Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 28.2.2010 10:00:16
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: Puli cvrle ti si naše sunce roditelje dobijemo i ne možemo ih birati, ali nadajmo se da će jednoga dana tvoje svijetlo doprijeti do njih i prosvijetliti ih
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 28.2.2010 13:50:45
|
|
|
|
leilany
|
ja bum se potuzila na samu sebe... mislim fakat sam dudek.....pocela sam raditi kremsnite,dosle mi sestricna i njena sogi...i tak mi brbljale...zeka peka ovo ono.... ....stavila kremu na vatru,mjesala ja;kad skuzim hmm..ima grudica;nebudi lijena...ja po mikser i miksam....da nestanu faking grudice.....stavim u protvan kremicu....i ujutro smo htjeli uz kavicu kolacic...ja po njega..a kad ono...danko bananko jbga...krema se uopce nije stisnula...pa smo grabili sa zlicama
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 28.2.2010 15:01:58
|
|
|
|
mariola
|
cvrčak, jako mi je žao. ti si jedno divno biće i nemoj se bedirati zbog ljudi koji to ne primjećuju pa makar to bili roditelji.
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 28.2.2010 16:21:48
|
|
|
|
Lady3
|
IZVORNA PORUKA: leilany ja bum se potuzila na samu sebe... mislim fakat sam dudek.....pocela sam raditi kremsnite,dosle mi sestricna i njena sogi...i tak mi brbljale...zeka peka ovo ono.... ....stavila kremu na vatru,mjesala ja;kad skuzim hmm..ima grudica;nebudi lijena...ja po mikser i miksam....da nestanu faking grudice.....stavim u protvan kremicu....i ujutro smo htjeli uz kavicu kolacic...ja po njega..a kad ono...danko bananko jbga...krema se uopce nije stisnula...pa smo grabili sa zlicama
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 28.2.2010 20:30:04
|
|
|
|
pepeljuga
|
Evo da se i ja malo potuzim,nemam na koga al imam par razloga Roko skoro uopce nije spavao popodne jel ga je toliko mucio kasalj da je tri puta povratio.....i sad idemo navece spavat i opet ista prica,kako ga stavim leci on se pocne gusit i povrati,dignem ga ,prominim posteljinu,vratim u krevet i nakon pet min on opet,opet ga dignem i on ode u dnevni jer je tamo Toni...i imam sto vidit kad sam se vratila,kako sam Tonija taman okupala i mazala zaboravila spremit kremu i naravno vise od po kreme zavrsilo na Rokovoj glavi,nisam znala hocu li od muke plakat ili se smijat I btw,nemam vise posteljine koliko je puta povratio u zadnja dva dana a uvik sam mislila da je imam sasvim dovoljno....
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 28.2.2010 20:31:50
|
|
|
|
BUMBIKA
|
A joj draga,gadno...valjda će ti zaspati i biti mirna noć
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 28.2.2010 20:35:27
|
|
|
|
leilany
|
uf pepe ljubi bubu malu
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 28.2.2010 20:50:10
|
|
|
|
ninolina
|
a joj pepe ali malci su genijalni cvrčak znam da ti je teška i sama pomisao da su ti takvi ljudi roditelji... nismo ih mogli birati, ali ti imaš svoju curicu i nikad ne dopusti da se tako osječa, drži se draga, ako ti zatreba razgovor, zvrcni, tu sam
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 28.2.2010 21:00:04
|
|
|
|
lee
|
a joj pepe, drži mi se. cvrčak mogu misliti kako ti je teško..drži mi se, biče sve uredu.ti si jaka žena i imaš svoju curicu.nemoj se dati
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 28.2.2010 22:07:17
|
|
|
|
natalijax
|
cure nemojte bit tužne,cvrle žao mi je baš tužna i gadna situacija,Valjda če jednom shvatiti da nisu u redu što se tako ponašaju
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 28.2.2010 22:10:02
|
|
|
|
lelo
|
cvrči i pepe držite mi se cure. nisam ni ja ništa bolje, mm otišo u petak na teren,Leon ima šarlah, a gospon se jučer napio ko majka i maltretirao me na telefon do ponoći.kad sam ugasila mob zvao na kućni i divljao vrijeđao i bio bezobrazan,a Leon nervozan jer ne zna što se događa.danas se trebao vratiti sa terena i ja ga čekala da mu kažem što ga ide,a kad gospon se opet napio i nikome se nije javljao cijelo popodne dok me njegovi nisu nazvali da di je.pa od kuda da ja znam di je on kad se ne javlja na mob.onda su ga našli pijanog sa društvom i odpeljali kod sebe doma jer sam im rekla neka si pijanduru uzmu jer ja to stvarno više nemogu trpjeti, DOSTA MI JE SVEGA.
