njanja
|
IZVORNA PORUKA: Domy IZVORNA PORUKA: cvrčak Ja odbijam tamo doci i istresati zivot znanima i neznanima...koga zelim vidjeti, cuti, nazovem, vidim...na zalost zbog brzine zivota, save je to rijedje nego prije, ali ipak cu radje 1 u 3 mj nekome napisati par recenica ili poslati sms da zna da mislim na tu osobu, nego objavljivati postove na fejsu.... Ovakva sam i ja.( Mislila sam da sam jedina) e evo mi je zaista smiješno a zašto ste tu na rr zar tu ne istresate svoj život znanima i neznanima... Šta bi tu trebalo biti smiješno??? Ja u svojih 4500 objava nemam niti jednu koje bi se sramila, a o istim stvarima o kojima sam ovduije raspravljala, isto bi mogla i s mamaom i tatom, šefom, kolegom, pa i službenikom u nanci...bilo da je pitanje veze, djeteta, dojenja, sexa....Sve što sam rekla rekla sam zato što to želim, a na teme na koje nisam željela odgovarati, nisam...Dakle, sve sam kontrolirala kako sam htjela, pritom bijući 100 % iskrena s vama, kao što sam i u privatnom životu u odnosu s ljudima... Pretpostavljam da je tako i na fejsu i budući da nisam tamo, neću niš govoriti o tome.... Ono zbog čega sam "napala" fejs je da sam u par slučajeva (ovaj s kojim sam započela temubio je jedan od tih) shvatila da ljudi gube stvarne kontakte jer je lakše na fejsu objaviti nešto dostupno svima, a puno je teže nazvati i dogovoriti se za kavu...Da krivi smo sami i krivo je vrijeme u kojem živimo i u kojem nemamo vremena koliko bismo trebali i žejeli imati...Ali pitajte se svi koji ste na fejsu-da li ste IKADA objavili neku lošu vijest: muž me naljutio, posvađali smo se jako, imam problema, sve obno što biste prijatelju rekli u 4 oka....Jeste li???? Ako jeste, oprostite na napadu, ali poznavajući ljude iz moje okoline na fejsu, sumnjam da su one djelile negativne stvari na fejsu.... I isto -svi ti izgubljeni rođaci-da vam je bilo stalo i da su vam bili važni, došli biste do njih "enivej" pa makar i preko 100 ljudi i poziva...ali znam, preko fejsa je lakše.....E pa davmkažm-nitko do koga mi je iskreno stalo neću tražiti na fejsu jer su te osobe u mojim stvarnim životima..... Mislim lema je rekla da ju nisu zvali na razredno okupljanje jer nije na fejsu???? mislim stvarno??? a nitko nije pokušao preko neke njene frendice doći do nje???? ja nisam ovu temu započelada bi govorili o prednostima fejsa ili da bi ja pljuvala po tome, nego da bismo ušli u dubinu odnosa koji tamo vladaju.... A sad pretpostavljam da ćmo ući u duboku raspravu