|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "Ringerajina tužionica"
18.2.2010 21:46:22   
lee
imaš pravo ninolina.ja sam uvijek brinula o malenome i stalno sam ja bila sa njim..on bi ga pričuvao ali rijetko...neka sad čemo malo promjeniti taktiku..kad ne radi popodne ima da bude sa njim pola sata...

poslati ču ja njega kod tebe na predavanje..user posted image user posted image user posted image vratit če se pametniji...user posted image user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1851
18.2.2010 21:49:38   
ninolina
imaš pravo ninolina.ja sam uvijek brinula o malenome i stalno sam ja bila sa njim..on bi ga pričuvao ali rijetko...neka sad čemo malo promjeniti taktiku..kad ne radi popodne ima da bude sa njim pola sata...

poslati ču ja njega kod tebe na predavanje..user posted image user posted image user posted image vratit če se pametniji...user posted image user posted image

moraš misliti na sebe, jer ako si ti u k... i djete to osjeti. Nije to neka kazna nego jednostavno odgovornost... tako da svaki dan kolko ti treba pol sata-sat a on neka se malo pobrine, organizira...
a otrčao bi brzo natrag k tebi... he he i da vidiš kak bi dobar biouser posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1852
18.2.2010 21:51:35   
lee
IZVORNA PORUKA: ninolina

moraš misliti na sebe, jer ako si ti u k... i djete to osjeti. Nije to neka kazna nego jednostavno odgovornost... tako da svaki dan kolko ti treba pol sata-sat a on neka se malo pobrine, organizira...
a otrčao bi brzo natrag k tebi... he he i da vidiš kak bi dobar biouser posted image

user posted image user posted image  otrčao bi ali bi predavanja urodila plodom...tako je budem ja to primjenila...da se malo i ja odmorim..

Alex 2.5.2009

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1853
18.2.2010 21:52:07   
pepeljuga
lee slazem se sa ninolinom,po ure razbistri mozak a tata i sin nek se druze.....user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1854
18.2.2010 21:54:22   
ninolina
user posted image user posted image otrčao bi ali bi predavanja urodila plodom...tako je budem ja to primjenila...da se malo i ja odmorim..

user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image ma moraš kaj buš kasnije kad te već sad zaje....

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1855
18.2.2010 21:56:20   
leilany
i ja se slazem sa ninockomuser posted image ...pa lee jel ga znao sklepat?user posted image sad nek ga i pricuva...
uci ga odpocetka jer sto dalje ides to ce ti bit teze i teze,a tm nece imat nikakvu naviku da ima obavezu prema malome....

BEK 27.o5.o9.

Neposredna veza do poruke: 1856
   [Obrisani korisnik]
19.2.2010 6:09:56   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu lee)
  Neposredna veza do poruke: 1857
   [Obrisani korisnik]
19.2.2010 6:17:39   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Zvonki)
  Neposredna veza do poruke: 1858
19.2.2010 7:01:00   
curice
a joj...cvrči kod tebe je stvarno "veselo" svaku noćuser posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1859
19.2.2010 7:16:59   
curice
dok mi otvori jednu temu mogu poluditi od čekanja,sve je usporenouser posted image user posted image

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 1860
19.2.2010 12:17:39   
lee
user posted image cvrčak drži mi se, nije tebi lako.

Alex 2.5.2009

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 1861
19.2.2010 12:19:35   
BUMBIKA
A joj cvrči baš mi je žao,drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image
A ja sam mislila da Dino zeza po noći kad traži piti čaja i to po par puta,ustvari je to ond ausper što ti prolaziš

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1862
19.2.2010 12:23:02   
ninolina
ajme tebe Anjica stvarno gnjavi, ali nekad je stvarno potrebno viknuti na njih, ja mislim da je ona jedna razmaženka ko i moja i traži u svakoj situaciji pažnju a kad vidi (kad ti povisiš ton) da nejde više zaspala bude... Žao mi je draga ali stvarno neznam kako  ti pomoćiuser posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 1863
19.2.2010 13:59:33   
novamama
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Sinoć točno u ponoć moje se dijete probudilo. Mm ju prebacio kod nas u krevet. I onda su počeli festivali..pali ziziju,može doći cica,daj čaj,moram kakiti,mogu se ići igrati u svoju sobu??? Baca se,okreće,vrti,cvili zašto mora spavati i tako do negdje 2:45h. user posted image
Zaurlala sam na nju neka šuti i žmiri i da je nagrabusila ako pusti samo još jedan glas.
Mislim da sam zaspala prije nje jer ju više nisam čula..

