Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tsmee Nelly, svaki put kad pogledam sliku tvoje Sare, prođe me neka neopisiva sreća i nježnost. Tako divno, sretno dijete... Sorry, znam da ti se čini off topic, ali želim ti reći da kad se stvari s jedne strane čine strašne, okreni se na sunčanu stranu, a ti imaš sunčanu stranu, gledam je i ja svaki dan kad vidim tvoje postove Nekad se stvari čine groznima, posebno u toku ili nakon velikih stresova, ali sutra će već zasjati sunce pa će te vjerojatno i onaj koji ti se danas čini grozan iznenaditi nekom lijepom gestom i sunce će zasjati i na drugoj strani. Drži se draga! Hvala ti puno Tsmee na ovom postu, izmamila si mi veliki osmeh, tako si to lepo napisala Inace, sinoc je ipak odgovorio na poruku, kako je nas nije video 3 meseca (nije istina, nego 2 ), kako mu je tesko! Sve to stoji, sve ja to razumem, ali stani malo, umesto da se raduje zbog mene on kuka nad sobom, i tako uvek, uvek je njemu teze, uvek je on jadan, meni je vecito lakse! i meni je tesko, sad kad odem necu dolaziti 6 meseci, pa ne kukam nego se radujem sto sam resila tako veliku stvar kao sto je voznja, i so=to cu ga videti...ne mogu da ga razumem niti cu da pokusam, posle sam mu svasta napisala nije odgovorio, mozda mu je opet crko telefon, mozda nije hteo da odgovori, mozda je zaspao..ne zanima me, ali zato ja sad dolazim kad namesti internet, eto njemu u inat, pa ce da vidi koliko tesko moze da mu bude sebicnjak jedan i da, nije danas nije video 2 meseca, toliko smo ovde, a on je bio prvih 10 dana i pre 20 dana je bio nedelju dana..jel sam mu ja kriva sto ne zna da se zabavi, kako se ja zanimam kad njega nema i kad sam sama?
< Poruku je uredio Nellyca -- 3.3.2010 12:30:13 >
|