Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.2.2010 23:05:25
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 na zalost, takvih lampi vise nema kod nas....6 komada ih je u nizu, no sad dvije fale no dobro, mala promjena enterijera uvijek osvjezi prostor gledaj stvari na moj nacin,bar jos neko vrijeme, ne budi mrgud
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.2.2010 23:07:26
|
|
|
|
dominik
|
ljuta sam i tuzna kaj vecinu dana provedem na poslu za crkavicu od place...ne znam jel se to uopce moze nazvati placom i onda pokupim domia u vrticu i on kaze mama bio sam dobar, nisam plakao (i stvarno je vec dugoooo dugooo dobar i u vrtivu i doma ) jesi mi sta kupila...a ja nemam kune i kazem mu mama nema novaca i doslo mi je da ...znam da se klince ne treba uciti na poklone ali hebemu misa, da ne budem prostija
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.2.2010 23:08:15
|
|
|
|
Lady3
|
ništa,za kaznu odi u šoping i kupi novih 6 lampi..i odbij im to od nj.đžeparca,kladim se da slj.puta neće im pasti na pamet da se igraju loptom u stanu.
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.2.2010 23:09:24
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: Lady3 ništa,za kaznu odi u šoping i kupi novih 6 lampi..i odbij im to od nj.đžeparca,kladim se da slj.puta neće im pasti na pamet da se igraju loptom u stanu. Djeparac su potrosili cca 6 godina unaprijed...
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.2.2010 23:11:08
|
|
|
|
Lady3
|
ajme,nek za kaznu ribaju wc..,usisavaju i ostalo..
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.2.2010 23:11:54
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: dominik ljuta sam i tuzna kaj vecinu dana provedem na poslu za crkavicu od place...ne znam jel se to uopce moze nazvati placom i onda pokupim domia u vrticu i on kaze mama bio sam dobar, nisam plakao (i stvarno je vec dugoooo dugooo dobar i u vrtivu i doma ) jesi mi sta kupila...a ja nemam kune i kazem mu mama nema novaca i doslo mi je da ...znam da se klince ne treba uciti na poklone ali hebemu misa, da ne budem prostija ajoj dominik ovo je stvarno tuzno pa ne moras sada nista veliko kupiti, neki slatkac kinder jaje obradovace se malecki sigurno kada dobijes platu kupis ih vise i ostavis na poslu pa da mu mozes donijeti po povratku iz vrtica
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.2.2010 23:13:37
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: Lady3 ajme,nek za kaznu ribaju wc..,usisavaju i ostalo.. upravo to i cine...susedi buju mislili da sam prosvikala u ovo doba dana
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.2.2010 23:15:53
|
|
|
|
Lady3
|
samo nek ribaju wc,pa nek vide onda kako je čistiti pišalinu koju su zapišali,kladim se da će odsad da paze kako pišaju..
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.2.2010 23:16:18
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: dominik ljuta sam i tuzna kaj vecinu dana provedem na poslu za crkavicu od place...ne znam jel se to uopce moze nazvati placom i onda pokupim domia u vrticu i on kaze mama bio sam dobar, nisam plakao (i stvarno je vec dugoooo dugooo dobar i u vrtivu i domauser posted image ) jesi mi sta kupila...a ja nemam kune i kazem mu mama nema novaca i doslo mi je dauser posted image ...znam da se klince ne treba uciti na poklone ali hebemu misa, da ne budem prostijauser posted image ajoj dominik ovo je stvarno tuzno user posted image pa ne moras sada nista veliko kupiti, neki slatkac kinder jaje obradovace se malecki sigurno kada dobijes platu kupis ih vise i ostavis na poslu pa da mu mozes donijeti po povratku iz vrtica user posted image a joj micek....
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.2.2010 23:18:33
|
|
|
|
tikica_69
|
dominik
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.2.2010 23:19:47
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: dominik ljuta sam i tuzna kaj vecinu dana provedem na poslu za crkavicu od place...ne znam jel se to uopce moze nazvati placom i onda pokupim domia u vrticu i on kaze mama bio sam dobar, nisam plakao (i stvarno je vec dugoooo dugooo dobar i u vrtivu i doma ) jesi mi sta kupila...a ja nemam kune i kazem mu mama nema novaca i doslo mi je da ...znam da se klince ne treba uciti na poklone ali hebemu misa, da ne budem prostija ajoj dominik ovo je stvarno tuzno pa ne moras sada nista veliko kupiti, neki slatkac kinder jaje obradovace se malecki sigurno kada dobijes platu kupis ih vise i ostavis na poslu pa da mu mozes donijeti po povratku iz vrtica kolegica mi dofurala autica od klinaca pa sam svaki dan jedan furala doma...danas se citav dan igrao sa garazom koju je sam napravio od daskica (kaj mu je njegov idol susjed dao) i tim auticem koji je izgrebani sav ali je od velikog decka pa mu je drag...ma znam da ne treba biti puno i veliko, ali ipak kupio bi mu covjek najveci kamion (iako ga ima ) kad tako pita, ali eto druga su vremena dosla u samo 3 mj...majvise se ja moram naviknuti da nema vise igracaka koje pozelimo da da vise mu ja zbog sebe kupim nego kaj on trazi
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.2.2010 23:20:13
|
|
|
|
Lady3
|
dominik znam jako dobro kako ti je.i mislim da smo s esvi nekad manje-više našli u toj situaciji.Al nije sve ni u novcu,znam da ti to nije sad neka utjeha.Ali tvojoj djeci ništa ne fali..imaju tvoju ljubav
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.2.2010 23:22:30
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: dominik ljuta sam i tuzna kaj vecinu dana provedem na poslu za crkavicu od place...ne znam jel se to uopce moze nazvati placom i onda pokupim domia u vrticu i on kaze mama bio sam dobar, nisam plakao (i stvarno je vec dugoooo dugooo dobar i u vrtivu i doma ) jesi mi sta kupila...a ja nemam kune i kazem mu mama nema novaca i doslo mi je da ...znam da se klince ne treba uciti na poklone ali hebemu misa, da ne budem prostija vjerujem da ti je gadno, ali to je samo taj moment! lijepo možete doći doma, ispeći palačinke, zabaviti se svi zajedno, i to im servirati kao poslasticu danas... ne kloni duhom, svima je teško u ovim jbnim vremenima, budi zahvalna na poslu, na tome što tm radi, na stanu novom neće mu niš bit radi jedne čokoladice....a uvijek ih možeš s nečim iznenaditi doma, i to 'samo specijalno za njih'... draga, šaljem ti i ~~~~~~~~~~~~~~~~ oćeš i jedne pink naočalice?
