Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 18.2.2010 21:46:22
|
|
|
|
lee
|
imaš pravo ninolina.ja sam uvijek brinula o malenome i stalno sam ja bila sa njim..on bi ga pričuvao ali rijetko...neka sad čemo malo promjeniti taktiku..kad ne radi popodne ima da bude sa njim pola sata... poslati ču ja njega kod tebe na predavanje.. vratit če se pametniji...
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 18.2.2010 21:49:38
|
|
|
|
ninolina
|
imaš pravo ninolina.ja sam uvijek brinula o malenome i stalno sam ja bila sa njim..on bi ga pričuvao ali rijetko...neka sad čemo malo promjeniti taktiku..kad ne radi popodne ima da bude sa njim pola sata... poslati ču ja njega kod tebe na predavanje..user posted image user posted image user posted image vratit če se pametniji...user posted image user posted image moraš misliti na sebe, jer ako si ti u k... i djete to osjeti. Nije to neka kazna nego jednostavno odgovornost... tako da svaki dan kolko ti treba pol sata-sat a on neka se malo pobrine, organizira... a otrčao bi brzo natrag k tebi... he he i da vidiš kak bi dobar bio
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 18.2.2010 21:51:35
|
|
|
|
lee
|
IZVORNA PORUKA: ninolina moraš misliti na sebe, jer ako si ti u k... i djete to osjeti. Nije to neka kazna nego jednostavno odgovornost... tako da svaki dan kolko ti treba pol sata-sat a on neka se malo pobrine, organizira... a otrčao bi brzo natrag k tebi... he he i da vidiš kak bi dobar bio otrčao bi ali bi predavanja urodila plodom...tako je budem ja to primjenila...da se malo i ja odmorim..
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 18.2.2010 21:52:07
|
|
|
|
pepeljuga
|
lee slazem se sa ninolinom,po ure razbistri mozak a tata i sin nek se druze.....
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 18.2.2010 21:54:22
|
|
|
|
ninolina
|
user posted image user posted image otrčao bi ali bi predavanja urodila plodom...tako je budem ja to primjenila...da se malo i ja odmorim.. ma moraš kaj buš kasnije kad te već sad zaje....
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 18.2.2010 21:56:20
|
|
|
|
leilany
|
i ja se slazem sa ninockom ...pa lee jel ga znao sklepat? sad nek ga i pricuva... uci ga odpocetka jer sto dalje ides to ce ti bit teze i teze,a tm nece imat nikakvu naviku da ima obavezu prema malome....
|
|
[Obrisani korisnik] 19.2.2010 6:09:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 19.2.2010 6:17:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 19.2.2010 7:01:00
|
|
|
|
curice
|
a joj...cvrči kod tebe je stvarno "veselo" svaku noć
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 19.2.2010 7:16:59
|
|
|
|
curice
|
dok mi otvori jednu temu mogu poluditi od čekanja,sve je usporeno
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 19.2.2010 12:17:39
|
|
|
|
lee
|
cvrčak drži mi se, nije tebi lako.
