|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "Ringerajina tužionica"
16.2.2010 23:11:59   
mariola
IZVORNA PORUKA: novamama

bar je priznao, moj ne bi pa da se ja na trepavice postavimuser posted image

ni mojuser posted image  nije on niakd njanjanjanja poslje svađeuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 1826
16.2.2010 23:13:39   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Nellyca

ali zato ja sad gledam i trazim slike od Edwarda (Robert Pattison) iz Twilight-a (pre par dana sam ga otkrila user posted image ) kao da sam tinejdzerka opet (samo sam se tada lozila na Eminemauser posted image user posted image user posted image user posted image ) i bas mi je lepo zamisljajuci kako je to biti sa vampirom...definitivno jednostavnije nego sa ovim nasim muskima user posted image

šta si luda, pa taj ti pak krv siše na slamkuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ma on bi to samo jednom, posle bi oboje bili hladni kao spricer...ali u ovom slucaju bi to bilo bukvalno...znas ...posto bi oboje bili mrtvi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu novamama)
  Neposredna veza do poruke: 1827
16.2.2010 23:13:50   
mariola
mene najviše živcira što mm i ja u biti nemamo problema i nikad se nismo posvađali zbog barem iole ozbiljne stvari. pa jbt ko da ima 7a ne 37 godinauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1828
16.2.2010 23:16:06   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: mariola

ni mojuser posted image  nije on niakd njanjanjanja poslje svađeuser posted image

ma sto je najbolje mi se uopste nismo ni posvadjali, nego mi je reklo sta se desilo, i bas onako kako sam mu ja rekla da ce se desiti i ja sam pred njim ostala mrtva hladna i rekla samo- pa rekla sam ti, sta cu ti sad ja, kad nisi hteo da me slusas i on me pitao jesam li ljuta, a ja sam istim glasom, bez nervoze rekla- da , jesam. mislim da ga je to najvise i podstaklo na razmisljanje i priznanje da je zahebao stvaruser posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
  Neposredna veza do poruke: 1829
16.2.2010 23:16:36   
novamama

ali zato ja sad gledam i trazim slike od Edwarda (Robert Pattison) iz Twilight-a (pre par dana sam ga otkrila user posted image ) kao da sam tinejdzerka opet (samo sam se tada lozila na Eminemauser posted image user posted image user posted image user posted image ) i bas mi je lepo zamisljajuci kako je to biti sa vampirom...definitivno jednostavnije nego sa ovim nasim muskima user posted image

šta si luda, pa taj ti pak krv siše na slamkuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ma on bi to samo jednom, posle bi oboje bili hladni kao spricer...ali u ovom slucaju bi to bilo bukvalno...znas ...posto bi oboje bili mrtvi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

da, da mrtvima je sve lakšeuser posted image user posted image user posted image ili poluživimauser posted image user posted image user posted image

joj koja temauser posted image user posted image user posted image

go nelly gouser posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1830
16.2.2010 23:18:00   
novamama

ma sto je najbolje mi se uopste nismo ni posvadjali, nego mi je reklo sta se desilo, i bas onako kako sam mu ja rekla da ce se desiti i ja sam pred njim ostala mrtva hladna i rekla samo- pa rekla sam ti, sta cu ti sad ja, kad nisi hteo da me slusas i on me pitao jesam li ljuta, a ja sam istim glasom, bez nervoze rekla- da , jesam. mislim da ga je to najvise i podstaklo na razmisljanje i priznanje da je zahebao stvaruser posted image user posted image

da, to je to....da si vikala ništa od priznanja...svaka čast na mirnoći, ja to ne mogu još postićiuser posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1831
16.2.2010 23:18:40   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image

da, da mrtvima je sve lakšeuser posted image user posted image user posted image ili poluživimauser posted image user posted image user posted image

joj koja temauser posted image user posted image user posted image

go nelly gouser posted image

Zivela masta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu novamama)
  Neposredna veza do poruke: 1832
16.2.2010 23:20:17   
mariola

da, to je to....da si vikala ništa od priznanja...svaka čast na mirnoći, ja to ne mogu još postićiuser posted image

potpisujem

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 1833
16.2.2010 23:20:19   
Anoniman

ma i meni je prvi put da sam mirno odreagovala ali samo zato sto sam znala da ce se dovesti u tu situaciju i unapred sam se vec nervirala, i sad kad se desilo mogla sam da budem mirna...ali samo pred njim user posted image vidis da sam odmah dosla i vama se pozalila, ali kao da on to mora da znauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu novamama)
  Neposredna veza do poruke: 1834
16.2.2010 23:22:34   
novamama
cure, stvarno je utješno vidjeti da nije samo meni takouser posted image

mislim, ponekad si mislim da samo mm radi takve gluposti i da je tako blesav, i ma koliko ružno to bilo, lakše mi je vidjeti da smo u istom košu...

e sad...kako ćemo okrenuti situaciju u našu korist?

