Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 16.2.2010 15:07:05
|
|
|
|
anuska08
|
Bravo za Doru Dominik, držim fige da se što prije nauči na vrtic!!!
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 16.2.2010 15:11:45
|
|
|
|
pikachu
|
Moj dan je ... Dvoje članova obitelji u bolnici u jednom danu je previše za čitavu godinu... A još sam i daleko od njih...
|
|
[Obrisani korisnik] 16.2.2010 15:22:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 16.2.2010 15:26:26
|
|
|
|
minnie
|
cvrčak nisi jedina. ni sama ne znam koliko sam se puta danas prijavila
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 16.2.2010 15:27:21
|
|
|
|
anuska08
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Pika drži se! Nadam se da će brzo kući.. ja došla reći da me raja stalno izbacuje I mene stalno pita da se učlanim, a prijavljena!! Baš me živcira!!!!
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 16.2.2010 15:33:40
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: pikachu Moj dan je ... Dvoje članova obitelji u bolnici u jednom danu je previše za čitavu godinu... A još sam i daleko od njih... ajoj draga, drž'se...nadam se da ipak nije ništa ozbiljno
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 16.2.2010 16:40:57
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: pikachu Moj dan je ... Dvoje članova obitelji u bolnici u jednom danu je previše za čitavu godinu... A još sam i daleko od njih... ajoj draga, drž'se...nadam se da ipak nije ništa ozbiljno
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 16.2.2010 16:46:10
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: pikachu Moj dan je ... Dvoje članova obitelji u bolnici u jednom danu je previše za čitavu godinu... A još sam i daleko od njih... ajoj draga, drž'se...nadam se da ipak nije ništa ozbiljno
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 16.2.2010 16:57:43
|
|
|
|
Anoniman
|
drži se, pikachu!
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 16.2.2010 17:14:46
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi drži se, pikachu!
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 16.2.2010 17:54:08
|
|
|
|
curice
|
i tužim se na rr,izbacila me opet po tko zna koji put
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 16.2.2010 22:44:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Mm neogovorno jedno bice, da ukljuci mozak na 5 minuta verovatno bi mu glava explodirala, jao kako sam ljuta
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 16.2.2010 22:46:29
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca Mm neogovorno jedno bice, da ukljuci mozak na 5 minuta verovatno bi mu glava explodirala, jao kako sam ljuta opet? a da nemaju ti naši muški neku fazu... ono nešto... kad im je mozak na servisu pa hodaju bez njega? tebi
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 16.2.2010 22:48:37
|
|
|
|
anuska08
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca Mm neogovorno jedno bice, da ukljuci mozak na 5 minuta verovatno bi mu glava explodirala, jao kako sam ljuta Da te utješim i mene moj iživcirao. Danas stalno nešto kenja!!! Na ovom svijetu samo on radi!!! Jadnik, baš mi ga je žao!!
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 16.2.2010 22:49:01
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: anuska08 Bravo za Doru Dominik, držim fige da se što prije nauči na vrtic!!! hvala ti...
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 16.2.2010 22:49:18
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca Mm neogovorno jedno bice, da ukljuci mozak na 5 minuta verovatno bi mu glava explodirala, jao kako sam ljuta da, definitivno bi im se pregrijao mozak, a to ne želimo, zar ne? nekim primjercima se nema što ni ugrijati... u svakom slučaju, kada ništa od njih ne očekuješ puno je lakše... što li je sad magarac napravio, a niste ni blizu, jelda?
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 16.2.2010 22:49:24
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: anuska08 IZVORNA PORUKA: Nellyca Mm neogovorno jedno bice, da ukljuci mozak na 5 minuta verovatno bi mu glava explodirala, jao kako sam ljuta Da te utješim i mene moj iživcirao. Danas stalno nešto kenja!!! Na ovom svijetu samo on radi!!! Jadnik, baš mi ga je žao!! ajoj, pričaj mi o tome!
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 16.2.2010 22:49:36
|
|
|
|
mariola
|
nije ni moj niš bolji.ak ga večeras ne uključi (mislim mozak) odo ja sutra kod mame pa nek sam bleji ovdje
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 16.2.2010 22:55:17
|
|
|
|
dominik
|
posaljite muzeve meni doma pa budu vidli kako vrijedne zene imaju
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 16.2.2010 23:00:17
|
|
|
|
Anoniman
|
- sigurna sam da kod mog ni to ne bi palilo joj, cure, krepana sam.... hugs... buenas noches!
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 16.2.2010 23:04:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: Nellyca Mm neogovorno jedno bice, da ukljuci mozak na 5 minuta verovatno bi mu glava explodirala, jao kako sam ljuta da, definitivno bi im se pregrijao mozak, a to ne želimo, zar ne? nekim primjercima se nema što ni ugrijati... u svakom slučaju, kada ništa od njih ne očekuješ puno je lakše... što li je sad magarac napravio, a niste ni blizu, jelda? Nista sto nije nemoguce ispraviti, ali zasto on da nesto uradi jednostavno kad moze komplikovano??!! I sad me u pola pisanja ove poruke, zove i sav je njanjanja, a jel me volis, falis mi i jos kaze nervozan sam, ja reko zasto si nervozan i on kaze tako. A reko da nije mozda zato sto sam bila u pravu a ti me nisi poslusao, i zajebao stvar? I on kaze, pa jeste. E pa hebi ga, dragi moj, kad shvatis da ti ja neke stvari govorim s razlogom a ne jer nemam pametnija posla i da bi ti samo zvocala, mozda se ne dovedes opet u istu situaciju. Sta ja sad da mu radim, kad nikako da nauci?Ali to kako da me iznervira je diplomirao!
< Poruku je uredio Nellyca -- 16.2.2010 23:05:23 >
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 16.2.2010 23:08:50
|
|
|
|
Anoniman
|
ali zato ja sad gledam i trazim slike od Edwarda (Robert Pattison) iz Twilight-a (pre par dana sam ga otkrila ) kao da sam tinejdzerka opet (samo sam se tada lozila na Eminema ) i bas mi je lepo zamisljajuci kako je to biti sa vampirom...definitivno jednostavnije nego sa ovim nasim muskima
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 16.2.2010 23:09:50
|
|
|
|
novamama
|
bar je priznao, moj ne bi pa da se ja na trepavice postavim
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 16.2.2010 23:10:27
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca ali zato ja sad gledam i trazim slike od Edwarda (Robert Pattison) iz Twilight-a (pre par dana sam ga otkrila ) kao da sam tinejdzerka opet (samo sam se tada lozila na Eminema ) i bas mi je lepo zamisljajuci kako je to biti sa vampirom...definitivno jednostavnije nego sa ovim nasim muskima šta si luda, pa taj ti pak krv siše na slamku
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 16.2.2010 23:11:50
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: novamama bar je priznao, moj ne bi pa da se ja na trepavice postavim ma ja sam sada skroz iskulirala, jos mi samo fali da se nerviram kad je ionako daleko, i morace to sam da resi. i da zelim ne mogu da mu pomognem, pa nek on sada malo ukljuci mozak i smisli kako ce to da resi.
|
|
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!