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 19.2.2010 12:19:35
|
|
|
|
BUMBIKA
|
A joj cvrči baš mi je žao,drži se A ja sam mislila da Dino zeza po noći kad traži piti čaja i to po par puta,ustvari je to ond ausper što ti prolaziš
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 19.2.2010 12:23:02
|
|
|
|
ninolina
|
ajme tebe Anjica stvarno gnjavi, ali nekad je stvarno potrebno viknuti na njih, ja mislim da je ona jedna razmaženka ko i moja i traži u svakoj situaciji pažnju a kad vidi (kad ti povisiš ton) da nejde više zaspala bude... Žao mi je draga ali stvarno neznam kako ti pomoći
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 19.2.2010 13:59:33
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Sinoć točno u ponoć moje se dijete probudilo. Mm ju prebacio kod nas u krevet. I onda su počeli festivali..pali ziziju,može doći cica,daj čaj,moram kakiti,mogu se ići igrati u svoju sobu??? Baca se,okreće,vrti,cvili zašto mora spavati i tako do negdje 2:45h. Zaurlala sam na nju neka šuti i žmiri i da je nagrabusila ako pusti samo još jedan glas. Mislim da sam zaspala prije nje jer ju više nisam čula.. kod nas je fešta trajala of 3ipo do 4ipo, probudio se, i vrti li se vrti, pa se gura u mene, pa bi spavao na mojoj glavi...a čim ga pomaknem od seme 1 cm urlanje na sav glas uglavnom, tako nam je već par dana jer se jedva namjestim u krevetu, i to najčešće njemu leđima, pa mu fali da bi obgrli lice rukama...u jednom trenu sam rekla dosta je više, ookrenula se na drugu stranu i zaspala, a njih dvoje (mm i oliver) nek se bakću kako znaju i umiju! oliver je momentalno zaspao mm-u na ruci i tako smo spavali do jutra....da se nisam makla od njega još bi me do sada davio...eejjj ti muški tako da crvki, poznato mi je to urlanje usred noći
< Poruku je uredio novamama -- 19.2.2010 14:00:02 >
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 19.2.2010 21:21:22
|
|
|
|
lee
|
danas sam se toliko umorilo do svega da bi najradije plakala ...baš sam se slomila...nadam se da če sutra biti bolji dan...jedva čekam da sve ovo prodje....
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 19.2.2010 21:22:18
|
|
|
|
ninolina
|
danas sam se toliko umorilo do svega da bi najradije plakala ...baš sam se slomila...nadam se da če sutra biti bolji dan...jedva čekam da sve ovo prodje.... ko te opet naljutio
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 19.2.2010 21:22:55
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: ninolina danas sam se toliko umorilo do svega da bi najradije plakala ...baš sam se slomila...nadam se da če sutra biti bolji dan...jedva čekam da sve ovo prodje.... ko te opet naljutio
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 19.2.2010 21:24:22
|
|
|
|
tikica_69
|
lee, sad moram mirovati, ali uskoro cu ti moci cuvati alexa da se malo odmoris
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 20.2.2010 7:35:20
|
|
|
|
lee
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 lee, sad moram mirovati, ali uskoro cu ti moci cuvati alexa da se malo odmoris tikice hvala ti puno .samo ti odmaraj i čuvaj bebice. baš mi treba odmor jer alex neče da spava po noči...budio se 3 puta...ja sam koma od umora..jedva gledam...tako sam tužna jer to djete ne spava po danu..1h..to mu je dovoljno..a noč isto... i tako svaki dan....
|
|
[Obrisani korisnik] 20.2.2010 8:05:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 20.2.2010 8:50:58
|
|
|
|
BUMBIKA
|
A joj draga,nadam se da te neće baš jako uhvatiti i naravno da neće i na A preći
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 20.2.2010 20:38:35
|
|
|
|
lee
|
drži mi se cvrčak!
|
|
[Obrisani korisnik] 22.2.2010 10:10:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.2.2010 10:14:47
|
|
|
|
Lady3
|
joj cvrči nemoj tako.. Znam da si ljuta i nervozna i svega ti dosta..I sama znam nekad tako dreknuti al nemoj molim te više nikad ono reći:ubiti.. To je strašno!Ona je tvoje dijete,zamisli da ju nemaš,bilo bi ti teško..nemoj tako..smiri se.Znam sve kako ti je i ja sam sama s njih dvoje pa kad mi stanu piti krv na slamku ja poludim. Drž se,šaljem ti veliki hug
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.2.2010 10:15:19
|
|
|
|
novamama
|
ajoj cvrki, ja samo znam da kad sam ja ispi***ena da je i oliver isto tako.... i radi ono što nikada ne bi... nemoj biti ljuta na nju, lijepo sve posvetite jedna drugoj, jbeš sve drugo danas
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!