kod nas je fešta trajala of 3ipo do 4ipo, probudio se, i vrti li se vrti, pa se gura u mene, pa bi spavao na mojoj glavi...a čim ga pomaknem od seme 1 cm urlanje na sav glasuser posted image
uglavnom, tako nam je već par dana jer se jedva namjestim u krevetu, i to najčešće njemu leđima, pa mu fali da bi obgrli lice rukama...u jednom trenu sam rekla dosta je više, ookrenula se na drugu stranu i zaspala, a njih dvoje (mm i oliver) nek se bakću kako znaju i umiju! oliver je momentalno zaspao mm-u na ruci i tako smo spavali do jutra....da se nisam makla od njega još bi me do sada davio...eejjj ti muškiuser posted image

tako da crvki, poznato mi je to urlanje usred noćiuser posted image

< Poruku je uredio novamama -- 19.2.2010 14:00:02 >

Ča je život vengo fantažija....

Neposredna veza do poruke: 1864
19.2.2010 21:21:22   
lee
danas sam se toliko umorilo do svega da bi najradije plakala ...baš sam se slomila...nadam se da če sutra biti bolji dan...jedva čekam da sve ovo prodje....

Alex 2.5.2009

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 1865
19.2.2010 21:22:18   
ninolina
danas sam se toliko umorilo do svega da bi najradije plakala ...baš sam se slomila...nadam se da če sutra biti bolji dan...jedva čekam da sve ovo prodje....

ko te opet naljutiouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1866
19.2.2010 21:22:55   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: ninolina

ko te opet naljutiouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1867
19.2.2010 21:24:22   
tikica_69
lee, sad moram mirovati, ali uskoro cu ti moci cuvati alexa da se malo odmoris user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

Neposredna veza do poruke: 1868
20.2.2010 7:35:20   
lee
IZVORNA PORUKA: tikica_69

lee, sad moram mirovati, ali uskoro cu ti moci cuvati alexa da se malo odmoris user posted image

tikice hvala ti puno user posted image user posted image  .samo ti odmaraj i čuvaj bebice. baš mi treba odmor jer alex neče da spava po noči...budio se 3 puta...ja sam koma od umora..jedva gledam...tako sam tužna jer to djete ne spava po danu..1h..to mu je dovoljno..a noč isto...user posted image user posted image  i tako svaki dan....user posted image user posted image

Alex 2.5.2009

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 1869
   [Obrisani korisnik]
20.2.2010 8:05:48   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu lee)
  Neposredna veza do poruke: 1870
20.2.2010 8:50:58   
BUMBIKA
A joj draga,nadam se da te neće baš jako uhvatiti i naravno da neće i  na A prećiuser posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

Neposredna veza do poruke: 1871
20.2.2010 20:38:35   
lee
drži mi se cvrčak!user posted image

Alex 2.5.2009

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 1872
   [Obrisani korisnik]
22.2.2010 10:10:52   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Zvonki)
  Neposredna veza do poruke: 1873
22.2.2010 10:14:47   
Lady3
joj cvrči nemoj tako..user posted image Znam da si ljuta i nervozna i svega ti dosta..I sama znam nekad tako dreknuti al nemoj molim te više nikad ono reći:ubiti..user posted image To je strašno!Ona je tvoje dijete,zamisli da ju nemaš,bilo bi ti teško..nemoj tako..smiri se.Znam sve kako ti je i ja sam sama s njih dvoje pa kad mi stanu piti krv na slamku ja poludim.user posted image Drž se,šaljem ti veliki huguser posted image user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

Neposredna veza do poruke: 1874
22.2.2010 10:15:19   
novamama
ajoj cvrki, ja samo znam da kad sam ja ispi***ena da je i oliver isto tako....

i radi ono što nikada ne bi...

nemoj biti ljuta na nju, lijepo sve posvetite jedna drugoj, jbeš sve drugo danasuser posted image

Ča je život vengo fantažija....

Neposredna veza do poruke: 1875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!