Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 24.2.2010 22:28:31
|
|
|
|
lee
|
mariola u petak idemo...možda mu rea pomogne da shvati....uf kako je tvrdoglav...
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 24.2.2010 22:34:06
|
|
|
|
mariola
|
ma ti muški su stvarno nekad nerazumljivi. ponesi ti sebi neku grijalicu na struju da bar ne bude zima. ma nikako mi ne ide u glavu kako mu nije žao alexa da spava u hladnom Jel bar na jednu noć idete? Iskreno se nadam da ćeš ga nagovoriti da spavate kod sestrične
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 24.2.2010 22:36:03
|
|
|
|
lee
|
nije tamo hladno.imaju oni peč na drva i grije..baš bude pretoplo u kuči..ali opet bez kupatila..ma on misli da ne treba uvijek biti luksuz a ja tražim sami normalne uvijete radi maloga a ne zbog sebe....uf uf baš tvrda glava....
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 24.2.2010 22:39:31
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: lee nije tamo hladno.imaju oni peč na drva i grije..baš bude pretoplo u kuči..ali opet bez kupatila..ma on misli da ne treba uvijek biti luksuz a ja tražim sami normalne uvijete radi maloga a ne zbog sebe....uf uf baš tvrda glava.... a bosanska ti je to glava imam jednog takvog kući znam kako ti je
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 24.2.2010 22:42:19
|
|
|
|
leilany
|
uf sad cete me popreko gledat ali moram reci(inace bi na guzu progovorila ); ali alex je jos mali...on kupaonu i wc jos ne koristi...a kupas ga u kadici njegovoj(kupis za 3o cuna)... e sad kad si ti u pitanju to je drugo....kaj se tice vrsenja nuzde;uuuf opako... al barem bus imala jake listove od čučanja salim se malo.... u globalu stela sam reci;mm ima kucu i sreden je samo donji dio...a kat je nesreden...i vec sad ga zaje... da ja neidem sa malom dole dok se to ne sredi... pa ko se ljuti ljuti...uvalis mu kruti
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 24.2.2010 22:42:30
|
|
|
|
mariola
|
ma joj, umjesto da s guštom ideš na put, ti ideš ljuta. ma bezveze totalno.
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 24.2.2010 23:44:39
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: leilany pa ko se ljuti ljuti...uvalis mu kruti e ovo je najbolji savjet koji si dobila ja sam htjela reći da mu kažeš kako on može ići kad hoće, ali da ti nećeš riskirati zdravlje svojeg djeteta radi njegovih gluposti...ali leilany je to bolje rekla
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 24.2.2010 23:47:37
|
|
|
|
dominik
|
al barem bus imala jake listove od čučanjauser posted image user posted image istina meni nikad nije bio problem cucnuti negdje...lee ne zeli priznati da nemre predugo sa sveki pod istim krovom biti lako se nama zezati, ona bu se nadr... vozila sa muzem 6 sati u autu
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 25.2.2010 8:26:08
|
|
|
|
ZVRK
|
lee kakav je dogovor nakraju pao? di se spava?
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 25.2.2010 13:21:05
|
|
|
|
osobno
|
evo ja će mrvicu na sveki se potužit...svaki put kad dođe uzme malog i ne ispušta ga iz ruku, tepa mu i topi se ko g na kiši ,...mislim, nije da je Luka nešto lud za njom , ali ide mi to očito prefiranje na živce, pogotovo jer ja i mm se masu trudimo da se razlika ne osjeti toliko jer mislim da nije dobro da dite osjeti da je drugo dite više maženo i voljeno... uz to mi je prikjučer rekla da moram malog navikavat na bočicu dok je mal, jer posli neće htjet... mislim, ono, dojila sam L do skoro dvi godine, i sve dok nije presta sisat, nije ni zna šta je bočica, i sad bi tribala ditetu koje je isključivo na prsima, i očito mu to odgovara, gurat bočicu u usta..???? a mislim stvarno...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 25.2.2010 13:23:43
|
|
|
|
ZVRK
|
čepiće u uši kada sveki dođe
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 25.2.2010 13:25:19
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK čepiće u uši kada sveki dođe ma meni tribaju čepići za usta...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 25.2.2010 13:25:49
|
|
|
|
lee
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK lee kakav je dogovor nakraju pao? di se spava? nemam pojma još...vidjeti čemo..ja idem kod sestrične da mogu uz kupaonu i komociju ogovarati...duga mi je lista...
