Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.2.2010 10:17:59
|
|
|
|
CallamityJane
|
e cvrcak znam kako ti je, meni je moja samo zadnjih pet dana razbila skoro cijeli set porculanskih zdjelica i dvije koje nisu iz tog seta, kako ne pitaj....
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.2.2010 10:24:19
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: novamama ajoj cvrki, ja samo znam da kad sam ja ispi***ena da je i oliver isto tako.... i radi ono što nikada ne bi... nemoj biti ljuta na nju, lijepo sve posvetite jedna drugoj, jbeš sve drugo danas slažem se.
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.2.2010 10:29:22
|
|
|
|
curice
|
drži se cvrči,samo polako
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 22.2.2010 10:30:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.2.2010 10:34:59
|
|
|
|
gljiva
|
Cvrči . Pusti sve k . Obuci vas i izađite na svježi zrak, tako barem ja radim kad mi je dosta svega.
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.2.2010 10:35:40
|
|
|
|
pikachu
|
Ajoj, cvrči, duboko udahni i idemo dalje... Možemo mi i puno gore podnijeti...
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.2.2010 10:37:19
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: novamama ajoj cvrki, ja samo znam da kad sam ja ispi***ena da je i oliver isto tako.... i radi ono što nikada ne bi... nemoj biti ljuta na nju, lijepo sve posvetite jedna drugoj, jbeš sve drugo danas slažem se.
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.2.2010 10:39:14
|
|
|
|
maja
|
Cvrči samo polako, uzmi škarnicl I nama se događaju takve stvari i laptop je već bio zaliven, na svu sreću još je čitav. Nekada si mislim da ova beba u meni bude pravi živac zbog toga što sam ja stalno živčana, jer isto kad me N. naživcira derem se da mi sve žile iskoče.
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.2.2010 10:45:30
|
|
|
|
Anoniman
|
cvrčak - kužim te - i mene su moje izbacile iz takta već par puta jutros... takav su nered napravile da me čopil fras, pa sam ima sve ono pobacala na pod i rekla izvolite sve složit, nećemo živjeti ko svinje! I zalupila vratima! Moš mislit, još je sve na podu... čeka da se mama ohladi i da sve pospremi. Nek čeka... evo - hladim se. btw. počela sam piti neke biljne kapsule za smirenje, jer sam prošli tjedan došla do dna. Više se nisam mogla pogledati u ogledalu kak sam izgledala, katastofa. Dosta su dobre, nemam više bol u prsima i bolje spavam.
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.2.2010 10:48:23
|
|
|
|
leilany
|
cvrci und mariachi jedan grupni
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.2.2010 10:56:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: leilany cvrci und mariachi jedan grupni
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.2.2010 10:57:23
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi Nek čeka... evo - hladim se. sa čime
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.2.2010 10:58:37
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: Mariachi Nek čeka... evo - hladim se. sa čime pretpostavljam da je neka tekilica u pitanju
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.2.2010 11:00:48
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: Mariachi Nek čeka... evo - hladim se. sa čime pretpostavljam da je neka tekilica u pitanju a nju sram da odgovori
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.2.2010 11:06:27
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: Mariachi Nek čeka... evo - hladim se. sa čime pretpostavljam da je neka tekilica u pitanju a nju sram da odgovori hehe, nisam vidjela ovo! bila je lijepa velika šalica fine kave! e, sad je Fifi preuzela stvar u svoje ruke i idem barem usisati da se bolje osjećam cmuok curama koje me uvijek dignu kad sam down there
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.2.2010 11:07:02
|
|
|
|
CallamityJane
|
to je i kod tebe Fifi lijek za sve
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.2.2010 11:09:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe to je i kod tebe Fifi lijek za sve evo vidiš
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.2.2010 11:11:17
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: leilany cvrci und mariachi jedan grupni
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.2.2010 11:11:58
|
|
|
|
ZVRK
|
uvijek traga ako se može tebe uhvatiti ja bi trebala peglati ali da li hoću ići.......
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.2.2010 11:15:56
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: maja Cvrči samo polako, uzmi škarnicl I nama se događaju takve stvari i laptop je već bio zaliven, na svu sreću još je čitav. Nekada si mislim da ova beba u meni bude pravi živac zbog toga što sam ja stalno živčana, jer isto kad me N. naživcira derem se da mi sve žile iskoče. Neće i ja sam to mislila ,a beba je da bi je svatko poželio.
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.2.2010 14:13:59
|
|
|
|
anuska08
|
Živčana sam i ljuta sam na sve i poslala bi sve u . Na svekra, starce, sestru i na sebe jer ne znam se usprotiviti za dobrobit moje kćeri!! Svarno sam luda,luda!!!
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.2.2010 22:41:43
|
|
|
|
tikica_69
|
Nije me bilo sat vremena doma. Za to vrijeme su ova dva "uopceneznamkakobiihnazvala" uspjela loptom u boravku razbiti dvije lampe, rastepst moj vjencani buket i shebat glazbenu liniju. I kak da ih kaznim kad su vec u kazni....mogu im jos samo telku iz sobe odnijeti i onda imaju jos samo pravo jesti i ici u skolu...
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.2.2010 22:43:30
|
|
|
|
Lady3
|
svima hugggg bit će bolje..
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.2.2010 22:44:06
|
|
|
|
CallamityJane
|
stvarno su si dali oduska tiki ali ti se ne nerviraj, tebi neka je sve ravno jesi cula lampa ce se kupiti, to im odbij do dzeparca, isto taku i glazbenu liniju a udati ces opet pa ces imati i buket novi i rijeseno ti se ne uznemiravaj, ok?
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 22.2.2010 22:59:46
|
|
|
|
tikica_69
|
na zalost, takvih lampi vise nema kod nas....6 komada ih je u nizu, no sad dvije fale
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!