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 28.2.2010 22:12:26
|
|
|
|
zaba
|
Lelo,tebi i Leonu
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 28.2.2010 22:13:28
|
|
|
|
leilany
|
lelo
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 28.2.2010 22:16:22
|
|
|
|
novamama
|
pepi, tek sad ovo vidim.... ma pusti sve kvragu i legni s njima, možda se krevet sam složi - ponekad ja tako sve odj*** - i znaš šta, ne složi se krevet sam, ali ga poslije napravim puno mirnija lelo, jel te to tm zeza? porazgovaraj ozbiljno s njim, jer ta pijanstva ne priliče jednom ocu...i nije u redu da te maltretira i stvara ti nervozu....ni tebi ni leonu... šaljem ti , da to što prije riješiš najbolje moguće...
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 28.2.2010 22:16:30
|
|
|
|
ninolina
|
ajem lelo, drži se draga, stvarno strašno...
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 28.2.2010 22:17:09
|
|
|
|
gljiva
|
Lelo, pepi i cvrči
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 28.2.2010 22:44:47
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ajem lelo, drži se draga, stvarno strašno...
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 28.2.2010 22:47:20
|
|
|
|
anuska08
|
Lelo, Stvarno mu dobro očitaj bukvicu kad ga vidiš!!!!!
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 28.2.2010 22:48:54
|
|
|
|
anuska08
|
Pepi, držim fige da što prije Roko ozdravi!!!
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 28.2.2010 23:21:53
|
|
|
|
dominik
|
svima jedan veliki mogla bi se tuziti na sveki, ali necu si kvariti raspolozenje, mogla bi se tuziti na bivsu gazdaricu koja nas maltretira ali necu jer nije zasluzila ni trena moje brige...cure jedan veliki zagrljaj jer imam extra energije i dobre volje
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 28.2.2010 23:28:59
|
|
|
|
ninolina
|
domi tebe su isto našli zezati, nedaj se draga
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 28.2.2010 23:30:20
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: ninolina domi tebe su isto našli zezati, nedaj se draga toliko sam se dala zezat da sam napisala poduzi mail dragoj mi gospodji...a sveki cu kunut jer mi klinci ne spavaju kak treba jer su im zeluceki puniiii svega..a deca nisu naucena na to
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 28.2.2010 23:33:20
|
|
|
|
CallamityJane
|
je li to i ti imas predragu senjoritu gazdaricu u uspomeni
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 28.2.2010 23:34:29
|
|
|
|
ninolina
|
kaj te to bivša šefica na poslu ili gazdarica gdi ste bili na stanu... a to kaj je sveki našopala djecu, neka pošalji ti njih češče k njoj
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 28.2.2010 23:57:07
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: ninolina kaj te to bivša šefica na poslu ili gazdarica gdi ste bili na stanu... a to kaj je sveki našopala djecu, neka pošalji ti njih češče k njoj ma bivsa...ma...to je prevec za pisati...sam kad sam zbrjala iznos od cca 14000 eura u 4 i pol godine hehe...sad kao imam vase neke papire kaj su pali iza ormara i morate mi platiti rezije od zadnjeg mjeseca..halooo tko je rekao da ih necemo platiti...ali sami smo si krivi kaj nismo nikaj pisali sa njom kao ni prve rezije koje smo platili a nisu bile nase...ma ko ju j... nekak bumo navukli za te njene rezije...sam da budem mirna i da nemam nikoga za vratom...pa gledam kaj ljudi podstanarima kupuju za stan a mi ju nismo zvali ni kad smo mjenjali ventile neg smo to na svoj trosak napravili... a sveki..uh...to je posebna vrsta sam idem za njom i opasne stvari micem klincima sa puta zaboravi se zena od uzbudjenja pa ostavi djecu di nebi trebala biti
|
|
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!