Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 20:10:05
|
|
|
|
Puli
|
bok rosita poljubi marka i odmori nam se
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 20:13:34
|
|
|
|
Puli
|
evo moja zaspala bili kod none na igri,ručku i druženju curka joj iz zdjelice maznula čokoladni medenjak i s guštom ga je grickala mm radio cijeli dan i upravo javio da stiže domu svome pa mu idem pripremiti papicu brzo sam nazad
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 20:26:15
|
|
|
|
koka
|
Evo i nas, djeca spavaju , mm otišao raditi a ja sam malo sijela da vidim koga ima ............ al samo kratko jer ču se bacit na peglanje, stvarno mi nije jasno koliko se robe skupi .
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 20:28:51
|
|
|
|
mirna
|
vracam se curke cim se najedem i uvjerim malog da je vrijeme za spavanje...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 20:30:29
|
|
|
|
mamavlatkica
|
Bok svima ! Evo da se i mi javimo danas nam je bio jako zanimljiv dan , oko 12 maleni i ja smo išli na misu u našu župu bilo je lako zanimljivo i raspjevano, o ove nedjelje kao i prošle u zboru su pjevale curke od janovog krsnog kuma, ove nedjelje je i on bio prisutan a ja sma se osjećala jako sretna jer njega gledam kao člana svoje obitelji . Nakon mise navratili smo kući samo presvući pelenice a onda smo krenuli tramvajem do grada . Bilo je već vrijeme za ručak pa smo otišli u Mc Donalds paapti . Jan-Renato i Nika su klopali Happy meal , Nika se izborila za balon . Bilo nam je jako lijepo Nika i Tesa su se igrale sa Janom , hranile ga , kum i ja smo prićali o svemu i svaćem zezali se . Nika je ispitivala sve i svašta kao što to rade petogodišnjaci , prićala mi je o svom "dećku " neki puta se ponaša kao velike cura a iam samo 5godina , ma kopira svoju satriju seku Tesu (16) . Tesa mi se povjerila da ima frku sa dećkom ona samnom o svemu priča jako otvoreno . Nakon klope kum i ja smo popili kavicu a onda smo malo prošetali gradom , nije nam se dalo čekati tramvaj pa smo prošetali pješice . Na Austrijskoj je postavljen lunapark pa su se cure išle voziti.Kum se okušao u gađanju iz puške , želio je Janu pogoditi medu ali je umjesto toga meni upucao privjesak za mobitel . Došli smo do okretišta na Črnomercu gdje je kum parkirao svoju Toyoticu , malo smo prošetali parkičem , Nika i Tesa su se malo ljuljale a kum i ja smo sjeli na klupicu i pričali , Neznam što se desilo Janovom kumu odjednom je stavio ruke na moj trbuh i pitao me "sjećaš se malena " naravno da sam se sjetila jer to je napravio jednom kad sam bila u bolnici dok sam još bila trudna . Oko 19.00 trebali smo se rastati i mogu vam reći da nam je svima to teško palo , Janov kum i ja smo se zagrlili a onda mi je on šapnou " malena javim se i vidimose uskoro ." Zagrlio je Jana i rekao mu " maleni moj čuvaj mi svoju mamicu , volim vas oboje . " Okupala sam maloga , večerao je gris s mlijekom , sada spava , ja sma se otuširala oprala kosu sredila lice . čekam da mi je kum javi i kidam u krevet . Eto to vam je današnji dan . Pozdrav svima .
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 20:31:33
|
|
|
|
koka
|
Hajde Mirna sretno , idem i ja kod tete pegle, mislila sam da če biti gužve u bircu pa da čete me odgovorit , alna svu sreču nema baš puno žena pa pičim, ...........do kasnije
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 20:33:00
|
|
|
|
lelo
|
Bok curke kako ste mi vi sve?
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 20:44:08
|
|
|
|
Candy
|
Skupljate se,skupljate polako... Konačno da ima nekoga za druženje...nema vas cijeli dan,pa gdje ste bile danas?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 20:46:14
|
|
|
|
Candy
|
Odoh i ja brzinski do tete pegle,da iskoristim priliku dok se skupljate...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 20:47:00
|
|
|
|
lelo
|
Draga Candy bok,ja cijeli dan imam goste na ručku.Cijela familija se skupila. Djeca divljala i nakon odlaska smo mm i ja pospremali kuću.Eksplodirala atomska bomba. Leon je zaspao kao top,užasno se umorio jureći za curama po kući. Kako si mi ti danas?
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 20:49:49
|
|
|
|
troubled
|
večer cure ja samo zujim, danas i nisam neko društvo....
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 20:51:30
|
|
|
|
lelo
|
IZVORNA PORUKA: troubled večer cure ja samo zujim, danas i nisam neko društvo.... zašto?nešto se dogodilo.
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 20:59:14
|
|
|
|
troubled
|
ništa specijalno.... paula je bolesna pa smo iznemogle obje.... povraćanje i 38,5....cijeli dan tako.... proći će....samo je grubo dok traje
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 21:01:30
|
|
|
|
lelo
|
Sirotica mala,držim fige da što prije ozdravi.
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 21:01:41
|
|
|
|
koka
|
Ništa, odustala od pegle........baš mi se neda, pogledat ču CSI ako su nove epizode, ako ne čekat da se rulja skupi
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 21:02:52
|
|
|
|
njanja
|
ja po običaju došla "na kratko"
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 21:03:25
|
|
|
|
lelo
|
I ja volim CSI ali stalno pokazuju reprize kad gledam pa sam odustala.
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 21:03:50
|
|
|
|
lelo
|
IZVORNA PORUKA: njanja ja po običaju došla "na kratko"
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 21:05:09
|
|
|
|
mirna
|
Evo mene natrag.. mali je konacno premagao svoju fobiju od kakanja prije nekoliko dana, sada smo uvijek svi 3 na wc-u dok kaka, ponekad mu treba 15 min. on se lijepo zeza , a ja i tata cekamo i cekamo... ni ja danas nisam bila bas drustvena... uhvatila me neka depresija cim se je sunce sakrilo poslijepodne.. troubled nadam se da brzo ozdravite! i mi vjerojatno sutra jos necemo u vrtic, jer nam jos curi iz nosa i kasljamo... htjela bi da jos malo ojaca od viroze da ne bi odmah opet nesto pokupio..
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 21:06:51
|
|
|
|
troubled
|
bravo za vladića i za publiku u wc-u hvala, cure...bit će to, nadam se, već sutra bolje.... sad je zaspala....valjda ćemo imati mirnu noć
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 21:08:52
|
|
|
|
lelo
|
evo cure sunca da se oraspoložite
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 21:09:57
|
|
|
|
lelo
|
držimo fige za mirnu noć i sutrašnje ozdravljenje.
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 21:12:18
|
|
|
|
koka
|
opet reprize , morat čete merpitdok mi se ne počne spavati . Troubled evo ti malo , a svima kojima treba vitamina D
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 21:16:19
|
|
|
|
Puli
|
evo smo se napapali mužić i ja juhica za sutra se kuha na laganoj vatri pusa pauli za brzo ozdravljenje
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 21:16:19
|
|
|
|
koka
|
Morat čete me trpit........opet gutam slova , ej pa gdje ste sada ........neznam di da nađem kalača za ponuditi , u tome je dobra Piggy........
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!