Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.2.2010 22:04:32
|
|
|
|
curice
|
ma narasti će brzo kosica novamama,nemoj se sekirati
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.2.2010 22:06:00
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: dominik i domi je bio bjegunac jednom za tjedan dana ce biti ko nov šta hoće joj kako mi je krivo da stvar bude gora meni je domi urlao, krokodilske suze kad se vidio u ogledalu i poceo skupljati osisanu kosu i stavljat si ju na glavu, mama vrati mama vrati...ali u dva tjedna je bio ko nov...brzo njima raste kosa, a bude mu jaca izrasla ak nis drugo...nemoj plakati
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.2.2010 22:06:57
|
|
|
|
anuska08
|
IZVORNA PORUKA: curice ma narasti će brzo kosica novamama,nemoj se sekirati
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.2.2010 22:08:11
|
|
|
|
dominik
|
nisam se tuzila dugo...ali...p materina ljudima iz okolnih zgrada koji mi prakticki pod prozorom hrane macke...i sad se tjeraju i zavijaju da je to nemoguce za slusati...sutra bum im rekla nek pred svojim vratima hrane bestije...stvarno volim zivotinje, ali ako ih ne mozes drzati di im je mjesto nemoj ih drugima gurati pod nos
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.2.2010 22:09:38
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: dominik nisam se tuzila dugo...ali...p materina ljudima iz okolnih zgrada koji mi prakticki pod prozorom hrane macke...i sad se tjeraju i zavijaju da je to nemoguce za slusati...sutra bum im rekla nek pred svojim vratima hrane bestije...stvarno volim zivotinje, ali ako ih ne mozes drzati di im je mjesto nemoj ih drugima gurati pod nos uf i ja sam ljuta na susjedine mačke
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.2.2010 22:13:18
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: dominik IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: dominik i domi je bio bjegunac jednom za tjedan dana ce biti ko nov šta hoće joj kako mi je krivo da stvar bude gora meni je domi urlao, krokodilske suze kad se vidio u ogledalu i poceo skupljati osisanu kosu i stavljat si ju na glavu, mama vrati mama vrati...ali u dva tjedna je bio ko nov...brzo njima raste kosa, a bude mu jaca izrasla ak nis drugo...nemoj plakati ajme domi, kako si to preživila, ja bih se zadavila najradije...tješi me da on niš ne kuži...
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.2.2010 22:14:37
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: dominik nisam se tuzila dugo...ali...p materina ljudima iz okolnih zgrada koji mi prakticki pod prozorom hrane macke...i sad se tjeraju i zavijaju da je to nemoguce za slusati...sutra bum im rekla nek pred svojim vratima hrane bestije...stvarno volim zivotinje, ali ako ih ne mozes drzati di im je mjesto nemoj ih drugima gurati pod nos veljača je mjesec ljubavi šalim se, stvarno grozno to smrdi...ali što možeš? revoluciju dignuti? pa da se zakačiš s nekim idiotom....treba reći kućnom savjetu....
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.2.2010 22:31:51
|
|
|
|
Krky
|
Nešto slično s frizerima imali i mi. MM se prije par tjedana išao šišat pa sam mu utrpala blizance da im frizerka lijepo oblikuje "talijanke" jer im je kosa narasla, a već su tako šišani prije i sad treba samo podšišavat da to bude ono pravo. Pili on mene prije odlaska da "kak će on objasnit frizerki". "pa ne objašnjavaj, reci "na talijanku, svaki frizer zna kaj je to, ti ne moraš znat". Vrate se oni. AJME!!! "Gle kako su slatki!!!" i malci me gledaju i čekaju da ih pohvalim. I kak da im ne lažem, a stvarno ne lažem i čuvam se toga."Da, slatki su" Al me čuo. Jedan na neku jadnu "sfušanu" "talijanku" s ravno i prekratko odrezanim šiškama, a drugi "oškljoban" na "bekemicu". Još mi i objašnjava zbok koga se tak zove....JOOOOOJ, JA NEMAM POJMA KO JE TAJ SELJO-BELJO i kakva je to frizura!!! Kud mi dijete ošiša po uzoru na nekog...ode sva lijepo pripremana kosica za "talijanku". MM još sretan jer ih sad konačno može razlikovat. Heeej, nikad više s njime kod frizera!!!
