Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.3.2010 17:41:13
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki U depri sam već mjesecima. Ide mi na živce sve. Financije, muž, sve... da se nadovežem na financije
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.3.2010 19:00:44
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki U depri sam već mjesecima. Ide mi na živce sve. Financije, muž, sve... dodji bumo zajedno...nego ja dobila kompjuter...juhuuuu...al ne znate kakav hehe...sefica uzela novi svoj ekran je dala drugoj kolegici tak da sam ja dobila tipkovnicu sa naslagama...minijaturan ekran...ma...koda sam kanta za otpad...al ko ih hebe...ja mogu na rr na poslu i obavit svoj posao a njima ak je tak draze neka im je...nabijem ja njih u drugim stvarima da ni ne kuze
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.3.2010 21:24:10
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Tužna sam...Mm me stvarno naživcirao.Ništa,ama baš ništa ne tražim od njega,sve radim sama,od kuhanja,usisavanja,kupovine do brige za Niku.Ne žalim mu se da me nešto boli,nisam takva,sama se nosim sa trudničkim tegobama.Nekada mi bude zaista teško,posebno pred kraj dana,kosti mi se raspadaju,ali i dalje šutim i trpim.Ne tražim masaže i tretmane,ništa...Za njega činim sve,nije mi teško,ali kad jednom nešto odbijem,on se naduri...Pa k vragu,zar je smak svijeta jer mi se nije dalo raditi limunadu???? Stvarno nekda zna biti bezobrazan...Već sam mu jednom rekla,da se posteljica vuče za mnom,onda bi možda skužio da mi treba pomoć...Došao je s posla u 3 popodne,i evo ga,još uvijek leži na istom mjestu,već se kauč udubio....Ma joj,kako me ljuti...Sorry što sam se raspisala,ali samo ovdje mogu pronaći riječi utjehe...
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.3.2010 21:28:49
|
|
|
|
leilany
|
nika .....al ja mislim da je tvoja kcer i njegova kcer ak se ne varam pa mislim,kaj on ne vidi da si ti trudna,.da se mucis,da imate skuhano,oprano i sve kaj treba? kakva faking limunada,nek si ju sam napravi....dzijzs...
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.3.2010 21:36:08
|
|
|
|
Nika 24052006
|
E,bome si ju je i pravio...Svašta sam mu izgovorila.Ma takav ti je on,jednom mjesečno mu moram izdikirati kako se osjećam,i onda se trgne...Već sutra će biti druga osoba,samo me kida što sam kao pokvarena gramafonska ploča,stalno moram ponavljati jedno te isto,pa i zidovi bi već shvatili...
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.3.2010 21:39:26
|
|
|
|
pepeljuga
|
nika drzi se
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.3.2010 21:41:36
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Hvala vam
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.3.2010 21:42:14
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: Nika 24052006 E,bome si ju je i pravio...Svašta sam mu izgovorila.Ma takav ti je on,jednom mjesečno mu moram izdikirati kako se osjećam,i onda se trgne...Već sutra će biti druga osoba,samo me kida što sam kao pokvarena gramafonska ploča,stalno moram ponavljati jedno te isto,pa i zidovi bi već shvatili... ma oni su ti ograničeni, imaju amneziju i pamćenje amebe...inače nisu loši
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.3.2010 21:44:46
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: Nika 24052006 E,bome si ju je i pravio...Svašta sam mu izgovorila.Ma takav ti je on,jednom mjesečno mu moram izdikirati kako se osjećam,i onda se trgne...Već sutra će biti druga osoba,samo me kida što sam kao pokvarena gramafonska ploča,stalno moram ponavljati jedno te isto,pa i zidovi bi već shvatili... ma oni su ti ograničeni, imaju amneziju i pamćenje amebe...inače nisu loši slažem se dobro sročeno...
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.3.2010 21:48:16
|
|
|
|
ninolina
|
a gle na jednu ruku si ga ti tak naučila i sad je teško njega iz toga gegnuti, muško ko muško, ali svakako ga zaposli oko nečega pa draga trudna si, imate djete a gdi si ti u cijeloj priči... moraš mu reći, pokazati, njima treba duže da skontaju... iako bi mu ja dala posla pa makar ga i nebi bilo, nek riba wc, kupaonu...
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.3.2010 21:48:20
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Joj,novamama,bome si u pravu...Bitno da mu mozak radi kad smišlja gdje će peći odojak kad se ja budem porađala,a za ostalo mozak je offline...Ma tipično muško....
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.3.2010 21:53:35
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: dominik IZVORNA PORUKA: Zvonki U depri sam već mjesecima. Ide mi na živce sve. Financije, muž, sve... dodji bumo zajedno...nego ja dobila kompjuter...juhuuuu...al ne znate kakav hehe...sefica uzela novi svoj ekran je dala drugoj kolegici tak da sam ja dobila tipkovnicu sa naslagama...minijaturan ekran...ma...koda sam kanta za otpad...al ko ih hebe...ja mogu na rr na poslu i obavit svoj posao a njima ak je tak draze neka im je...nabijem ja njih u drugim stvarima da ni ne kuze E, ako me netko može razveseliti pisanjem na ovoj raji, onda tebi svakako ide zlatna medalja
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.3.2010 21:53:42
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: Nika 24052006 ...Bitno da mu mozak radi kad smišlja gdje će peći odojak kad se ja budem porađala,a za ostalo mozak je offline... a je me ovo nasmijalo
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.3.2010 21:53:44
|
|
|
|
Nika 24052006
|
IZVORNA PORUKA: ninolina a gle na jednu ruku si ga ti tak naučila i sad je teško njega iz toga gegnuti, muško ko muško, ali svakako ga zaposli oko nečega pa draga trudna si, imate djete a gdi si ti u cijeloj priči... moraš mu reći, pokazati, njima treba duže da skontaju... iako bi mu ja dala posla pa makar ga i nebi bilo, nek riba wc, kupaonu... Pa u pravu si,dopustila sam si.A znaš kako to ide,ne dam pred sebe,misleći da ću sve bolje napraviti,ili mi ga bude žao kad dođe s posla jer je umoran,i malo po malo,sama sam si kriva...Inače on hoće sve,zaista,nije neka lijenčina,ali mu stalno moram visiti nad glavom i biti neka oštrokondža,jer on neće sam shvatiti da nešto treba,moram mu to 1000 puta reći.Evo,odvede Niku u šetnju da ja malo odmorim,ali ga ja na to moram podsjetiti,neki dan je promijenio posteljinu,ali opet sam mu morala uprti prstom da to treba,iznese smeće,naravno,uz moju sugestiju...I tako sve...Pa zar je slijep,gluh,nijem...Zar ne vidi i sam da neke stvari treba napraviti...