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1835
16.2.2010 23:24:00   
gljiva

ma i meni je prvi put da sam mirno odreagovala ali samo zato sto sam znala da ce se dovesti u tu situaciju i unapred sam se vec nervirala, i sad kad se desilo mogla sam da budem mirna...ali samo pred njim user posted image vidis da sam odmah dosla i vama se pozalila, ali kao da on to mora da znauser posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo treba unaprijed razradit taktiku kad znamo šta nas čekauser posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1836
16.2.2010 23:24:53   
mariola

cure, stvarno je utješno vidjeti da nije samo meni takouser posted image

mislim, ponekad si mislim da samo mm radi takve gluposti i da je tako blesav, i ma koliko ružno to bilo, lakše mi je vidjeti da smo u istom košu...

e sad...kako ćemo okrenuti situaciju u našu korist?

zvat ćemo gljivu. Ona zna okrenut vodu na svoj mlin
Gljivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 1837
16.2.2010 23:29:16   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: gljiva

Bravo treba unaprijed razradit taktiku kad znamo šta nas čekauser posted image

da, to stoji, a sta cu ja jadna kad me covek iznenadi? user posted image user posted image user posted image user posted image sad sam znala sta me ceka, pa sam i mogla da razradim taktiku a ovakvih slucajeva ipak ima manje user posted image

(Odgovor članu gljiva)
  Neposredna veza do poruke: 1838
18.2.2010 19:07:41   
Anoniman
Tuzim samu sebe jer sam jela cips a kao na dijeti sam, i tuzim se jer mi se usporio metabolizam skroz gladujem vec danima, a mislim da nisam smrsala ni 100g!! PRe bih za ovo vreme skinula barem 2-3 kguser posted image user posted image user posted image zauvek cu ostati debela a tako mi i trebauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ljuta samuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1839
18.2.2010 19:13:21   
novamama
nellyca, ni meni ne ide ništa dole, na montignacu sam već danima.....zgriješila možda 5 puta u dva mjeseca, i ništa dole...

danas sam satrala kruha sa nutelomuser posted image user posted image user posted image user posted image onako žderački ko mahnita pa sam depresivna...

ipak, tako je lijep dana danas, toliko lijepih vijesti od cura da si ne dozvoljavam biti u depri, grickam kikiriki i pijem vodu i nadam se da će me potjerati na wc ( i je maloprije user posted image )

pojedi jabuku uz taj čips i bit će ti bolje!
user posted image

i ne sekiraj se, jako si lijepa i zgodna i tih 2-3 kile (ako uopće) ovo ljeto idu dole sto posto, ako ne prije.....

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1840
18.2.2010 19:17:49   
Anoniman

nellyca, ni meni ne ide ništa dole, na montignacu sam već danima.....zgriješila možda 5 puta u dva mjeseca, i ništa dole...

danas sam satrala kruha sa nutelomuser posted image user posted image user posted image user posted image onako žderački ko mahnita pa sam depresivna...

ipak, tako je lijep dana danas, toliko lijepih vijesti od cura da si ne dozvoljavam biti u depri, grickam kikiriki i pijem vodu i nadam se da će me potjerati na wc ( i je maloprije user posted image )

pojedi jabuku uz taj čips i bit će ti bolje!
user posted image

i ne sekiraj se, jako si lijepa i zgodna i tih 2-3 kile (ako uopće) ovo ljeto idu dole sto posto, ako ne prije.....

draga nisu samo 2-3 kile, ja ni u jednu stvar pre trudnoce ne mogu da udjem user posted image ni u jedne farmerke, nijednu majicu, bas u nista, a imam trenutno 6kg vise nego kad sam zatrudnela, i nece doleeeee user posted image user posted image i veruj mi ne preuvelicavam, stomak mi je ogroman, guzica takodje a sve sam izbegavala da kupujem novu robu jer sam mislila da cu do sad vec biti na staroj kilazi. uzas uzas uzas, metabolizam mi se usporio, a ovo mi je jedina prilika da smrsam dok sam jos kod svojih jer dole nemam volj i jedem iz dosade user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu novamama)
  Neposredna veza do poruke: 1841
18.2.2010 19:19:36   
Anoniman

ali zeno ti si trudna, mislim da je uspeh i to sto nisi dobila nista, jer se na kraju ipak dobije najvise.

