novamama
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca jer se mnogo puta uhvatim da kad on uzme nesto da radi, lakse mi je da preuzmem i obavim to brze i bolje. sad to ispravljam koliko mogu, jer sam videla da postaje nesposoban za bilo sta. tipična greška koju moraš početi ispravljati odmah, ma koliko ti išlo na živce što se sve ne sjaji. npr. ja volim raditi krevet da je sav lijepo zategnuti, bez nabora i slično...on me zaj**** da kao da smo u vojsci, ali ne abadivam ga puno...tako smo i radili krevet, sve dok se mali nije rodio pa smo morali raditi razmještaj i sada više nije nikada kao prije, ali kad ga on radi, još je gori ugl, meni je drago da ga uopće napravi jer ja stvarno sad ne mogu... isto vrijedi i za suđe, pranje i ostalo...mogu reć da ipak ide na bolje.. još jedan primjer, jučer sam ga čak pohvalila da ima veliki +! za ručak sam imala karfiol, i kako je ostalo, ja to uvijek volim staviti u male, čiste tećice i u frižder ili špaher (bilo koju spizu, ne podnosim da mi je u teći od ručka, gdje se kuhalo, ostalo i za večeru - sve prebacujem u manje! išla sam staviti olivera spavati nakon ručka i čujem ga kako šuška po kuhinji, sprema! mislim si, jupi, ali mi odmah crv sumnje proradi, jooj opet će mi zaj*** karfiol, ostavit će ga u velikoj zdjeli kao jučer meso...i već mi se tlak digao na 800, već sam sve to prežalila, kad ono, dignem se i vidim karfiol u tećici malenoj e sad, ta staklena zdjelica ima i poklopac koji bih ja bila stavila, ali to bi bilo previše za tražiti, jel'da? ugl, pohvalila sam ga i stavila sama poklopac i eto eeej....