|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "Ringerajina tužionica"
1.3.2010 17:41:13   
Domy

IZVORNA PORUKA: Zvonki

U depri sam već mjesecima. Ide mi na živce sve. Financije, muž, sve...

da se nadovežem na financijeuser posted image user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 2076
1.3.2010 19:00:44   
dominik

user posted image dodji bumo zajedno...nego ja dobila kompjuter...juhuuuu...al ne znate kakav hehe...sefica uzela novi svoj ekran je dala drugoj kolegici tak da sam ja dobila tipkovnicu sa naslagama...minijaturan ekran...ma...koda sam kanta za otpad...al ko ih hebe...ja mogu na rr na poslu i obavit svoj posao a njima ak je tak draze neka im je...nabijem ja njih u drugim stvarima da ni ne kuzeuser posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 2077
1.3.2010 21:24:10   
Nika 24052006
Tužna sam...Mm me stvarno naživcirao.Ništa,ama baš ništa ne tražim od njega,sve radim sama,od kuhanja,usisavanja,kupovine do brige za Niku.Ne žalim mu se da me nešto boli,nisam takva,sama se nosim sa trudničkim tegobama.Nekada mi bude zaista teško,posebno pred kraj dana,kosti mi se raspadaju,ali i dalje šutim i trpim.Ne tražim masaže i tretmane,ništa...Za njega činim sve,nije mi teško,ali kad jednom nešto odbijem,on se naduri...Pa k vragu,zar je smak svijeta jer mi se nije dalo raditi limunadu???? Stvarno nekda zna biti bezobrazan...Već sam mu jednom rekla,da se posteljica vuče za mnom,onda bi možda skužio da mi treba pomoć...Došao je s posla u 3 popodne,i evo ga,još uvijek leži na istom mjestu,već se kauč udubio....Ma joj,kako me ljuti...Sorry što sam se raspisala,ali samo ovdje mogu pronaći riječi utjehe...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 2078
1.3.2010 21:28:49   
leilany
nika user posted image .....al ja mislim da je tvoja kcer i njegova kcer ak se ne varamuser posted image
pa mislim,kaj on ne vidi da si ti trudna,.da se mucis,da imate skuhano,oprano i sve kaj treba? kakva faking limunada,nek si ju sam napravi....dzijzs...user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 2079
1.3.2010 21:36:08   
Nika 24052006
E,bome si ju je i pravio...Svašta sam mu izgovorila.Ma takav ti je on,jednom mjesečno mu moram izdikirati kako se osjećam,i onda se trgne...Već sutra će biti druga osoba,samo me kida što sam kao pokvarena gramafonska ploča,stalno moram ponavljati jedno te isto,pa i zidovi bi već shvatili...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 2080
1.3.2010 21:39:26   
pepeljuga
nika drzi seuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 2081
1.3.2010 21:41:36   
Nika 24052006
Hvala vamuser posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 2082
1.3.2010 21:42:14   
novamama
IZVORNA PORUKA: Nika 24052006

E,bome si ju je i pravio...Svašta sam mu izgovorila.Ma takav ti je on,jednom mjesečno mu moram izdikirati kako se osjećam,i onda se trgne...Već sutra će biti druga osoba,samo me kida što sam kao pokvarena gramafonska ploča,stalno moram ponavljati jedno te isto,pa i zidovi bi već shvatili...

ma oni su ti ograničeni, imaju amneziju i pamćenje amebe...inače nisu lošiuser posted image

Ča je život vengo fantažija....

Neposredna veza do poruke: 2083
1.3.2010 21:44:46   
Domy

IZVORNA PORUKA: novamama

ma oni su ti ograničeni, imaju amneziju i pamćenje amebe...inače nisu lošiuser posted image

slažem se dobro sročeno...

