Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 16.2.2010 23:11:59
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: novamama bar je priznao, moj ne bi pa da se ja na trepavice postavim ni moj nije on niakd njanjanjanja poslje svađe
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 16.2.2010 23:13:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: Nellyca ali zato ja sad gledam i trazim slike od Edwarda (Robert Pattison) iz Twilight-a (pre par dana sam ga otkrila ) kao da sam tinejdzerka opet (samo sam se tada lozila na Eminema ) i bas mi je lepo zamisljajuci kako je to biti sa vampirom...definitivno jednostavnije nego sa ovim nasim muskima šta si luda, pa taj ti pak krv siše na slamku Ma on bi to samo jednom, posle bi oboje bili hladni kao spricer...ali u ovom slucaju bi to bilo bukvalno...znas ...posto bi oboje bili mrtvi
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 16.2.2010 23:13:50
|
|
|
|
mariola
|
mene najviše živcira što mm i ja u biti nemamo problema i nikad se nismo posvađali zbog barem iole ozbiljne stvari. pa jbt ko da ima 7a ne 37 godina
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 16.2.2010 23:16:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: novamama bar je priznao, moj ne bi pa da se ja na trepavice postavim ni moj nije on niakd njanjanjanja poslje svađe ma sto je najbolje mi se uopste nismo ni posvadjali, nego mi je reklo sta se desilo, i bas onako kako sam mu ja rekla da ce se desiti i ja sam pred njim ostala mrtva hladna i rekla samo- pa rekla sam ti, sta cu ti sad ja, kad nisi hteo da me slusas i on me pitao jesam li ljuta, a ja sam istim glasom, bez nervoze rekla- da , jesam. mislim da ga je to najvise i podstaklo na razmisljanje i priznanje da je zahebao stvar
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 16.2.2010 23:16:36
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: Nellyca ali zato ja sad gledam i trazim slike od Edwarda (Robert Pattison) iz Twilight-a (pre par dana sam ga otkrila ) kao da sam tinejdzerka opet (samo sam se tada lozila na Eminema ) i bas mi je lepo zamisljajuci kako je to biti sa vampirom...definitivno jednostavnije nego sa ovim nasim muskima šta si luda, pa taj ti pak krv siše na slamku Ma on bi to samo jednom, posle bi oboje bili hladni kao spricer...ali u ovom slucaju bi to bilo bukvalno...znas ...posto bi oboje bili mrtvi da, da mrtvima je sve lakše ili poluživima joj koja tema go nelly go
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 16.2.2010 23:18:00
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: novamama bar je priznao, moj ne bi pa da se ja na trepavice postavim ni moj nije on niakd njanjanjanja poslje svađe ma sto je najbolje mi se uopste nismo ni posvadjali, nego mi je reklo sta se desilo, i bas onako kako sam mu ja rekla da ce se desiti i ja sam pred njim ostala mrtva hladna i rekla samo- pa rekla sam ti, sta cu ti sad ja, kad nisi hteo da me slusas i on me pitao jesam li ljuta, a ja sam istim glasom, bez nervoze rekla- da , jesam. mislim da ga je to najvise i podstaklo na razmisljanje i priznanje da je zahebao stvar da, to je to....da si vikala ništa od priznanja...svaka čast na mirnoći, ja to ne mogu još postići
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 16.2.2010 23:18:40
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: Nellyca ali zato ja sad gledam i trazim slike od Edwarda (Robert Pattison) iz Twilight-a (pre par dana sam ga otkrila ) kao da sam tinejdzerka opet (samo sam se tada lozila na Eminema ) i bas mi je lepo zamisljajuci kako je to biti sa vampirom...definitivno jednostavnije nego sa ovim nasim muskima šta si luda, pa taj ti pak krv siše na slamku Ma on bi to samo jednom, posle bi oboje bili hladni kao spricer...ali u ovom slucaju bi to bilo bukvalno...znas ...posto bi oboje bili mrtvi da, da mrtvima je sve lakše ili poluživima joj koja tema go nelly go Zivela masta
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 16.2.2010 23:20:17
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: novamama bar je priznao, moj ne bi pa da se ja na trepavice postavim ni moj nije on niakd njanjanjanja poslje svađe ma sto je najbolje mi se uopste nismo ni posvadjali, nego mi je reklo sta se desilo, i bas onako kako sam mu ja rekla da ce se desiti i ja sam pred njim ostala mrtva hladna i rekla samo- pa rekla sam ti, sta cu ti sad ja, kad nisi hteo da me slusas i on me pitao jesam li ljuta, a ja sam istim glasom, bez nervoze rekla- da , jesam. mislim da ga je to najvise i podstaklo na razmisljanje i priznanje da je zahebao stvar da, to je to....da si vikala ništa od priznanja...svaka čast na mirnoći, ja to ne mogu još postići potpisujem
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 16.2.2010 23:20:19
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: novamama bar je priznao, moj ne bi pa da se ja na trepavice postavim ni moj nije on niakd njanjanjanja poslje svađe ma sto je najbolje mi se uopste nismo ni posvadjali, nego mi je reklo sta se desilo, i bas onako kako sam mu ja rekla da ce se desiti i ja sam pred njim ostala mrtva hladna i rekla samo- pa rekla sam ti, sta cu ti sad ja, kad nisi hteo da me slusas i on me pitao jesam li ljuta, a ja sam istim glasom, bez nervoze rekla- da , jesam. mislim da ga je to najvise i podstaklo na razmisljanje i priznanje da je zahebao stvar da, to je to....da si vikala ništa od priznanja...svaka čast na mirnoći, ja to ne mogu još postići ma i meni je prvi put da sam mirno odreagovala ali samo zato sto sam znala da ce se dovesti u tu situaciju i unapred sam se vec nervirala, i sad kad se desilo mogla sam da budem mirna...ali samo pred njim vidis da sam odmah dosla i vama se pozalila, ali kao da on to mora da zna
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 16.2.2010 23:22:34
|
|
|
|
novamama
|
cure, stvarno je utješno vidjeti da nije samo meni tako mislim, ponekad si mislim da samo mm radi takve gluposti i da je tako blesav, i ma koliko ružno to bilo, lakše mi je vidjeti da smo u istom košu... e sad...kako ćemo okrenuti situaciju u našu korist?
