|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "Ringerajina tužionica"
24.2.2010 22:28:31   
lee
mariola u petak idemo...možda mu rea pomogne da shvati....uf kako je tvrdoglav...user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1951
24.2.2010 22:34:06   
mariola
ma ti muški su stvarno nekad nerazumljivi. ponesi ti sebi neku grijalicu na struju da bar ne bude zima. ma nikako mi ne ide u glavu kako mu nije žao alexa da spava u hladnomuser posted image  Jel bar na jednu noć idete?
Iskreno se nadam da ćeš ga nagovoriti da spavate kod sestričneuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1952
24.2.2010 22:36:03   
lee
nije tamo hladno.imaju oni peč na drva i grije..baš bude pretoplo u kuči..ali opet bez kupatila..ma on misli da ne treba uvijek biti luksuz a ja tražim sami normalne uvijete radi maloga a ne zbog sebe....uf uf baš tvrda glava....

Alex 2.5.2009

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1953
24.2.2010 22:39:31   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: lee

nije tamo hladno.imaju oni peč na drva i grije..baš bude pretoplo u kuči..ali opet bez kupatila..ma on misli da ne treba uvijek biti luksuz a ja tražim sami normalne uvijete radi maloga a ne zbog sebe....uf uf baš tvrda glava....

a bosanska ti je to glava user posted image
imam jednog takvog kući znam kako ti je user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1954
24.2.2010 22:42:19   
leilany
uf sad cete me popreko gledat ali moram reci(inace bi na guzu progovorilauser posted image );
ali alex je jos mali...on kupaonu i wc jos ne koristi...a kupas ga u kadici njegovoj(kupis za 3o cuna)...
e sad kad si ti u pitanju to je drugo....kaj se tice vrsenja nuzde;uuuf opako...
al barem bus imala jake listove od čučanjauser posted image user posted image

salim se malo....

u globalu stela sam reci;mm ima kucu i sreden je samo donji dio...a kat je nesreden...i vec sad ga zaje... da ja neidem sa malom dole dok se to ne sredi...
pa ko se ljuti ljuti...uvalis mu krutiuser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1955
24.2.2010 22:42:30   
mariola
ma joj, umjesto da s guštom ideš na put, ti ideš ljuta. ma bezveze totalno. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 1956
24.2.2010 23:44:39   
novamama

IZVORNA PORUKA: leilany
pa ko se ljuti ljuti...uvalis mu krutiuser posted image user posted image

e ovo je najbolji savjet koji si dobilauser posted image

ja sam htjela reći da mu kažeš kako on može ići kad hoće, ali da ti nećeš riskirati zdravlje svojeg djeteta radi njegovih gluposti...ali leilany je to bolje reklauser posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1957
24.2.2010 23:47:37   
dominik
al barem bus imala jake listove od čučanjauser posted image user posted image

istinauser posted image meni nikad nije bio problem cucnuti negdje...lee ne zeli priznati da nemre predugo sa sveki pod istim krovom bitiuser posted image lako se nama zezati, ona bu se nadr... vozila sa muzem 6 sati u autuuser posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1958
25.2.2010 8:26:08   
ZVRK
lee kakav je dogovor nakraju pao?
di se spava?

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 1959
25.2.2010 13:21:05   
osobno
evo ja će mrvicu na sveki se potužit...svaki put kad dođe uzme malog i ne ispušta ga iz ruku, tepa mu i topi se ko g na kišiuser posted image ,...mislim, nije da je Luka nešto lud za njomuser posted image , ali ide mi to očito prefiranje na živce,user posted image pogotovo jer ja i mm se masu trudimo da se razlika ne osjeti toliko jer mislim da nije dobro da dite osjeti da je drugo dite više maženo i voljeno...
uz to mi je prikjučer rekla da moram malog navikavat na bočicu dok je mal, jer posli neće htjet...user posted image user posted image
mislim, ono, dojila sam L do skoro dvi godine, i sve dok nije presta sisat, nije ni zna šta je bočica, i sad bi tribala ditetu koje je isključivo na prsima, i očito mu to odgovara, gurat bočicu u usta..????user posted image user posted image user posted image
a mislim stvarno...user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1960
25.2.2010 13:23:43   
ZVRK
čepiće u uši kada sveki dođe

