njanja
|
citala -sam nedavno clanak koji je poceo s tom recenicom.... Znam da je vecina vas na fejsu i ja stalno govorim da necu nikada, ali to sam i za forume govorila pa eto mi sad.... Uglavnom, sta zelim reci.... Sretnem ja juce frendicu iz srednje skole, zivi na pagu i nismo bile najbolje, ali smo bile dobre, uglavnom ovih 11 god poslije skole ostalew u kontaktu prvo razglednicama, pa porukama mobitelima i na kraju mailovima....Moja pak najnbolja prijateljica zivi u americi, cujemo se nekad i svakodnevno prewko skajpa, ponekad rijedje telefonom, najcesce ipak mailovima....Ova frendica s paga i ova iz amerike nisu bile dobre toliko, a poslije skole nisu ostale u nikakvom kontaktu.... I sada.......buduci da su obje na fejsu, jedna o drugoj sve znaju, gledaju si slike obiotelji i slicno..... Pa pitam se...je li to normalno...je li normalno da u 4 goid skole s nekim ne progovoris vise od 40 recenica, a 10 god kasnijew razmjenjues sav svoj zivot s njima??? Ovo je samo jedan malki primjer, ali shatila sam da ljudi vise nemaju vrem,enma ni mail poslati, ni sms ni nazvati jer kao-cijela komunikacija je na fejsu... Ja odbijam tamo doci i istresati zivot znanima i neznanima...koga zelim vidjeti, cuti, nazovem, vidim...na zalost zbog brzine zivota, save je to rijedje nego prije, ali ipak cu radje 1 u 3 mj nekome napisati par recenica ili poslati sms da zna da mislim na tu osobu, nego objavljivati postove na fejsu.... Recite da sam staromodna,a li meni nije normalno da netko na fejsu, samo zato jer je na njemu prijavljen, zna o tebi vise od tvojih porijatelja-s naglasnom pravih prijatelja.......