
|
tiha
|
mamara hvala!
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 13:02:23
|
|
|
|
mamara
|
konačno!!! mmmm... kako miriši!
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 13:04:11
|
|
|
|
mamara
|
jel još netko za kavicu?
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 13:09:25
|
|
|
|
Puli
|
evo ispratili goste ,ručali i idem malo prileći pa ću poslije doći na bilo veselo i živo skoro nam telefon i i internet stradali mali puzavac Lovro jako živ krenuo prema kompu i žicama ,sreća pa je MM bio brži
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 13:09:29
|
|
|
|
mirna
|
može jedna brza...dok mi se ne skuha juha...
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 13:16:15
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: tiha i ja cu pravit bjelokapicu za svoj rodos!!! jos malo jos malo!!!1 I moja godišnjica braka na taj dan A moja Bjelokapica napravljena, ali još nije isprobana. Ja imam malu tepsiju i stalo mi je 12 petit keksa, znači 12 kolača i taman mi je sve stalo u nju! I cure su stvarno ista mama! I frizura je super!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 13:17:15
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: tiha s moje strane svi kazu ista mama nema sta a s njegove joj vidi sva je na tatu!!!! potpisujem
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 13:21:56
|
|
|
|
mamara
|
koja vam je to godišnjica?
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 13:24:06
|
|
|
|
mirna
|
cure sada ste me podsjetile...MM i ja smo zaboravili na našu godišnjicu -kad smo se upoznali ( i istu noć završili ), prije 8 godina....
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 13:24:17
|
|
|
|
maja
|
Prva
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 13:25:54
|
|
|
|
maja
|
Mirnić, takvo što se ne zaboravlja
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 13:27:14
|
|
|
|
lisa
|
bok curke evo javljam se malo sa posla uz kavicu finu toplu , nakon jučerašnjeg pritiska baš paše nešto toplo...
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 13:27:38
|
|
|
|
mamara
|
bravo za prvu godinu!! mirna ja i moj mm smo se isto upoznali prije 8 godina i znamo datum, al svake godine zaboravimo na njega
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 13:29:02
|
|
|
|
lisa
|
jel mi neko može objasnit ili reći dalo krvne grupe utječu na plod pr. obadvoje smo negativni 0- i A-
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 13:29:08
|
|
|
|
mirna
|
ja u zadnje vrijeme čak i danove zaboravljam, a kamoli datume, a MM je takav od uvijek, na sve ga je treba podsjetiti.. baš mi je žao...valjda nećemo i na godišnjicu braka zaboraviti...
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 13:29:27
|
|
|
|
tiha
|
meni i mm ce jos malo bit godisnji8ca kako smo prvi puta naravno vjezbali...tocno na moj rodos! pa sigurno to necu zaboravit
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 13:30:14
|
|
|
|
lisa
|
sretna vam bila godišnjica...
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 13:30:19
|
|
|
|
mirna
|
lisa najbolje ti je da ovu temu otvoriš negdje na zatrudnjivanju. ovdje ne debatiramo takve ozbiljne stvari...
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 13:31:05
|
|
|
|
mamara
|
bilo bi jako začosno da se prva godišnjica zaboravi!
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija III dio 20.5.2008 13:31:56
|
|
|
|
mirna
|
mamara presretna sam što nisam jedina zaboravljiva ovdje...
|
|
|
Anketa
Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16
Da li ste imale nagle promjene raspoloženja u trudnoći?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!