|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "Ringerajina tužionica"
15.2.2010 22:04:32   
curice
ma narasti će brzo kosica novamama,nemoj se sekiratiuser posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1776
15.2.2010 22:06:00   
dominik
IZVORNA PORUKA: novamama

IZVORNA PORUKA: dominik

user posted image i domi je bio bjegunac jednomuser posted image za tjedan dana ce biti ko nov

šta hoćeuser posted image

joj kako mi je krivouser posted image user posted image user posted image user posted image

da stvar bude gora meni je domi urlao, krokodilske suze kad se vidio u ogledalu i poceo skupljati osisanu kosu i stavljat si ju na glavu, mama vrati mama vrati...ali u dva tjedna je bio ko nov...brzo njima raste kosa, a bude mu jaca izrasla ak  nis drugo...nemoj plakati

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 1777
15.2.2010 22:06:57   
anuska08

IZVORNA PORUKA: curice

ma narasti će brzo kosica novamama,nemoj se sekiratiuser posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 1778
15.2.2010 22:08:11   
dominik
nisam se tuzila dugo...ali...puser posted image materina ljudima iz okolnih zgrada koji mi prakticki pod prozorom hrane macke...i sad se tjeraju i zavijaju da je to nemoguce za slusati...sutra bum im rekla nek pred svojim vratima hrane bestije...stvarno volim zivotinje, ali ako ih ne mozes drzati di im je mjesto nemoj ih drugima gurati pod nos

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 1779
15.2.2010 22:09:38   
mariola

nisam se tuzila dugo...ali...puser posted image materina ljudima iz okolnih zgrada koji mi prakticki pod prozorom hrane macke...i sad se tjeraju i zavijaju da je to nemoguce za slusati...sutra bum im rekla nek pred svojim vratima hrane bestije...stvarno volim zivotinje, ali ako ih ne mozes drzati di im je mjesto nemoj ih drugima gurati pod nos

uf i ja sam ljuta na susjedine mačkeuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 1780
15.2.2010 22:13:18   
novamama

user posted image i domi je bio bjegunac jednomuser posted image za tjedan dana ce biti ko nov

joj kako mi je krivouser posted image user posted image user posted image user posted image

da stvar bude gora meni je domi urlao, krokodilske suze kad se vidio u ogledalu i poceo skupljati osisanu kosu i stavljat si ju na glavu, mama vrati mama vrati...ali u dva tjedna je bio ko nov...brzo njima raste kosa, a bude mu jaca izrasla ak  nis drugo...nemoj plakati

ajme domi, kako si to preživila, ja bih se zadavila najradije...tješi me da on niš ne kuži...user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 1781
15.2.2010 22:14:37   
novamama

veljača je mjesec ljubaviuser posted image

šalim se, stvarno grozno to smrdi...ali što možeš? revoluciju dignuti? pa da se zakačiš s nekim idiotom....treba reći kućnom savjetu....

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 1782
15.2.2010 22:31:51   
Krky
Nešto slično s frizerima imali i mi. MM se prije par tjedana išao šišat pa sam mu utrpala blizance da im frizerka lijepo oblikuje "talijanke" jer im je kosa narasla, a već su tako šišani prije i sad treba samo podšišavat da to bude ono pravo. Pili on mene prije odlaska da "kak će on objasnit frizerki". "pa ne objašnjavaj, reci "na talijanku, svaki frizer zna kaj je to, ti ne moraš znat". Vrate se oni. AJME!!! "Gle kako su slatki!!!" i malci me gledaju i čekaju da ih pohvalim. I kak da im ne lažem, a stvarno ne lažem i čuvam se toga."Da, slatki su" Al me čuo. Jedan na neku jadnu "sfušanu" "talijanku" s ravno i prekratko odrezanim šiškama, a drugi "oškljoban" na "bekemicu". Još mi i objašnjava zbok koga se tak zove....JOOOOOJ, JA NEMAM POJMA KO JE TAJ SELJO-BELJO i kakva je to frizura!!! Kud mi dijete ošiša po uzoru na nekog...ode sva lijepo pripremana kosica za "talijanku". MM još sretan jer ih sad konačno može razlikovat. Heeej, nikad više s njime kod frizera!!!

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 1783
15.2.2010 22:34:27   
dominik

ajme domi, kako si to preživila, ja bih se zadavila najradije...tješi me da on niš ne kuži...user posted image

ufff...zao mi je kaj nemrem skinut fotku sa moba pa da ti pokazem hahaha, slikali ga uplakanog celavog...prezivjela sam tak da me muz nasmijaval i ja domiu objasnjavala da je pravi decko sada...njemu je u biti bio sok jer je imao tzv kahlicu i nije se prepoznal...mama me spljuvala da zgleda ko logoras...prezivis sve...najlakse uz smijeh i zezanciju...