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1961
25.2.2010 13:25:19   
osobno
IZVORNA PORUKA: ZVRK

ma meni tribaju čepići za usta...user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1962
25.2.2010 13:25:49   
lee

lee kakav je dogovor nakraju pao?
di se spava?

nemam pojma još...vidjeti čemo..ja idem kod sestrične da mogu uz kupaonu i komociju ogovarati...duga mi je lista...user posted image user posted image user posted image

Alex 2.5.2009

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1963
25.2.2010 13:27:36   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: osobno

može i jedan čep ali vrijedanuser posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1964
25.2.2010 13:29:09   
osobno

može i jedan čep ali vrijedanuser posted image

perverznjakušo jedna sa šporkim mislima...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1965
25.2.2010 13:30:12   
ZVRK

perverznjakušo jedna sa šporkim mislima...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nemaš dokazeuser posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1966
25.2.2010 14:22:19   
Lady3
cure svima hugguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1967
25.2.2010 20:28:42   
BUMBIKA
Ja se za danas naručila kod frizera na šišanje i pramenove i ja dođem kad ono tamo samo jedna(inače moja frizerka koja je bila na bolovanju kad sam zvala),a ove druge nema..pala u nesvjest i otišla kući i tako meni sve propalo,ali nema veze nisam baš ljuta bila...ali eto da podijelim  s vamauser posted image user posted image user posted image
To mi se zadnji put skoro isto dogodilo..kad sam došla tamo nema moje frizerke(baka joj umrla) ali me tad usjela ta druga (koje danas nije bilo) ubaciti
A jesam svašta nadrobila sada..user posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 1968
26.2.2010 10:32:16   
novamama
taman sam krenula vani, po neku uputnicu u kod mmame na ručak, kad ono ispuhana gumauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

još mi je samo to trebalouser posted image user posted image user posted image mm u pm, ja sa ogromnim trbuhom nosim olivera do auta, kiša taman krenula jako padat i još sad ta jbna guma, koja mi je samo dodatni TROŠAK koji si NE MOGU priuštiti, pun mi je k...svegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 1969
26.2.2010 10:34:57   
ninolina
taman sam krenula vani, po neku uputnicu u kod mmame na ručak, kad ono ispuhana gumauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

još mi je samo to trebalouser posted image user posted image user posted image mm u pm, ja sa ogromnim trbuhom nosim olivera do auta, kiša taman krenula jako padat i još sad ta jbna guma, koja mi je samo dodatni TROŠAK koji si NE MOGU priuštiti, pun mi je k...svega

a micek drži se draga, sutra bude boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 1970
26.2.2010 16:44:13   
novamama
hvala ninolina, srce siuser posted image

tata došao čuvati olivera, ja bila po uputnicu i moliti vulkanizera da mi doma dođe izvadit tu gumu, guma zamijenjena maloprije, sutra će ju zakrpat, ali barem imam auto u voznom stanju.

hvala tata (a nedavno je operiran i svi smo kilavi...), najbolji siuser posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1971
   [Obrisani korisnik]
26.2.2010 16:47:07   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu novamama)
  Neposredna veza do poruke: 1972
26.2.2010 17:08:50   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Vidiš da je sve okuser posted image
Bravo za tatuuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1973
26.2.2010 17:31:11   
ZVRK
ja imam da se pojadam na sina jer mi je jučer(pljeskavice u lepinji)i danas (čuftice u šugu)pojeo i moje,šta mi nije žao ali ja nisa NITI JEDNUUUUUUUUU STIGLA PROBATIuser posted image
sada,da li su bile dobre ili je on u fazi žnjapanjauser posted image
ČAK SI JE I TATI REKAO DA MU PUSTI KADA mu ih ostalo 3 na tanjuru.
onda idem jesti kruh i moćim ga u šugo/toč i TO MI zvrkić uzeo.
kaže to meni daj sada lijepouser posted image -inače ne jede kruh i šugo.
onda sam se dignula od stola i pogledala na kalendar te ustanovila da se bliži puni mjesc(nedjelja)a on par dana prije stalno jede i to konkretne stvari.
mm dobio za ručak sir i salamu,a ja sam si napravila jaje naoko.

eto moje čudne tužibabeuser posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1974
26.2.2010 17:34:51   
pepeljuga
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma nek on samo papa

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!