|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisani korisnik]
2.3.2010 8:11:13   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu novamama)
  Neposredna veza do poruke: 2101
   RE: "Ringerajina tužionica"
2.3.2010 23:57:26   
Anoniman
E pa da se pozalim na mm, hvala mu je sto je tako jedno bezosecajno nezaintresovano nevaspitano stvorenje, koje se nije udostojilo ni da me pita kako je prosla voznja danas, jedino reakcija je bila - aha, super, bas mi je drago i presao na drugu temu, kao da sam usisala kucu a ne polozila voznju za koju i on zna koliko mi znaci!!!user posted image user posted image user posted image i jos ga pitam pa dobro jel te zanima mozda kako je bilo, sta su mi govorili, gde sam gresila da li me je bilo frka ( a tresla sam se dok sam polagala), i on da se izvuce kaze pa hteo sam sutra to da te pitam kad dodjem nasoj kuci na miru da popricamouser posted image user posted image user posted image WTF????!!!!! kako sutra to moze biti vaznije nego daans kad se desilo!!! nevaspitano nevaspitano nevaspitano bezobrazno, e sad sam toliko ljuta na njega da mi kroz glavu prolazi pitanje pa za kakvog sam se ja to coveka udala!!!????!!!???????!!!!??? bitno da je ppitao kad cu kuci, e pa pitaj se, doci cu kad mi se prohte,kad se vidim sa svima i nauzivam posle svih stresova zbog voznje i ispita na faxu!!! a i doci cu kad namestis internet za koji ti treba 2 meseca, i opet ce mene da doceka, e pa nece!!!!!! kako sam besna i povredjenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 2102
2.3.2010 23:58:43   
dominik
user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2103
3.3.2010 0:01:36   
CallamityJane
nemoj neco biti tuzna,evo ja cu sve da te pitam duplo user posted image
a njega mamlaza cu da nabrusim samo da mi saka dodje, bas je bezveze user posted image
samo se ti sada odmori od svih pritisaka i napokon uzivaj u zasluzenom odmoru i daj si oduska user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2104
3.3.2010 0:02:44   
dominik
ja mislim da ti njemu jako falis a ne zna to reci pa onda ispadne debilno...al ga naspotaj bez obzira na razloguser posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 2105
3.3.2010 0:03:47   
Anoniman
konj jedan nevaspitani bezobrazni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
  Neposredna veza do poruke: 2106
3.3.2010 0:05:32   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dominik

ja mislim da ti njemu jako falis a ne zna to reci pa onda ispadne debilno...al ga naspotaj bez obzira na razloguser posted image

on nije pokazao ni malo srece ni odusevljenja, sve tako hladnokrvo, kao da je neka glupost u pitanju....a on meni u ovom trenutku ne fali ni malo, i dobro je da nije pored mene jer ne bi dobro prosao user posted image

(Odgovor članu dominik)
  Neposredna veza do poruke: 2107
3.3.2010 0:08:19   
ninolina

slažem se... bubni ga da zapamti to

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 2108
3.3.2010 0:09:22   
ninolina
on nije pokazao ni malo srece ni odusevljenja, sve tako hladnokrvo, kao da je neka glupost u pitanju....a on meni u ovom trenutku ne fali ni malo, i dobro je da nije pored mene jer ne bi dobro prosao user posted image

a sad zna da ga više ne trebaš da te voza okolo, sad si SLOBODNA

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 2109
3.3.2010 0:11:11   
leilany
IZVORNA PORUKA: ninolina

slažem se... bubni ga da zapamti to

ninocka zlopamtilo jedno user posted image

nellyce i ja se slazem sa dominik.... i ja mislim da mu falis pa buba il ne buba gluposti.....znam po sebiuser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 2110
3.3.2010 0:14:30   
Anoniman
Pa meni su moji platili voznju, ustedeli su njemu 1000e, pa samo za to ima da bude srecan kao malo dete a kamoli kad polozim voznju sto znaci da dolazim odmah a ne za 20 dana, pa ja ta stvarno ne mogu da razumem, koji je njemu djavo kako moze da bude takav i da se tako debilno ponasa user posted image user posted image user posted image user posted image sve vreme placem, bas me povredilo user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu leilany)
  Neposredna veza do poruke: 2111
3.3.2010 0:16:20   
dominik
onda ga fino nazovi i nemoj vikati nego reci kako te povrijedio, cmolji mu i placi...koji puta..ma kaj koji puta u 90% slucajeva vise pali to nego ga napadat user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2112
3.3.2010 0:17:11   
ninolina
a nemoj micek, budi jaka a čuj ta razdvojenost mu smeta, falite mu... ti si među svojima, super ti je a njemu očito nije ostao je u istoj rutini ko i svaki dan... ali bez vas