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 25.2.2010 13:27:36
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: ZVRK čepiće u uši kada sveki dođe ma meni tribaju čepići za usta... može i jedan čep ali vrijedan
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 25.2.2010 13:29:09
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: ZVRK čepiće u uši kada sveki dođe ma meni tribaju čepići za usta... može i jedan čep ali vrijedan perverznjakušo jedna sa šporkim mislima...
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 25.2.2010 13:30:12
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: osobno perverznjakušo jedna sa šporkim mislima... nemaš dokaze
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 25.2.2010 14:22:19
|
|
|
|
Lady3
|
cure svima hugg
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 25.2.2010 20:28:42
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Ja se za danas naručila kod frizera na šišanje i pramenove i ja dođem kad ono tamo samo jedna(inače moja frizerka koja je bila na bolovanju kad sam zvala),a ove druge nema..pala u nesvjest i otišla kući i tako meni sve propalo,ali nema veze nisam baš ljuta bila...ali eto da podijelim s vama To mi se zadnji put skoro isto dogodilo..kad sam došla tamo nema moje frizerke(baka joj umrla) ali me tad usjela ta druga (koje danas nije bilo) ubaciti A jesam svašta nadrobila sada..
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 26.2.2010 10:32:16
|
|
|
|
novamama
|
taman sam krenula vani, po neku uputnicu u kod mmame na ručak, kad ono ispuhana guma još mi je samo to trebalo mm u pm, ja sa ogromnim trbuhom nosim olivera do auta, kiša taman krenula jako padat i još sad ta jbna guma, koja mi je samo dodatni TROŠAK koji si NE MOGU priuštiti, pun mi je k...svega
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 26.2.2010 10:34:57
|
|
|
|
ninolina
|
taman sam krenula vani, po neku uputnicu u kod mmame na ručak, kad ono ispuhana gumauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image još mi je samo to trebalouser posted image user posted image user posted image mm u pm, ja sa ogromnim trbuhom nosim olivera do auta, kiša taman krenula jako padat i još sad ta jbna guma, koja mi je samo dodatni TROŠAK koji si NE MOGU priuštiti, pun mi je k...svega a micek drži se draga, sutra bude bolje
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 26.2.2010 16:44:13
|
|
|
|
novamama
|
hvala ninolina, srce si tata došao čuvati olivera, ja bila po uputnicu i moliti vulkanizera da mi doma dođe izvadit tu gumu, guma zamijenjena maloprije, sutra će ju zakrpat, ali barem imam auto u voznom stanju. hvala tata (a nedavno je operiran i svi smo kilavi...), najbolji si
|
|
[Obrisani korisnik] 26.2.2010 16:47:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 26.2.2010 17:08:50
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Vidiš da je sve ok Bravo za tatu
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 26.2.2010 17:31:11
|
|
|
|
ZVRK
|
ja imam da se pojadam na sina jer mi je jučer(pljeskavice u lepinji)i danas (čuftice u šugu)pojeo i moje,šta mi nije žao ali ja nisa NITI JEDNUUUUUUUUU STIGLA PROBATI sada,da li su bile dobre ili je on u fazi žnjapanja ČAK SI JE I TATI REKAO DA MU PUSTI KADA mu ih ostalo 3 na tanjuru. onda idem jesti kruh i moćim ga u šugo/toč i TO MI zvrkić uzeo. kaže to meni daj sada lijepo -inače ne jede kruh i šugo. onda sam se dignula od stola i pogledala na kalendar te ustanovila da se bliži puni mjesc(nedjelja)a on par dana prije stalno jede i to konkretne stvari. mm dobio za ručak sir i salamu,a ja sam si napravila jaje naoko. eto moje čudne tužibabe
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 26.2.2010 17:34:51
|
|
|
|
pepeljuga
|
ma nek on samo papa
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!