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 16.2.2010 23:24:00
|
|
|
|
gljiva
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: novamama bar je priznao, moj ne bi pa da se ja na trepavice postavim ni moj nije on niakd njanjanjanja poslje svađe ma sto je najbolje mi se uopste nismo ni posvadjali, nego mi je reklo sta se desilo, i bas onako kako sam mu ja rekla da ce se desiti i ja sam pred njim ostala mrtva hladna i rekla samo- pa rekla sam ti, sta cu ti sad ja, kad nisi hteo da me slusas i on me pitao jesam li ljuta, a ja sam istim glasom, bez nervoze rekla- da , jesam. mislim da ga je to najvise i podstaklo na razmisljanje i priznanje da je zahebao stvar da, to je to....da si vikala ništa od priznanja...svaka čast na mirnoći, ja to ne mogu još postići ma i meni je prvi put da sam mirno odreagovala ali samo zato sto sam znala da ce se dovesti u tu situaciju i unapred sam se vec nervirala, i sad kad se desilo mogla sam da budem mirna...ali samo pred njim vidis da sam odmah dosla i vama se pozalila, ali kao da on to mora da zna Bravo treba unaprijed razradit taktiku kad znamo šta nas čeka
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 16.2.2010 23:24:53
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: novamama cure, stvarno je utješno vidjeti da nije samo meni tako mislim, ponekad si mislim da samo mm radi takve gluposti i da je tako blesav, i ma koliko ružno to bilo, lakše mi je vidjeti da smo u istom košu... e sad...kako ćemo okrenuti situaciju u našu korist? zvat ćemo gljivu. Ona zna okrenut vodu na svoj mlin Gljivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 16.2.2010 23:29:16
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: gljiva Bravo treba unaprijed razradit taktiku kad znamo šta nas čeka da, to stoji, a sta cu ja jadna kad me covek iznenadi? sad sam znala sta me ceka, pa sam i mogla da razradim taktiku a ovakvih slucajeva ipak ima manje
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 18.2.2010 19:07:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Tuzim samu sebe jer sam jela cips a kao na dijeti sam, i tuzim se jer mi se usporio metabolizam skroz gladujem vec danima, a mislim da nisam smrsala ni 100g!! PRe bih za ovo vreme skinula barem 2-3 kg zauvek cu ostati debela a tako mi i treba ljuta sam
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 18.2.2010 19:13:21
|
|
|
|
novamama
|
nellyca, ni meni ne ide ništa dole, na montignacu sam već danima.....zgriješila možda 5 puta u dva mjeseca, i ništa dole... danas sam satrala kruha sa nutelom onako žderački ko mahnita pa sam depresivna... ipak, tako je lijep dana danas, toliko lijepih vijesti od cura da si ne dozvoljavam biti u depri, grickam kikiriki i pijem vodu i nadam se da će me potjerati na wc ( i je maloprije ) pojedi jabuku uz taj čips i bit će ti bolje! i ne sekiraj se, jako si lijepa i zgodna i tih 2-3 kile (ako uopće) ovo ljeto idu dole sto posto, ako ne prije.....
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 18.2.2010 19:17:49
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: novamama nellyca, ni meni ne ide ništa dole, na montignacu sam već danima.....zgriješila možda 5 puta u dva mjeseca, i ništa dole... danas sam satrala kruha sa nutelom onako žderački ko mahnita pa sam depresivna... ipak, tako je lijep dana danas, toliko lijepih vijesti od cura da si ne dozvoljavam biti u depri, grickam kikiriki i pijem vodu i nadam se da će me potjerati na wc ( i je maloprije ) pojedi jabuku uz taj čips i bit će ti bolje! i ne sekiraj se, jako si lijepa i zgodna i tih 2-3 kile (ako uopće) ovo ljeto idu dole sto posto, ako ne prije..... draga nisu samo 2-3 kile, ja ni u jednu stvar pre trudnoce ne mogu da udjem ni u jedne farmerke, nijednu majicu, bas u nista, a imam trenutno 6kg vise nego kad sam zatrudnela, i nece doleeeee i veruj mi ne preuvelicavam, stomak mi je ogroman, guzica takodje a sve sam izbegavala da kupujem novu robu jer sam mislila da cu do sad vec biti na staroj kilazi. uzas uzas uzas, metabolizam mi se usporio, a ovo mi je jedina prilika da smrsam dok sam jos kod svojih jer dole nemam volj i jedem iz dosade
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 18.2.2010 19:19:36
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: novamama nellyca, ni meni ne ide ništa dole, na montignacu sam već danima.....zgriješila možda 5 puta u dva mjeseca, i ništa dole... ali zeno ti si trudna, mislim da je uspeh i to sto nisi dobila nista, jer se na kraju ipak dobije najvise.