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.2.2010 23:22:56
|
|
|
|
dominik
|
ma kuzim ja to sve, i nije tak bas crno sve, ali eto morala se i ja jednom slomit i pojadati...
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.2.2010 23:24:46
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: dominik ma kuzim ja to sve, i nije tak bas crno sve, ali eto morala se i ja jednom slomit i pojadati... nemoj ti molim te ako ti odeš u k, ko će nam dizati moral ovdje
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.2.2010 23:24:50
|
|
|
|
Ninaa
|
DRaga drži se i bit će bolje, sad ste barem svoj na svome i nekak će sve biti, glavno je da imaju vašu ljubav a za autiće i igračke će se malo strpiti.
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.2.2010 23:24:55
|
|
|
|
dominik
|
lakse je kupit autic za 20 kn neg cijeli stan unerediti sa palacinkama ...ma uzivali smo, vozili autice u garazi i plesali. dora luda na muziku...vracamo se na ono bitno koliko god je to moguce sa vremenom koje nam je na raspolaganju
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.2.2010 23:26:58
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: dominik ma kuzim ja to sve, i nije tak bas crno sve, ali eto morala se i ja jednom slomit i pojadati... nemoj ti molim te ako ti odeš u k, ko će nam dizati moral ovdje gotova san sa cmizdrenjem, smisljam akciju za sutra ...ma vise mene shebalo to za kaj radimo svi u danasnje vrijeme...ne mislim samo na sebe vec nas ima jako puno tu kaj smo u govnima, ocito bumo svi palacinke poceli delat doma...ali mozda bi bilo bolje kruh mjesiti, a domi opake rezance radi, sveki ga naucila
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.2.2010 23:29:03
|
|
|
|
FIONA
|
dominik imaš pp..
|
|
[Obrisani korisnik] 23.2.2010 8:05:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 23.2.2010 10:48:20
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: dominik ljuta sam i tuzna kaj vecinu dana provedem na poslu za crkavicu od place...ne znam jel se to uopce moze nazvati placom i onda pokupim domia u vrticu i on kaze mama bio sam dobar, nisam plakao (i stvarno je vec dugoooo dugooo dobar i u vrtivu i doma ) jesi mi sta kupila...a ja nemam kune i kazem mu mama nema novaca i doslo mi je da ...znam da se klince ne treba uciti na poklone ali hebemu misa, da ne budem prostija
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 23.2.2010 10:52:44
|
|
|
|
Lady3
|
opet sam bijesna na muža,a na koga drugoga! Pošaljem mu poruku da dođe po mene i P.da nas prebaci u grad i da ga pričuva jer moram ganjati i predavati neke papire u gradu..BISER mi sesada javi da je on naručio sad akavu i da ne može odmah doći grrrrrrrrrrr,opet on mora PITI KAVU.Koji ku je to s njima i nj.kavama?!!Kao da ja ne bi u miru željela popiti kavicu,ali ne..on može a ja nek ga čekam!Joj tak sam bijesna da ću mu glavu otkinuti kada dođe doma..
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 23.2.2010 10:55:49
|
|
|
|
CallamityJane
|
cuj ne moze, narucio je kavu znas kada bi to mome proslo, nikadaaaaa SLedeci put kada on tebe bude trebao za nesto jako bitno ti samo onako hladnokrvno reci ne mogu moram popiti kavu, i tako vise puta zaredom, mislim da ce shvatiti poruku
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 23.2.2010 10:58:50
|
|
|
|
Lady3
|
ma ,da kao sad je dobio tek moju poruku,nek dođem il pješke il nek ga još pričekam.. aaaaaaaa rigam vatru kako sam bijesna.,pas mat....r grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 23.2.2010 11:00:28
|
|
|
|
CallamityJane
|
stvarno je bezveze pa moze doci po tebe pa skupa da popijete tu kafu... Naribas li ti njega zbog takvog sebicnog ponasanja?
|
|
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!