njanja
|
IZVORNA PORUKA: Domy njanja draga biti ču otvorena kao što sam uvijek bila da li bilo tu na rr ili na fejsu ili bilo kojem portalu..malo si se zajebala kad moram tako reći..ja objevim na facu kad imam kakav broblem ili što ti kažeš negativnost jel nikoga se ne sramim i ne bojim ...zar se ti nekog bojiš i sramiš? negdje sam pročitala da si izjavila da si 100 % iskrena pa daj mi objesni onda ovu tvoju zadnju izjavu...očito se ne poklapa ona tvoja prije izjava i sada... domy, neda mi se raspravljati o mojoj iskrenosti, a ako se vec lovis za moje izjave, procitaj moj posti gdje sma rekla da sve ono sto sam tu napisala i izjavila, mogu slobodno reci i kolegama, roditeljima pa cak i vlastitom sefu....sve sto sam objavila, objavila sam zato jer sma zeljela...Tu sam pocvela dolaziti radi izmjena iskustva, savijeta, da se pohvalim s janovim napredkom ili da molim za pomoc u njegovom odgoju kada mi ta pomoc treba....Ovdije ne dolazim da bi upoznala prijatelje, ali srecom, neke divne ljude sam ovdije upoznala.... Ovu temu sma otvorila NE DA OSUDJUJEM ONE KOJI JESU NA FEJSU i da govorim da ti isti nemaju drustveni zivot (fiona, ako si tako shvatila, ja to nisam htjela reci)....Ono sto sma htjela reci je i od toga ne odustajem je da mi je glupo da danas ljudi koji nikada nisu bili dobri i imali nekih kontakata, preko fejsa jedan o drugome sve znaju, a ono koji su uvijek bili dobri, a nisu na fejsu, zbog pomanjkanja vremena, previse obveza i slicnog gube kontakt.... Vratite se na moj 1. post s kojim sam otvorila temu pa cete vidjeti da je to to sto sma htjela reci..... Svatko bira sto voli, sto ne voli, a ja sam izabrala da NE VOLIM FEJS....