|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "Ringerajina tužionica"
23.2.2010 11:02:59   
Lady3
o,da naribam,u zadnje vrijeme ne šutim više..derala sam se na nj.preko moba i sad javio da dolazi po nas..user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 1926
23.2.2010 11:08:11   
CallamityJane
tako treba Lady user posted image user posted image
on misli svoje dupe gotiviti a vi gledajte odakle je vedro
e ne moze user posted image user posted image

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 1927
23.2.2010 11:22:20   
pikachu
IZVORNA PORUKA: Lady3

Koji kuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je to s njima i nj.kavama?!!Kao da ja ne bi u miru željela popiti kavicu,ali ne..on može a ja nek ga čekam!Joj tak sam bijesna da ću mu glavu otkinuti kada dođe doma..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Oni su ti k'o bezglavi, nećeš imati što otkinuti... Ne daj se, draga, zauser posted image user posted image user posted image ... Svaki dan jezikova juha pa će valjda naučiti...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Iako sumnjam...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 1928
23.2.2010 11:25:47   
leilany
lady3 evo i za tebe user posted image ,sad nek on tebe ceka dok ti popijes ovu virtualnuuser posted image user posted image
user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 1929
23.2.2010 21:08:28   
happy future mum
jao kako sam danas popuser posted image user posted image user posted image mislila sam da ću svoga svekra opaliti, i to ne samo ja nego i moja mama. Bila sam kod mame i moji svekar i svekrva su došli isto na kavu. Naravno nategnut razgovor ( moja mama je od njih mlađa 25 god a ja 45 btw) dok me mama nije pitala kada ti je idući ispit i ja tako govorim( inače da se pohvalim imam još 5 komada i diplomski juhu) kada se javljaju njih dvje, prvo moj svekar kao ti ideš džaba na fakultet, ako ga nisi završila prije nego si se udala nećeš ni sada, uostalom ti to milsiš raditi, roditi ćeš prvo odmah zatim i drugo slijedi, kao moraš biti s djecom, ja to sve slušam i samo se smješkam. Kad moja svekrva, pa ja, ti nećeš ni raditi nikad.. e onda mi je pukao film, ali me je mama preduhitrila svojom reakcijom, mislila sam da će ih izbaciti iz kuće. Počela se derati kao ako vi nećete čuvati djete ja ću platiti dadilju, ona će raditi, a fakultet mora završiti ako joj netko stane na put imati će sa mnom posla itd.. nema, mama im je začepila usta.. ( mama volim te). ne mogu vjerovati da su takve zadrte seljačine, sada sam se zanatila, ne samo da ću ga završiti nego ću ići i dalje, a bebu ću u vrtić, neće ga ni čuvati,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da, kao svekar govori on i svekrva će se preseliti u grad a ja i muž da idemo na selo raditi njihovu zemlju, eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, mislim nemam ja ništa protiv sela i zemlje ali nas dvoje s faksom da mu radimo zemlju dok on besposličari, moš mislit. 

11.4. 2010, voli mama svoga malenog anđela najviše
24.6.2011., dolazi nam braco

(Odgovor članu vjerae)
Neposredna veza do poruke: 1930
23.2.2010 21:11:29   
BUMBIKA
A joj gadno,vjerujem da si poludila..i ja bi

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu happy future mum)
Neposredna veza do poruke: 1931
23.2.2010 21:59:29   
Anoniman
ajaaaaoooo hfm, ja sam se iznervirala samo dok sam citala tvoj post, jao jao uzas uzas uzas!!user posted image user posted image i svaka cast tvojoj mami, tako treba iako ne sumnjam da nije ona rekla ti bi user posted image user posted image a necu vise nista da komentarisem da ne bih pocela da lajem, ali znam otprilike kako ti je user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
  Neposredna veza do poruke: 1932
23.2.2010 22:08:35   
novamama
joj hfm, ne sekiraj se toliko, bit će još gore kad rodiš, čekaj samo onda pametne savjeteuser posted image

nego, moraš se odmah postaviti, da znaju gdje im je mjesto....ako žele mjesto bake i djeda ok, jer na drugo nemaju pravo...

meni je najjače ovo planiranje vaše budućnosti na selu, ja bi na to prije poludila..mislim, što njih briga?

ima da uvijek pitaju, a ne da naređuju...

kažem ti, bolje odmah to riješi, anjprije sa tm, a onda sa njima jer ti ludi starci svašta očekuju od mladih, pa na kraju bude svega....

btw, i moji svekar i svkerva su isto stariji ljudi, ali ih mm i ja brzo prizemljimo.....

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1933
24.2.2010 9:17:58   
ZVRK
sada sam se već malo''ohladila''ali mi je prekjučer navečer bilo jako vatreno sa mužem.
ne sexualno nego smo ''rigali''vatru na usta.
ja započele a onda samo se zakuhalo.
jučer smo razgovarali samo ''poslovno,nije bilo prek dana poljupva šta inače bude....
jučer navečer me pitao da idemo zajedno usobu da gledamo tv pšta noć prije je on otišao ranije a nekih pola sata kasnije i nisam dobro spavala jer sam bila živčana.
danas sam smirenija ali jako povrijeđena.