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 2084
1.3.2010 21:48:16   
ninolina
a gle na jednu ruku si ga ti tak naučila i sad je teško njega iz toga gegnuti, muško ko muško, ali svakako ga zaposli oko nečega pa draga trudna si, imate djete a gdi si ti u cijeloj priči... moraš mu reći, pokazati, njima treba duže da skontaju... iako bi mu ja dala posla pa makar ga i nebi bilo, nek riba wc, kupaonu...

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 2085
1.3.2010 21:48:20   
Nika 24052006
Joj,novamama,bome si u pravu...Bitno da mu mozak radi kad smišlja gdje će peći odojak kad se ja budem porađala,a za ostalo mozak je offline...Ma tipično muško....

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 2086
1.3.2010 21:53:35   
Zvonki

IZVORNA PORUKA: dominik

user posted image dodji bumo zajedno...nego ja dobila kompjuter...juhuuuu...al ne znate kakav hehe...sefica uzela novi svoj ekran je dala drugoj kolegici tak da sam ja dobila tipkovnicu sa naslagama...minijaturan ekran...ma...koda sam kanta za otpad...al ko ih hebe...ja mogu na rr na poslu i obavit svoj posao a njima ak je tak draze neka im je...nabijem ja njih u drugim stvarima da ni ne kuzeuser posted image

E, ako me netko može razveseliti pisanjem na ovoj raji, onda tebi svakako ide zlatna medalja user posted image user posted image user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 2087
1.3.2010 21:53:42   
novamama
...Bitno da mu mozak radi kad smišlja gdje će peći odojak kad se ja budem porađala,a za ostalo mozak je offline...

a je me ovo nasmijalouser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2088
1.3.2010 21:53:44   
Nika 24052006
IZVORNA PORUKA: ninolina

a gle na jednu ruku si ga ti tak naučila i sad je teško njega iz toga gegnuti, muško ko muško, ali svakako ga zaposli oko nečega pa draga trudna si, imate djete a gdi si ti u cijeloj priči... moraš mu reći, pokazati, njima treba duže da skontaju... iako bi mu ja dala posla pa makar ga i nebi bilo, nek riba wc, kupaonu...

Pa u pravu si,dopustila sam si.A znaš kako to ide,ne dam pred sebe,misleći da ću sve bolje napraviti,ili mi ga bude žao kad dođe s posla jer je umoran,i malo po malo,sama sam si kriva...Inače on hoće sve,zaista,nije neka lijenčina,ali mu stalno moram visiti nad glavom i biti neka oštrokondža,jer on neće sam shvatiti da nešto treba,moram mu to 1000 puta reći.Evo,odvede Niku u šetnju da ja malo odmorim,ali ga ja na to moram podsjetiti,neki dan je promijenio posteljinu,ali opet sam mu morala uprti prstom da to treba,iznese smeće,naravno,uz moju sugestiju...I tako sve...Pa zar je slijep,gluh,nijem...Zar ne vidi i sam da neke stvari treba napraviti...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 2089
1.3.2010 21:55:10   
Zvonki

Tužna sam...Mm me stvarno naživcirao.Ništa,ama baš ništa ne tražim od njega,sve radim sama,od kuhanja,usisavanja,kupovine do brige za Niku.Ne žalim mu se da me nešto boli,nisam takva,sama se nosim sa trudničkim tegobama.Nekada mi bude zaista teško,posebno pred kraj dana,kosti mi se raspadaju,ali i dalje šutim i trpim.Ne tražim masaže i tretmane,ništa...Za njega činim sve,nije mi teško,ali kad jednom nešto odbijem,on se naduri...Pa k vragu,zar je smak svijeta jer mi se nije dalo raditi limunadu????

Oprosti Nika, znam da si ljuta, ali ovo mi je izmamilo veliki osmjeh - hvala ti user posted image
Mi žene smo tako jednostavna, skromna bića user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?

