Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.3.2010 0:06:37
|
|
|
|
mala pcelica
|
e ja sam se danas sa svojom sveki prvi puta posvadjala i nerazgovaramo...naime,čuva klinca od drugog joj sina(3 god) vec nekoliko dana i mali danas hoce da jede salamu ali da ju on sam sjece nozem,ona mu nije dala i mali počne da vristi i da se dere od sile,ona ga par puta zvekne po guzici i mali još vise,umjesto da ga pusti da se dere jer je zasluszio ona mu na kraju da nož i mali si je sam sjeko salamu i mlati ti nozem po kuci..ja jok kazem ako si ga vec udarila po guzici trebala si ga pustiti da se dere i nedati mu noz(šta ce djetetu od 3 god nož u rukama!!) ili kad je zatrazio nož odma mu dati i gotovo,ovako nista nisi sa tim napravila i ona počne da histerise po kući i da plače....e pun mi je kurčić više svega,ja se fino spakujem i gas za zagreb...pa neće na meni niko da histeriše....
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.3.2010 0:09:11
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica i ona počne da histerise po kući i da plače.... drama queen dobro si napravila.....
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.3.2010 0:15:17
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: mala pcelica i ona počne da histerise po kući i da plače.... drama queen dobro si napravila..... a onda je njen sinčić,tj. mm rekao kako sam ja bezobrazna i nekulturna i kako se to ponasam prema njoj...rekla sam mu ako mu neodgovaram nek se vrati mamici,tako da ni sanji ne pričam
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.3.2010 0:16:44
|
|
|
|
dominik
|
draga moja domi vec godinu dana reze nozem svoju salamu naravno onim za putar...ali dosta zezancije...dve stvari su me ...kako se usudi bubnuti djete po guzici jer baka je...i ono kaj si rekla ili daj ili ne daj - i gotovo...
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.3.2010 0:18:13
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: mala pcelica i ona počne da histerise po kući i da plače.... drama queen dobro si napravila..... a onda je njen sinčić,tj. mm rekao kako sam ja bezobrazna i nekulturna i kako se to ponasam prema njoj...rekla sam mu ako mu neodgovaram nek se vrati mamici,tako da ni sanji ne pričam i opet si dobro napravila nego, ni meni se ne sviđa što je lupila maloga po guzici.....
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.3.2010 0:23:14
|
|
|
|
mala pcelica
|
problem je taj što je mali jako neposlušan,kod njega ti ne pali ni lijep način,ni razgovor,ni po guzici ni ignoriranje,kazna,ali bukvalno ništa ,u stanju je tako da se dere CIJELI dan dok ne dobije šta želi...ja opravdavam to sto ga je klepila po guzici jer je stvarno zasluzio,al ne opravdavam ako ga vec udaris onda nemoj popustati do kraja....
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.3.2010 0:24:54
|
|
|
|
dominik
|
takva se djeca ne ostavljaju na cuvanje bakama jer zbog toga mozda i je takav...no dobro to je barem slucaj kod mene i mog domia...
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.3.2010 0:28:09
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: dominik takva se djeca ne ostavljaju na cuvanje bakama jer zbog toga mozda i je takav...no dobro to je barem slucaj kod mene i mog domia... tu veliku ulogu ima svekar,on mu sve,sve ,ali sve dopusti...recimo pusti ga da se sam popne lojtrama na štagalj i takve stvari
|
|
[Obrisani korisnik] 1.3.2010 7:43:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.3.2010 11:51:34
|
|
|
|
ejmama
|
Od danas više nema mog radnog mjesta, tko zna dali ću se vratiti ili će mi naći nešto drugo pa mi neće odgovarati, ljudi moji muka mi je od toga već imam i noćne more. Poslije prvog porodiljnog isto sam ostala bez posla, ačini mi se da će i sad biti tako. Uvjek neko sra...
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.3.2010 11:58:03
|
|
|
|
xxl
|
nažalost naša realnostIZVORNA PORUKA: ejmama Od danas više nema mog radnog mjesta, tko zna dali ću se vratiti ili će mi naći nešto drugo pa mi neće odgovarati, ljudi moji muka mi je od toga već imam i noćne more. Poslije prvog porodiljnog isto sam ostala bez posla, ačini mi se da će i sad biti tako. Uvjek neko sra...
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.3.2010 11:58:30
|
|
|
|
ninolina
|
joj ejmama žao mi je, a neće valjda
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.3.2010 11:59:33
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: xxl nažalost naša realnostIZVORNA PORUKA: ejmama Baš tako tužno i žalosno.
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.3.2010 13:15:53
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: ejmama IZVORNA PORUKA: xxl nažalost naša realnostIZVORNA PORUKA: ejmama Baš tako tužno i žalosno. ejmama drzi se
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.3.2010 13:21:22
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: ninolina joj ejmama žao mi je, a neće valjda
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.3.2010 13:35:53
|
|
|
|
lee
|
dži se ejmana, izgleda da i to mene čeka..jer je mojima pao jako promet.oni su u gradjevini...tako da izgleda od mog povratka nema ništa...šmrc a taj posao radim 10 godina.... baš me tuga ulovi kad se sjetim...planiramo ja i muž svoje nešto ali opet taj sam posao jako voljela...a sad ....čekam i ja....
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.3.2010 13:40:04
|
|
|
|
Marta j
|
Drzi se ejmama to i mene ceka sada nakon porodiljnjeg ostanak doma vec mi je muka od tog .
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.3.2010 15:00:47
|
|
|
|
Marta j
|
Htjela sam se sada naruciti kod frizera i kozmeticarke al renoviraju salon nerade
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.3.2010 15:03:18
|
|
|
|
novamama
|
ejmama, bit će bolje, naći ćeš ti nešto drugo, možda i bolje od ovoga... sve ima svoje zašto i zato, samo to treba izdržat što mirniji marta, pa ajde u drugi
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.3.2010 16:07:47
|
|
|
|
Marta j
|
IZVORNA PORUKA: novamama marta, pa ajde u drugi Ne ne uvijek idem u isti salon i nema sanse da odem u neki drugi. Jer sam ovdje prezadovoljna
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.3.2010 17:02:10
|
|
|
|
ejmama
|
Smirila sam se pojela sam brdo čokolade i zvala šefa, rekao je da će se nešto nać da ne brinem, da je stiska da su smanjio fond sati i da se više koriste godišnji,a li da još uvijek guraju. Evo me utješio, pa sad ako i bude manje love, samo nek se radi.
|
|
[Obrisani korisnik] 1.3.2010 17:03:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.3.2010 17:08:46
|
|
|
|
leilany
|
ejmama
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.3.2010 17:31:45
|
|
|
|
Zvonki
|
U depri sam već mjesecima. Ide mi na živce sve. Financije, muž, sve...
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.3.2010 17:34:39
|
|
|
|
leilany
|
joj zvonki evo ti jedan
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!