Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: "ako nisi na fejsu-nema te" 22.2.2010 10:05:48
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: Duve Callanhoe evo ipak možeš zauvijek izbrisat svoj profil, tak da fb ipak i nije tako jeziv kako si mislila moram priznati da mi je zaista puno lakse zbog toga hvala Zvonki ali i dalje ostajem pri svome da ima puno propusta
|
|
|
|
RE: "ako nisi na fejsu-nema te" 22.2.2010 10:07:00
|
|
|
|
pikachu
|
IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ja ne igram nista ma ni ja...ja poludim kad mi netko šalje zahtjeve...kakve igre, kakvi bakarači...cele dane se igram s malo...trebam nešto realno i opipljivo kao recimo vruća kava i keks...i noge u zrak da osetm krv kako kola natečenim venama... ... Ima nas joššššššššš!!!! 1,2,3,4... Samo bi mi to falilo...
|
|
RE: "ako nisi na fejsu-nema te" 22.2.2010 10:10:42
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: pikachu IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ja ne igram nista ma ni ja...ja poludim kad mi netko šalje zahtjeve...kakve igre, kakvi bakarači...cele dane se igram s malo...trebam nešto realno i opipljivo kao recimo vruća kava i keks...i noge u zrak da osetm krv kako kola natečenim venama... ... Ima nas joššššššššš!!!! 1,2,3,4... Samo bi mi to falilo... baš....
|
|
RE: "ako nisi na fejsu-nema te" 22.2.2010 10:18:50
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ja ne igram nista ma ni ja...ja poludim kad mi netko šalje zahtjeve...kakve igre, kakvi bakarači...cele dane se igram s malo...trebam nešto realno i opipljivo kao recimo vruća kava i keks...i noge u zrak da osetm krv kako kola natečenim venama... ... potpisujem
|
|
RE: "ako nisi na fejsu-nema te" 22.2.2010 10:54:46
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Lady3 IZVORNA PORUKA: tikica_69 E sad si ga ti misli sto je pjesdnik htio rec - njanjanjanjanjanja ajme pa vi se meni a sada ide onaj scenarij: JA ODLAZIM S RAJE, a vi morate napraviti temu: Njanja, vrati se!!!!! Naravno, šalim se
|
|
RE: "ako nisi na fejsu-nema te" 22.2.2010 10:57:33
|
|
|
|
maja
|
a ne, ne njanja, ne može sve na jednu temu, molim te da napišeš novu
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: "ako nisi na fejsu-nema te" 22.2.2010 11:15:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Za mene je Fb jako korisna stvar, kao i mnoge devojke ovde, dosla sam do ljudi koje nisam godinama cula ni videla, isto tako i sa nekom rodbinom. Za prijatelje imam samo ljude koje i licno poznajem (i naravno RR cure ), sve mi je namesteno da vide samo oni, a i da vidi neko drugi nije mi problem i ne zamaram se time. to su samo slike na kojima nema nista sto ne bi smeo da vidi neko sa strane i osnovne informacije o meni koje i nisu neka velika tajna. mnogo vise covek o meni moze da sazna ovde, na RR, jer ovde sam pisala stvari koje cak ni moja sestra ne zna, jer ih ona ne bi razumela a i daleko je od mene i ne zelim da je brinem, a meni treba savet i lepa rec posto sam u vreme kad sam se uclanila na RR u Splitu bila skroz sama. Na raji mogu da kazem sta mislim i kako se osecam bez sudrzavanja, dok na FB to nije slucaj.1
|
|
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!