Neposredna veza do poruke: 2090
1.3.2010 21:55:54   
ninolina
oo takav je i moj, samo kaj mu ne trebam nacrtati a kaj me najviše živcira kaj je spor, temeljit ali spor... on kad krene čisti peć, elemente to se sjaji ali brate mili i traje... ali neka, ja se ne bunim i ja vićem, pričam ali svaki dan mora nekaj napraviti

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 2091
1.3.2010 21:56:49   
novamama
Evo,odvede Niku u šetnju da ja malo odmorim,ali ga ja na to moram podsjetiti,neki dan je promijenio posteljinu,ali opet sam mu morala uprti prstom da to treba,iznese smeće,naravno,uz moju sugestiju...I tako sve...Pa zar je slijep,gluh,nijem...Zar ne vidi i sam da neke stvari treba napraviti...

i slijep i gluh i nijem i ne vidi sam ništa...

mene je sestra utješila da je to normalno kod njih...pripremi se na opetovano ponavljanje istog i bit će ti lakše....kaže mi sister, nerviraš se samo prvih 15 godina braka, poslije ti je svejednouser posted image

Neposredna veza do poruke: 2092
1.3.2010 21:56:57   
Nika 24052006

...Bitno da mu mozak radi kad smišlja gdje će peći odojak kad se ja budem porađala,a za ostalo mozak je offline...

a je me ovo nasmijalouser posted image user posted image user posted image

I meni je sad smiješno...Ali vjeruj mi da sam se frapirala kad mi je došao i rekao,ljube,šta misliš,gdje bi mogao ispeći prase kad ti odeš roditi...grrrrrrr....I tamburaše je već angažirao....user posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 2093
1.3.2010 21:58:38   
Zvonki

kaže mi sister, nerviraš se samo prvih 15 godina braka, poslije ti je svejednouser posted image

Joj, još 5 user posted image ajme meni...

.-..-.
`·.·´
?/
/?

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 2094
1.3.2010 22:00:01   
Nika 24052006

Tužna sam...Mm me stvarno naživcirao.Ništa,ama baš ništa ne tražim od njega,sve radim sama,od kuhanja,usisavanja,kupovine do brige za Niku.Ne žalim mu se da me nešto boli,nisam takva,sama se nosim sa trudničkim tegobama.Nekada mi bude zaista teško,posebno pred kraj dana,kosti mi se raspadaju,ali i dalje šutim i trpim.Ne tražim masaže i tretmane,ništa...Za njega činim sve,nije mi teško,ali kad jednom nešto odbijem,on se naduri...Pa k vragu,zar je smak svijeta jer mi se nije dalo raditi limunadu????

Oprosti Nika, znam da si ljuta, ali ovo mi je izmamilo veliki osmjeh - hvala ti user posted image
Mi žene smo tako jednostavna, skromna bića user posted image

Nemam ti što oprostiti,drago mi je ako sam te uspjela bar malčice oraspoložitiuser posted image ...

Joj da ga vidite u ovom trenu,sam si uzima večeru,kopa po kuhinji,ne može naći dasku za rezanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 2095
1.3.2010 22:01:19   
Nika 24052006

kaže mi sister, nerviraš se samo prvih 15 godina braka, poslije ti je svejednouser posted image

Ja još 10user posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 2096
1.3.2010 22:03:13   
novamama

Ja još 10user posted image

ja računam od početka veze, a to znači da imam još 4 ipo godine odgulitiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2097
1.3.2010 22:03:27   
Zvonki
Moj uzdiše (tako glasno da ga ja naravno moram čuti) jer posprema po kuhinji user posted image user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?

Neposredna veza do poruke: 2098
1.3.2010 22:08:01   
Nika 24052006
Pusti ga nek uzdiše,zdravo je to za dišne puteveuser posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 2099
1.3.2010 22:51:28   
novamama

Moj uzdiše (tako glasno da ga ja naravno moram čuti) jer posprema po kuhinji user posted image user posted image user posted image

ajme kako su komičniuser posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 2100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!