Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 14.2.2010 22:40:36
|
|
|
|
bomboncic02
|
Hvala M... Sad sam u nekoj hipi fazi.....žene vodite ljubav a ne rat
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 14.2.2010 22:43:01
|
|
|
|
Anoniman
|
je-je, dobra je ta hip-faza, al ja navek čuvam nekaj za ratnu rezervu, ak bi slučajno bila napadnuta iznenada... gibam cure, laku noć, kisssss
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 14.2.2010 22:43:45
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: bombončić02 Hvala M... Sad sam u nekoj hipi fazi.....žene vodite ljubav a ne rat slažem se sa ovom zadnjom izrekom ...
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 15.2.2010 7:22:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.2.2010 9:59:38
|
|
|
|
mariola
|
Cvrčak da je on pogriješio možda bi i brojao to kao avanturu
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.2.2010 17:44:48
|
|
|
|
mariola
|
upravo mi je mm toliko dignuo tlak da bi ga lansirala na mjesec Idiot!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.2.2010 18:56:56
|
|
|
|
Anoniman
|
cvrčak, napravila sam tablicu ali samo stvari koje se trebaju napraviti, i kako tko napravi, stavim inicijal taj dan. Uglavnom su moji (moš mislit...) nisam isprintala jer mi je toner gecrk, ali neka, bar imam sebi evidenciju, da si podignem samopouzdanje kad me opet nasamari... danas mi je opet digo tlak... naime presolila sam rižu! Njemu to odmah znači da cijeli ručak ne valja ništa. Onda sam iščupala iz petnih mu žila šta konkretno ne valja, pa je rekao riža. E, pa, rekoh, muž koji voli ženu pojeo bi i preslanu rižu! pobrala se iz kuhinje i aj, ća! Sad se spremam u dućan, a on kaže, samo ti odi, al suđe te čeka, nemoj zaobravit, neću ti ga ni pipnut... -ma, zbilja?! Pojelo bi te!
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.2.2010 19:03:01
|
|
|
|
mariola
|
I moga čeka suđe. Crkla nam je suđerica. Njegov je red.Dok ne dođe majstor
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.2.2010 19:05:36
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi cvrčak, napravila sam tablicu ali samo stvari koje se trebaju napraviti, i kako tko napravi, stavim inicijal taj dan. Uglavnom su moji (moš mislit...) nisam isprintala jer mi je toner gecrk, ali neka, bar imam sebi evidenciju, da si podignem samopouzdanje kad me opet nasamari... danas mi je opet digo tlak... naime presolila sam rižu! Njemu to odmah znači da cijeli ručak ne valja ništa. Onda sam iščupala iz petnih mu žila šta konkretno ne valja, pa je rekao riža. E, pa, rekoh, muž koji voli ženu pojeo bi i preslanu rižu! pobrala se iz kuhinje i aj, ća! Sad se spremam u dućan, a on kaže, samo ti odi, al suđe te čeka, nemoj zaobravit, neću ti ga ni pipnut... -ma, zbilja?! Pojelo bi te! divim ti se zeno...stvarno imas zivaca i volje...na takve komentare bi mu opalila samarcinu i pokupila se sa klincima...jos jednom svaka ti cas na snazi i volji....
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.2.2010 19:06:54
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi cvrčak, napravila sam tablicu ali samo stvari koje se trebaju napraviti, i kako tko napravi, stavim inicijal taj dan. Uglavnom su moji (moš mislit...) nisam isprintala jer mi je toner gecrk, ali neka, bar imam sebi evidenciju, da si podignem samopouzdanje kad me opet nasamari... stvar je u tome da se vidi kaj se sve dela svaki dan... od najjednostovnijih stvari... (stavil veš...prostrl veš, opral suđe, obrisal suđe...dućan... pospremil igračke...usisal-ak trea svaki dan...složil krevet-ak treba svaki dan...) svaku... al baš svaku stvar, koju napravite doma... stavit u križaljku... i na vidljivo mjesto... neko je gore napisal da bu frke jel bu se uspoređivala vrijednost posla... nebi se složil... da je posel neznam kak vredan...a da me nema baš nigdje... na vidljivom spisku...