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 1934
24.2.2010 9:20:32   
pepeljuga
zvrk draga drzi seuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1935
24.2.2010 9:27:19   
tikica_69
zvrkic, a bas sam ti htjela jucer sms-ati gdje si.....drzi se user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1936
24.2.2010 9:32:54   
ZVRK
morala sam ''odmoriti''od svega i biti sama sa sobom.
ali danas bolje.
rijeći bole više nego ''prave''batine

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 1937
24.2.2010 9:54:58   
mišica 666
ja jutros trebala raditi OGTT i molim mm da se ustane u 7 i da me odvede jer trebaju 2 puta vaditi krv i da me ne vrate da dođem 2. put a on još samo 5 min , pa mora u wc pa mora u wc opet pa ne zna di mu je kaiš pa napokon se uputili i došli tamo iza 8 naravno da su me vratili za sutra a on mi mozak popio što nisi rekla da te prtime jutros ne znaš se izborit za sebe bla bla bla i bolje da mi nisu to radili valjda bi mi bio šećer na 30 koliko mi je digao živce. uh ma najradije bi sve poslala u 5 piuser posted image matuser posted image i otišla u vražju mater da me danas više nitko nečuje ni ne vidi.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1938
24.2.2010 11:23:35   
happy future mum
ma goni ih sve, svi su isti, čuj ne znaš se izboriti za sebe, to mi je poznato, i onaj moj zvekan tako nekada filozofira, Mišice 666 drugi put ga nemoj ni zvati, nego se snađi za prijevoz i obavi sve na vrijeme pa nek vidi da se možeš snaći i bez njega, ma uostalom šta ti ja pričam, ja sam još nemoćnija u tim situacijama.  Dosta mi je svega već lagano, a zamislite nisam ni godinu dana u brakuuser posted image i to me najviše zabrinjava, da li brak postaje bolji kada dođe dijete ili se stvari dodatno kompliciraju...i kada kažu ne znaš se izboriti za sebe da li to uključuje i da njemu pokažeš zube jer meni malo fali da ovom svom dam lekciju koju je davno zaslužio,ali se suzdržavam, prvenstveno radi sebe jer nisam osoba sklona svađama. 

11.4. 2010, voli mama svoga malenog anđela najviše
24.6.2011., dolazi nam braco

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 1939
24.2.2010 12:13:17   
mišica 666
ma čuj ne želim biti pesimistična ali kad dobiješ dijete sigurno nije jednostavnije. ma živim za nedjelju idem kod mojih sama i uživat ću bar se nadam. a uopće ne tražim puno samo malo mira.user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu happy future mum)
Neposredna veza do poruke: 1940
24.2.2010 12:16:46   
Domy

IZVORNA PORUKA: mišica 666

ma čuj ne želim biti pesimistična ali kad dobiješ dijete sigurno nije jednostavnije. ma živim za nedjelju idem kod mojih sama i uživat ću bar se nadam. a uopće ne tražim puno samo malo mira.user posted image

tako i ja koji put kažem e da mi je otiči na pusto ostrvo sama ja i cvrkut ptica..samo malo psihički i fizički da se odmorim...al očito ništa od toga...user posted image

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 1941
24.2.2010 22:12:59   
lee
zvkr drži mi se draga, nemoj mi se dati.ako ti treba razgovor samo zovi, tu sam ja za tebe!user posted image user posted image user posted image

da se ja malo potužim..sjetila sam se oih bjelih udovica potuži se žuži ili žuži se potuži....uf danas sam luda..muž hoče da kad dodjemo u bosnu spavamo u kuči gdje su mu starci..ja bi pristala još da je ta kuča ok, ali nije nema kupaone, tople vode..ja sam ludaaaaa od objašnjavanja da je to opasno za maloga..ali muž nikako da shvati kako bi trebao otiči do sestrične gdje smo i prije bili.tamo imamo sve...a kod staraca ništa...u toj maloj kučici..dodje mi da plačem od muke kako ne shavača....user posted image user posted image user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 1942
24.2.2010 22:15:13   
pepeljuga
e moja lee nije tebi lakouser posted image user posted image user posted image
brate mili kako ti muski ne kuze neke stvariuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1943
24.2.2010 22:18:49   
lee
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

poludim od objašnjenja...user posted image user posted image user posted image  uvijek smo bili kod sestrične i sada baš kad je hladno moramo biti sa starcima....pludillllla bi pepe..uf..

Alex 2.5.2009

Neposredna veza do poruke: 1944
24.2.2010 22:19:55   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: lee

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

poludim od objašnjenja...user posted image user posted image user posted image  uvijek smo bili kod sestrične i sada baš kad je hladno moramo biti sa starcima....pludillllla bi pepe..uf..

ma ja nebi onda ni isla,pa jel on normalan....kako misli da ces s malim ditetom biti bez kupatilauser posted image

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1945
24.2.2010 22:22:19   
lee
to sam mu i ja rekla da ne bi išla ako se bude tako ponašao...pa se naljutio...i onda je na kraju rekao vidjeti čemo gdje čemo biti...jojjjj..smao se nadam da če shvatiti to..jer inače ja ču izludjeti koliko je tvdoglav....user posted image

Alex 2.5.2009

Neposredna veza do poruke: 1946
24.2.2010 22:24:30   
dominik
lee evo ti jos jedan izgovor za pozamasan shoppinguser posted image ...neka on spava kod svojih a ti kod sestricne i stvar rijesena...bar bus sa njom mogla tracati do dugo u nocuser posted image

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1947
24.2.2010 22:24:55   
pepeljuga
user posted image
Evo jedna pa ga lipo sa njomuser posted image user posted image

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1948
24.2.2010 22:26:59   
mariola
ma lee šta mu je, kad idete? možda se do tad urazumiuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1949
24.2.2010 22:27:44   
lee
IZVORNA PORUKA: dominik

lee evo ti jos jedan izgovor za pozamasan shoppinguser posted image ...neka on spava kod svojih a ti kod sestricne i stvar rijesena...bar bus sa njom mogla tracati do dugo u nocuser posted image

dominik i pepe zlatne ste!nasmijale ste meuser posted image  ja sam mislila da ogovaramo..uvijek ogovaramo a sad da mi to oduzme....uf uf...a toliko informacija ima....user posted image  

Alex 2.5.2009

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 1950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!