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.3.2010 21:55:10
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: Nika 24052006 Tužna sam...Mm me stvarno naživcirao.Ništa,ama baš ništa ne tražim od njega,sve radim sama,od kuhanja,usisavanja,kupovine do brige za Niku.Ne žalim mu se da me nešto boli,nisam takva,sama se nosim sa trudničkim tegobama.Nekada mi bude zaista teško,posebno pred kraj dana,kosti mi se raspadaju,ali i dalje šutim i trpim.Ne tražim masaže i tretmane,ništa...Za njega činim sve,nije mi teško,ali kad jednom nešto odbijem,on se naduri...Pa k vragu,zar je smak svijeta jer mi se nije dalo raditi limunadu???? Oprosti Nika, znam da si ljuta, ali ovo mi je izmamilo veliki osmjeh - hvala ti Mi žene smo tako jednostavna, skromna bića
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.3.2010 21:55:54
|
|
|
|
ninolina
|
oo takav je i moj, samo kaj mu ne trebam nacrtati a kaj me najviše živcira kaj je spor, temeljit ali spor... on kad krene čisti peć, elemente to se sjaji ali brate mili i traje... ali neka, ja se ne bunim i ja vićem, pričam ali svaki dan mora nekaj napraviti
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.3.2010 21:56:49
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: Nika 24052006 Evo,odvede Niku u šetnju da ja malo odmorim,ali ga ja na to moram podsjetiti,neki dan je promijenio posteljinu,ali opet sam mu morala uprti prstom da to treba,iznese smeće,naravno,uz moju sugestiju...I tako sve...Pa zar je slijep,gluh,nijem...Zar ne vidi i sam da neke stvari treba napraviti... i slijep i gluh i nijem i ne vidi sam ništa... mene je sestra utješila da je to normalno kod njih...pripremi se na opetovano ponavljanje istog i bit će ti lakše....kaže mi sister, nerviraš se samo prvih 15 godina braka, poslije ti je svejedno
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.3.2010 21:56:57
|
|
|
|
Nika 24052006
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: Nika 24052006 ...Bitno da mu mozak radi kad smišlja gdje će peći odojak kad se ja budem porađala,a za ostalo mozak je offline... a je me ovo nasmijalo I meni je sad smiješno...Ali vjeruj mi da sam se frapirala kad mi je došao i rekao,ljube,šta misliš,gdje bi mogao ispeći prase kad ti odeš roditi...grrrrrrr....I tamburaše je već angažirao....
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.3.2010 21:58:38
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: novamama kaže mi sister, nerviraš se samo prvih 15 godina braka, poslije ti je svejedno Joj, još 5 ajme meni...
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.3.2010 22:00:01
|
|
|
|
Nika 24052006
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: Nika 24052006 Tužna sam...Mm me stvarno naživcirao.Ništa,ama baš ništa ne tražim od njega,sve radim sama,od kuhanja,usisavanja,kupovine do brige za Niku.Ne žalim mu se da me nešto boli,nisam takva,sama se nosim sa trudničkim tegobama.Nekada mi bude zaista teško,posebno pred kraj dana,kosti mi se raspadaju,ali i dalje šutim i trpim.Ne tražim masaže i tretmane,ništa...Za njega činim sve,nije mi teško,ali kad jednom nešto odbijem,on se naduri...Pa k vragu,zar je smak svijeta jer mi se nije dalo raditi limunadu???? Oprosti Nika, znam da si ljuta, ali ovo mi je izmamilo veliki osmjeh - hvala ti Mi žene smo tako jednostavna, skromna bića Nemam ti što oprostiti,drago mi je ako sam te uspjela bar malčice oraspoložiti ... Joj da ga vidite u ovom trenu,sam si uzima večeru,kopa po kuhinji,ne može naći dasku za rezanje
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.3.2010 22:01:19
|
|
|
|
Nika 24052006
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: novamama kaže mi sister, nerviraš se samo prvih 15 godina braka, poslije ti je svejedno Joj, još 5 ajme meni... Ja još 10
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.3.2010 22:03:13
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: Nika 24052006 IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: novamama kaže mi sister, nerviraš se samo prvih 15 godina braka, poslije ti je svejedno Joj, još 5 ajme meni... Ja još 10 ja računam od početka veze, a to znači da imam još 4 ipo godine odguliti
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.3.2010 22:03:27
|
|
|
|
Zvonki
|
Moj uzdiše (tako glasno da ga ja naravno moram čuti) jer posprema po kuhinji
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.3.2010 22:08:01
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Pusti ga nek uzdiše,zdravo je to za dišne puteve
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 1.3.2010 22:51:28
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Moj uzdiše (tako glasno da ga ja naravno moram čuti) jer posprema po kuhinji ajme kako su komični
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!