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2113
3.3.2010 0:17:18   
leilany
nelly nemoj plakati....daj moras biti sretna,polozila si voznju..sad se samo sjeti da ces uskoro vozit svoju saru...da cete ic kud cete htjet...i sta se sada zamaras...
kad dodes ga pitaj koji mu je vrag,.uzmi onu hvaljenu ruzinu tavu i po čelenjki(citaj celouser posted image ) ga klepi i da vidis.....

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2114
3.3.2010 0:32:05   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: leilany

nelly nemoj plakati....daj moras biti sretna,polozila si voznju..

bila sam srecna, najsrecnija, dok on nije usra... stvar, svi drugi su se vise obradovali od njega, stvarno ne mogu da razumem...i dobro sve to, nedostajemo mu, ali zar bas zato ne bi trebala da bude drugacija reakcija, jer je od ovog zavisi kad dolazimo, jer da sam pala ostala bih do sledeceg roka polaganja,jos 20 dana! i umesto da bude srecan sto sam polozila sto dolazimo, on je totalno flegmast kao da to nije nistauser posted image user posted image user posted image stvarno ne mogu to da razumem...dominik a gospodin je legao i napisala sam mu da me je jako povredio i da nisam to ocekivala od njega, i da ne znam sto mu je to trebalo ali s obzirom da verovatno vec spava ja cu nastaviti da se grizem dok boli briga i spava zimskim snom....a to sto mi je sve upropastio koga briga, kreten jedan kretenski!!!!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu leilany)
  Neposredna veza do poruke: 2115
3.3.2010 0:38:00   
leilany
..ti jedan od nellyce muz...ak ti mi zemske dodemo tam u split...dobil bus jedan lijevi i desni krose...jedan aperkat....i to je to...
...dont mess witt rr superwomen.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2116
   [Obrisani korisnik]
3.3.2010 7:11:17   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 2117
3.3.2010 9:55:32   
gljiva
Nellyuser posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2118
3.3.2010 10:01:41   
mariola
nelly draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 2119
3.3.2010 10:02:16   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: mariola

nelly draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2120
3.3.2010 10:03:49   
curice
drži se nelly,danas je novi danuser posted image user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 2121
3.3.2010 10:04:44   
maja
Nelly user posted image user posted image user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 2122
3.3.2010 11:11:12   
Tsmee
Nelly, svaki put kad pogledam sliku tvoje Sare, prođe me neka neopisiva sreća i nježnost. Tako divno, sretno dijete...
Sorry, znam da ti se čini off topic, ali želim ti reći da kad se stvari s jedne strane čine strašne, okreni se na sunčanu stranu, a ti imaš sunčanu stranu, gledam je i ja svaki dan kad vidim tvoje postove user posted image
Nekad se stvari čine groznima, posebno u toku ili nakon velikih stresova, ali sutra će već zasjati sunce pa će te vjerojatno i onaj koji ti se danas čini grozan iznenaditi nekom lijepom gestom i sunce će zasjati i na drugoj strani.

Drži se draga!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 2123
3.3.2010 11:26:33   
pako
Drži se draga!
user posted image user posted image user posted image user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 2124
3.3.2010 11:27:40   
FIONA
Joj draga moja Nelly jako te dobro razumijem i shvaćam kaj osjećaš....nije prvi al nažalost ni zadnji put...prošlo bu i opet novo došlo i to ti je život...dobre i loše strane dana i noći...mi žene moramo stalno stiskati zube pa tak i ti sad...stisni i veseli se s nama i ljudima koji te shvaćaju, sa njim češ se smijati drugim stvarima...zvuči jednostavno ali nije...puno puta se i sama trudim tako posložiti pa ne ide...al sam optimista...budi i ti...

uostalom bit će prilike da se i ti namjerno ne veseliš kad bu mu trebalo pa makar iz čiste osobne sadisfakcije koju češ samo ti shvaćati...user posted image

user posted image user posted image user posted image ..be cool i ljubi princesitu!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 2125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!