< Poruku je uredio Nellyca -- 18.2.2010 19:20:08 >

(Odgovor članu novamama)
  Neposredna veza do poruke: 1842
18.2.2010 19:21:58   
Anoniman
a ja nekako mislim i kad budem dosla na kilazu pre trudoce da necu ni priblizno isto izgledati, mislim da sam se skroz rasirila, na sve strane user posted image user posted image user posted image
i mislim da cu pre obnoviti garderobu nego sto cu uci u staru user posted image

< Poruku je uredio Nellyca -- 18.2.2010 19:23:16 >

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1843
18.2.2010 19:29:40   
novamama

a ja nekako mislim i kad budem dosla na kilazu pre trudoce da necu ni priblizno isto izgledati, mislim da sam se skroz rasirila, na sve strane user posted image user posted image user posted image
i mislim da cu pre obnoviti garderobu nego sto cu uci u staru user posted image

ma nisi se raširila, to se sve vratilo već na mjesto kako je i bilo...

najveći problem ti je jesti iz dosade, i da samo te obroke izbaciš bilo bi ok...
uostalom, sad će proljeće i vjerujem da će ti šetnja učiniti čuda!!!

a ja sam dobila 16 kila, najviše u 11 i 12 mjesecu, i sad nikako da skinem bar nešto...

neugodno mi je koliko sam velika...ali mi je trbuh drag, za razliku od bedri i pozadine...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1844
18.2.2010 19:32:31   
Anoniman
Ja sam u trudnoci dobila 25kg user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a tad sam sebi bila bas ok, delovalo mi je kao da se sve lepo rasporedilo...kad ono.. user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu novamama)
  Neposredna veza do poruke: 1845
18.2.2010 19:36:33   
novamama

Ja sam u trudnoci dobila 25kg user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a tad sam sebi bila bas ok, delovalo mi je kao da se sve lepo rasporedilo...kad ono.. user posted image user posted image user posted image

i još ti je sam 6 ostalo za skinut? ma to ćeš ti za čas, vidjet ćeš, još malo pa ćeš u hvalionicu kako si sve skinula i ponosno ćeš šetati stare trapericeuser posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1846
18.2.2010 19:39:23   
Anoniman
10 je otislo porodom, 5 samo od sebe, 4 sam skinula mukom i ostatak ne ide...sad si me malo oraspolozila i "pogurala", daj Boze da bude tako kako kazes user posted image user posted image user posted image u svakom slucaju krajnje je vreme, mala ce jos malo 14 meseci...

(Odgovor članu novamama)
  Neposredna veza do poruke: 1847
18.2.2010 19:42:19   
novamama
user posted image
ti ćeš to riješiti do ljeta 100%
user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1848
18.2.2010 21:25:01   
lee
ja sam ljuta na muža...danas sam bila kod frizera na farbanju i muž je nakon dugoooo vremena ostao sa alexom na 2h...prije sam išla vikendom ili ako bi išla preko tjedna seka bi došla pomoči...došla sam doma a muž nervozan kako je alex bio nemoguč da nije htio jesti...piti..ništa nije htio samo je urlao...da on više ne može jer ga to izludjuje....nisamu kažem na to.i meni bude koliko puta teško ali on mu je tata i da ne može jednom pričuvati svoje djete a da nakon toga ne broji to ne mogu shvatiti...dobro da je otišao do prijatelja gledati utakmicu jer bi inače brojala i još bi se posvadjali.....

nelica ti češ do ljeta to skinuti.ne brini.drži mi se.user posted image

< Poruku je uredio lee -- 18.2.2010 21:26:00 >

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 1849
18.2.2010 21:41:47   
ninolina
ja sam ljuta na muža...danas sam bila kod frizera na farbanju i muž je nakon dugoooo vremena ostao sa alexom na 2h...prije sam išla vikendom ili ako bi išla preko tjedna seka bi došla pomoči...došla sam doma a muž nervozan kako je alex bio nemoguč da nije htio jesti...piti..ništa nije htio samo je urlao...da on više ne može jer ga to izludjuje....nisamu kažem na to.i meni bude koliko puta teško ali on mu je tata i da ne može jednom pričuvati svoje djete a da nakon toga ne broji to ne mogu shvatiti...dobro da je otišao do prijatelja gledati utakmicu jer bi inače brojala i još bi se posvadjali.....

a da ti  meni njega pošalješ na terapijuuser posted image user posted image
ma stvarno nije fer od njega, ali draga iskreno sama si kriva... ti fino svaki dan, ali svaki dan i kad ti se neda otiđi na pola sata-sat nekud, a on neka paradira kako zna. Vjeruj mi upalit će... a tebi će biti to ispusni ventil. Gledaj to ovako možeš ti, mogu i ja... prisili se

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!