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.2.2010 19:08:30
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: dominik IZVORNA PORUKA: Mariachi cvrčak, napravila sam tablicu ali samo stvari koje se trebaju napraviti, i kako tko napravi, stavim inicijal taj dan. Uglavnom su moji (moš mislit...) nisam isprintala jer mi je toner gecrk, ali neka, bar imam sebi evidenciju, da si podignem samopouzdanje kad me opet nasamari... danas mi je opet digo tlak... naime presolila sam rižu! Njemu to odmah znači da cijeli ručak ne valja ništa. Onda sam iščupala iz petnih mu žila šta konkretno ne valja, pa je rekao riža. E, pa, rekoh, muž koji voli ženu pojeo bi i preslanu rižu! pobrala se iz kuhinje i aj, ća! Sad se spremam u dućan, a on kaže, samo ti odi, al suđe te čeka, nemoj zaobravit, neću ti ga ni pipnut... -ma, zbilja?! Pojelo bi te! divim ti se zeno...stvarno imas zivaca i volje...na takve komentare bi mu opalila samarcinu i pokupila se sa klincima...jos jednom svaka ti cas na snazi i volji.... potpisujem
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.2.2010 19:12:16
|
|
|
|
osobno
|
meni je moj diga živce svojim paćenjem prije popodnevnog spavanja...Matej je plaka, a Luki se spava, i on je jadničak bio toliko umoran da nije moga još 15-20 min držat malog dok Luka zaspe, pa je Luka zaspa u 5 i još spava-šta znači-pozdravi se Sanjo s noćnim spavanjem.... Ide mi nas živce šta misli da sam ja odmornija jer sam spavala jutros dvi ure više...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.2.2010 19:24:41
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: osobno meni je moj diga živce svojim paćenjem prije popodnevnog spavanja...Matej je plaka, a Luki se spava, i on je jadničak bio toliko umoran da nije moga još 15-20 min držat malog dok Luka zaspe, pa je Luka zaspa u 5 i još spava-šta znači-pozdravi se Sanjo s noćnim spavanjem.... Ide mi nas živce šta misli da sam ja odmornija jer sam spavala jutros dvi ure više... jadničak gori je od ovog mog kojem je zasmetalo što mi je tel zazvonio u 17.30 i njega probudio
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.2.2010 19:39:05
|
|
|
|
novamama
|
ovoga puta žalim se na sebe, kakvu sam glupost napravila, najradije bih se izlupetala! išla sam šišati olivera, i sve je bilo dobro dok se nisam ulovila makinice, krivo sam procijenila veličinu, i sad je moje prekrasno dijete ošišano pa skoro na nulu dođe mi da zadavim samu sebe a jedva mu je naraslo i ono malo kosice, a bila mu je baš lijepa, pravi dečkić! a sada je kao da je pobjegao iz alcatraza kada će kosa opet narasti
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.2.2010 19:43:11
|
|
|
|
mariola
|
ajoj novamama baš mi je žao. nadam se da će brzo narasti kosica izlupaj muža, bit će ti lakše
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.2.2010 19:44:08
|
|
|
|
dominik
|
i domi je bio bjegunac jednom za tjedan dana ce biti ko nov
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.2.2010 19:53:32
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: dominik i domi je bio bjegunac jednom za tjedan dana ce biti ko nov šta hoće joj kako mi je krivo
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.2.2010 20:37:08
|
|
|
|
Domy
|
danas mi je moj dragi najstariji sin pokvario dan..i zato sam ljuta kao pas..morala sam popit tabletu da se smirim...
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.2.2010 20:42:29
|
|
|
|
ELENA35
|
Večer,društvo,evo i mene nakratko.Domy draga,ne brini,i meni se to događa skoro svakodnevno,ali ne smijem popiti nikakvu tableticu za smirenje jer bi postala ovisna....
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.2.2010 20:47:22
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mariola ajoj novamama baš mi je žao. nadam se da će brzo narasti kosica izlupaj muža, bit će ti lakše ma brzo ce narasti....
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.2.2010 20:49:37
|
|
|
|
Domy
|
ma i ja isto tako rijetko kad pijem tablete al zaista sam danas morala toliko me je to pogodila da sam plakala i morala popit tabletu....ma ja neznam sve im daješ pa ti tako vračaju..al što je najbolje nikad stim malim problema i sad krenulo..ma ni ova tableta mi nije pomogla još sam ljuta kao pas..a tek muž kako se nanervirao tako da sam se i snjim zakačila...
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.2.2010 21:34:42
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik IZVORNA PORUKA: Mariachi cvrčak, napravila sam tablicu ali samo stvari koje se trebaju napraviti, i kako tko napravi, stavim inicijal taj dan. Uglavnom su moji (moš mislit...) nisam isprintala jer mi je toner gecrk, ali neka, bar imam sebi evidenciju, da si podignem samopouzdanje kad me opet nasamari... stvar je u tome da se vidi kaj se sve dela svaki dan... od najjednostovnijih stvari... (stavil veš...prostrl veš, opral suđe, obrisal suđe...dućan... pospremil igračke...usisal-ak trea svaki dan...složil krevet-ak treba svaki dan...) svaku... al baš svaku stvar, koju napravite doma... stavit u križaljku... i na vidljivo mjesto... neko je gore napisal da bu frke jel bu se uspoređivala vrijednost posla... nebi se složil... da je posel neznam kak vredan...a da me nema baš nigdje... na vidljivom spisku... cinik, uzela troubynu križaljku i još sam ju nadopunila onak "picajzlasto" po svom ak ne nabavim toner, nacrtat ću ju flomićima... dodala sam još pokoju križaljkicu za svaki slučaj, a isto tako i raspored slobodnih aktivnosti od P.-folklora do mojih izlazaka i tu sam si utefretila 2 puta tjedno da moram natjerati sebe van iz 4 zida! Ja sebe, jer kad potegnem pitanje, on veli pa odi, ko ti brani, a kad zbilja krenem, e onda sto stvari, ko danas, ja krenula u dućan, e, suđe te bu čekalo...
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.2.2010 21:38:19
|
|
|
|
Anoniman
|
novamama, ja sam ti, kad je P. imala 18 mjeseci, išla frizeru i hoće ona samnom, i tako se htjela šišati i frizerka ju ogulila, ma ko dečka, na pola cm. Tako mi je bilo žao!!! Tak da te kužim! Narast će, ma do proljeća će ti bit već sav zgodan!
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 15.2.2010 21:56:29
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi novamama, ja sam ti, kad je P. imala 18 mjeseci, išla frizeru i hoće ona samnom, i tako se htjela šišati i frizerka ju ogulila, ma ko dečka, na pola cm. Tako mi je bilo žao!!! Tak da te kužim! Narast će, ma do proljeća će ti bit već sav zgodan! baš trebam prebolit... sutra će mi starci i svekrva krv popit sto posto...
|
|
[Obrisani korisnik] 15.2.2010 21:58:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!