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 1784
15.2.2010 22:35:05   
ninolina
jesam se nasmijala krky a slatko... sad ih tata razlikuje.
Moj neda Thea šišati ni pod razno u 3,5 g se šišao samo jednom

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 1785
15.2.2010 22:36:04   
dominik

veljača je mjesec ljubaviuser posted image

šalim se, stvarno grozno to smrdi...ali što možeš? revoluciju dignuti? pa da se zakačiš s nekim idiotom....treba reći kućnom savjetu....

nije to ekipa iz moje zgrade...tu nas je ionak 3 samouser posted image ...bum i ja na prozoru urlala pa nek probaju poslat murijuuser posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 1786
15.2.2010 23:24:05   
novamama
hvala ti dominik, pomogla si mi, mm nije baš od togauser posted image

krky, bar možeš kriviti tm ili frizerku, ali ovo sam ja ja vlastitim rukamauser posted image

al ok sam, što ću....

ti bar možeš nekoga zadavit, a ja samo sebe mogu izgristuser posted image

< Poruku je uredio novamama -- 15.2.2010 23:25:20 >

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 1787
   [Obrisani korisnik]
16.2.2010 7:04:59   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu novamama)
  Neposredna veza do poruke: 1788
16.2.2010 7:09:41   
curice
zar je već u kazni-šaljem slatkici jedan veliki user posted image sa željom da bude dobrauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1789
   [Obrisani korisnik]
16.2.2010 7:16:02   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu curice)
  Neposredna veza do poruke: 1790
16.2.2010 7:25:22   
martina87
user posted image i moja je unazad 2 dana budila se placuci nemozes ju umiriti 10 min, a sad ova 2 dana se budi u 7 i prica...ali zato sad placeuser posted image

PATRICIA-24.10.2009. 16:00 3460 g i 51 cm
KARLO-07.04.2012. 6:37 3350 g i 49 cm

Neposredna veza do poruke: 1791
16.2.2010 7:25:50   
curice
evo i za tebe user posted image user posted image -ne daj se user posted image

Neposredna veza do poruke: 1792
16.2.2010 7:27:14   
curice
IZVORNA PORUKA: martina87

user posted image i moja je unazad 2 dana budila se placuci nemozes ju umiriti 10 min, a sad ova 2 dana se budi u 7 i prica...ali zato sad placeuser posted image

dosadilo joj pričati,pa odlučila opet plakatiuser posted image
takve su ti i moje bile,uvijek su se budile vrištećiuser posted image

(Odgovor članu martina87)
Neposredna veza do poruke: 1793
   [Obrisani korisnik]
16.2.2010 7:27:52   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu curice)
  Neposredna veza do poruke: 1794
16.2.2010 7:33:40   
martina87
user posted image joj...

PATRICIA-24.10.2009. 16:00 3460 g i 51 cm
KARLO-07.04.2012. 6:37 3350 g i 49 cm

Neposredna veza do poruke: 1795
16.2.2010 8:21:05   
gljiva
Mm sam zamolila nešto, još sam mu stavila kovertu na novčanik. Jutros je uzeo novčanik, a kovertu ostaviouser posted image user posted image , čemu mu onolika glava služi.

(Odgovor članu martina87)
Neposredna veza do poruke: 1796
16.2.2010 8:25:43   
BUMBIKA
A. sjedi na stepenici u kazni vrišti iz petnih žila i udara rukama i nogama po poduuser posted image za dobro jutro mi smuči dan

A joj,draga gadno..to mi je najgore kad tako mi počne dan,ali možda ti kasnije i bude sve dobro..D isto nekad mora oplakati da bi se smirio i onda bude sve ok

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 1797
16.2.2010 10:10:46   
dominik
dora mi je u vrticu na sat vremena sama ostala...nadam se da nema urlanja...jos malo idem po nju...uf uf..user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 1798
   [Obrisani korisnik]
16.2.2010 10:15:01   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu gljiva)
  Neposredna veza do poruke: 1799
16.2.2010 15:04:14   
dominik

dora mi je u vrticu na sat vremena sama ostala...nadam se da nema urlanja...jos malo idem po nju...uf uf..user posted image

plakala 5 minuta pred kraj, onda se msirila meni u krilu i nastavila divljat sa klincima, relativno pristojno pojela rucak (uvijek tetama napravimo nered) i otisla doma na spavanje...sutra je dva sata sama u vrticu ...brrrrrrrr

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 1800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!