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.2.2010 22:34:27
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: dominik IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: dominik i domi je bio bjegunac jednom za tjedan dana ce biti ko nov šta hoće joj kako mi je krivo da stvar bude gora meni je domi urlao, krokodilske suze kad se vidio u ogledalu i poceo skupljati osisanu kosu i stavljat si ju na glavu, mama vrati mama vrati...ali u dva tjedna je bio ko nov...brzo njima raste kosa, a bude mu jaca izrasla ak nis drugo...nemoj plakati ajme domi, kako si to preživila, ja bih se zadavila najradije...tješi me da on niš ne kuži... ufff...zao mi je kaj nemrem skinut fotku sa moba pa da ti pokazem hahaha, slikali ga uplakanog celavog...prezivjela sam tak da me muz nasmijaval i ja domiu objasnjavala da je pravi decko sada...njemu je u biti bio sok jer je imao tzv kahlicu i nije se prepoznal...mama me spljuvala da zgleda ko logoras...prezivis sve...najlakse uz smijeh i zezanciju...
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.2.2010 22:35:05
|
|
|
|
ninolina
|
jesam se nasmijala krky a slatko... sad ih tata razlikuje. Moj neda Thea šišati ni pod razno u 3,5 g se šišao samo jednom
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.2.2010 22:36:04
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: dominik nisam se tuzila dugo...ali...p materina ljudima iz okolnih zgrada koji mi prakticki pod prozorom hrane macke...i sad se tjeraju i zavijaju da je to nemoguce za slusati...sutra bum im rekla nek pred svojim vratima hrane bestije...stvarno volim zivotinje, ali ako ih ne mozes drzati di im je mjesto nemoj ih drugima gurati pod nos veljača je mjesec ljubavi šalim se, stvarno grozno to smrdi...ali što možeš? revoluciju dignuti? pa da se zakačiš s nekim idiotom....treba reći kućnom savjetu.... nije to ekipa iz moje zgrade...tu nas je ionak 3 samo ...bum i ja na prozoru urlala pa nek probaju poslat muriju
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.2.2010 23:24:05
|
|
|
|
novamama
|
hvala ti dominik, pomogla si mi, mm nije baš od toga krky, bar možeš kriviti tm ili frizerku, ali ovo sam ja ja vlastitim rukama al ok sam, što ću.... ti bar možeš nekoga zadavit, a ja samo sebe mogu izgrist
< Poruku je uredio novamama -- 15.2.2010 23:25:20 >
|
|
[Obrisani korisnik] 16.2.2010 7:04:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 16.2.2010 7:09:41
|
|
|
|
curice
|
zar je već u kazni-šaljem slatkici jedan veliki sa željom da bude dobra
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 16.2.2010 7:16:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 16.2.2010 7:25:22
|
|
|
|
martina87
|
i moja je unazad 2 dana budila se placuci nemozes ju umiriti 10 min, a sad ova 2 dana se budi u 7 i prica...ali zato sad place
PATRICIA-24.10.2009. 16:00 3460 g i 51 cm KARLO-07.04.2012. 6:37 3350 g i 49 cm
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 16.2.2010 7:25:50
|
|
|
|
curice
|
evo i za tebe -ne daj se
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 16.2.2010 7:27:14
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: martina87 i moja je unazad 2 dana budila se placuci nemozes ju umiriti 10 min, a sad ova 2 dana se budi u 7 i prica...ali zato sad place dosadilo joj pričati,pa odlučila opet plakati takve su ti i moje bile,uvijek su se budile vrišteći
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 16.2.2010 7:27:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 16.2.2010 7:33:40
|
|
|
|
martina87
|
joj...
PATRICIA-24.10.2009. 16:00 3460 g i 51 cm KARLO-07.04.2012. 6:37 3350 g i 49 cm
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 16.2.2010 8:21:05
|
|
|
|
gljiva
|
Mm sam zamolila nešto, još sam mu stavila kovertu na novčanik. Jutros je uzeo novčanik, a kovertu ostavio , čemu mu onolika glava služi.
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 16.2.2010 8:25:43
|
|
|
|
BUMBIKA
|
A. sjedi na stepenici u kazni vrišti iz petnih žila i udara rukama i nogama po poduuser posted image za dobro jutro mi smuči dan A joj,draga gadno..to mi je najgore kad tako mi počne dan,ali možda ti kasnije i bude sve dobro..D isto nekad mora oplakati da bi se smirio i onda bude sve ok
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 16.2.2010 10:10:46
|
|
|
|
dominik
|
dora mi je u vrticu na sat vremena sama ostala...nadam se da nema urlanja...jos malo idem po nju...uf uf..
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 16.2.2010 10:15:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 16.2.2010 15:04:14
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: dominik dora mi je u vrticu na sat vremena sama ostala...nadam se da nema urlanja...jos malo idem po nju...uf uf.. plakala 5 minuta pred kraj, onda se msirila meni u krilu i nastavila divljat sa klincima, relativno pristojno pojela rucak (uvijek tetama napravimo nered) i otisla doma na spavanje...sutra je dva sata sama u vrticu ...brrrrrrrr
|
|
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!