< Poruku je uredio Nellyca -- 18.2.2010 19:20:08 >
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 18.2.2010 19:21:58
|
|
|
|
Anoniman
|
a ja nekako mislim i kad budem dosla na kilazu pre trudoce da necu ni priblizno isto izgledati, mislim da sam se skroz rasirila, na sve strane i mislim da cu pre obnoviti garderobu nego sto cu uci u staru
< Poruku je uredio Nellyca -- 18.2.2010 19:23:16 >
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 18.2.2010 19:29:40
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca a ja nekako mislim i kad budem dosla na kilazu pre trudoce da necu ni priblizno isto izgledati, mislim da sam se skroz rasirila, na sve strane i mislim da cu pre obnoviti garderobu nego sto cu uci u staru ma nisi se raširila, to se sve vratilo već na mjesto kako je i bilo... najveći problem ti je jesti iz dosade, i da samo te obroke izbaciš bilo bi ok... uostalom, sad će proljeće i vjerujem da će ti šetnja učiniti čuda!!! a ja sam dobila 16 kila, najviše u 11 i 12 mjesecu, i sad nikako da skinem bar nešto... neugodno mi je koliko sam velika...ali mi je trbuh drag, za razliku od bedri i pozadine...
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 18.2.2010 19:32:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam u trudnoci dobila 25kg a tad sam sebi bila bas ok, delovalo mi je kao da se sve lepo rasporedilo...kad ono..
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 18.2.2010 19:36:33
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca Ja sam u trudnoci dobila 25kg a tad sam sebi bila bas ok, delovalo mi je kao da se sve lepo rasporedilo...kad ono.. i još ti je sam 6 ostalo za skinut? ma to ćeš ti za čas, vidjet ćeš, još malo pa ćeš u hvalionicu kako si sve skinula i ponosno ćeš šetati stare traperice
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 18.2.2010 19:39:23
|
|
|
|
Anoniman
|
10 je otislo porodom, 5 samo od sebe, 4 sam skinula mukom i ostatak ne ide...sad si me malo oraspolozila i "pogurala", daj Boze da bude tako kako kazes u svakom slucaju krajnje je vreme, mala ce jos malo 14 meseci...
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 18.2.2010 19:42:19
|
|
|
|
novamama
|
ti ćeš to riješiti do ljeta 100%
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 18.2.2010 21:25:01
|
|
|
|
lee
|
ja sam ljuta na muža...danas sam bila kod frizera na farbanju i muž je nakon dugoooo vremena ostao sa alexom na 2h...prije sam išla vikendom ili ako bi išla preko tjedna seka bi došla pomoči...došla sam doma a muž nervozan kako je alex bio nemoguč da nije htio jesti...piti..ništa nije htio samo je urlao...da on više ne može jer ga to izludjuje....nisamu kažem na to.i meni bude koliko puta teško ali on mu je tata i da ne može jednom pričuvati svoje djete a da nakon toga ne broji to ne mogu shvatiti...dobro da je otišao do prijatelja gledati utakmicu jer bi inače brojala i još bi se posvadjali..... nelica ti češ do ljeta to skinuti.ne brini.drži mi se.
< Poruku je uredio lee -- 18.2.2010 21:26:00 >
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 18.2.2010 21:41:47
|
|
|
|
ninolina
|
ja sam ljuta na muža...danas sam bila kod frizera na farbanju i muž je nakon dugoooo vremena ostao sa alexom na 2h...prije sam išla vikendom ili ako bi išla preko tjedna seka bi došla pomoči...došla sam doma a muž nervozan kako je alex bio nemoguč da nije htio jesti...piti..ništa nije htio samo je urlao...da on više ne može jer ga to izludjuje....nisamu kažem na to.i meni bude koliko puta teško ali on mu je tata i da ne može jednom pričuvati svoje djete a da nakon toga ne broji to ne mogu shvatiti...dobro da je otišao do prijatelja gledati utakmicu jer bi inače brojala i još bi se posvadjali..... a da ti meni njega pošalješ na terapiju ma stvarno nije fer od njega, ali draga iskreno sama si kriva... ti fino svaki dan, ali svaki dan i kad ti se neda otiđi na pola sata-sat nekud, a on neka paradira kako zna. Vjeruj mi upalit će... a tebi će biti to ispusni ventil. Gledaj to ovako možeš ti, mogu i ja... prisili se
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!