|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "Ringerajina tužionica"
4.3.2010 10:36:05   
osobno
još bolje, tribala si mu zamisit tisto za pecivo prije nego šta je izrazio želju za njim...
znaš. nije lako, čovik RADI...user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 2151
4.3.2010 10:36:16   
Duve
ako ti išta znači, imam jednog takvog doma, i ima toliko takvih situacija da mi se stvarno neda pisati...i moj gospodin radi, pa jadan mora u teretanu....bla bla...

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 2152
4.3.2010 10:37:28   
ket
IZVORNA PORUKA: lee

cvrčak kad ja sve pročitam što ti napraviš dodje mi da zaplačem..ti si stvarno jedan divna i vrijedna žena.a ti muški..neču dalje komentirati jer mi cjeli dan ne bi bio dosta..mogla bi knjigu napisati...i o svom...uf ...
drži mi se,user posted image user posted image

potpisujem...svaka ti čast

DARISS 11.05.2009.
16 zubića

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 2153
4.3.2010 10:37:41   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: callanhoe

moja cvrle neces ti moci tako dugo, a neee user posted image user posted image
nego ne zaboravi svjeze pecivo kupiti i o glavu mu omlatiti user posted image

Slazem se, draga ne mozes ni ti tako, daj sebi malo oduska...ne mora sve da bude savrseno, opusti se, udahni duboko, odmori malo...ja sam ustala u 8 pa sam zivcana, sta bi tek bilo da ustajem u 5 user posted image user posted image user posted image
a za sledeci put znas da je bitno prvo pecivo da kupis, a ostalo ako stignes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image stvarno su biseri....

(Odgovor članu CallamityJane)
  Neposredna veza do poruke: 2154
4.3.2010 10:46:02   
ZVRK
user posted image cvrle

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2155
   [Obrisani korisnik]
4.3.2010 10:50:02   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ZVRK)
  Neposredna veza do poruke: 2156
4.3.2010 10:52:35   
Domy

IZVORNA PORUKA: cvrčak

Ne tražim medalju,ali malo pogledaj dalje od nosa.

Jutros sam mu rekla(nešto prosto što nije za forum) da si nađe hebenu spremačicu i neka idu u....ili nek si traži drugu ženu,jer ću ili biti partner u životu ili ako ću raditi kao kućna pomoćnica radit ću to za lovu.
otišao je raditi i uopće mi ne pada na pamet danas ga više uopće vidjeti.

Svi smo mi nervozni kad smo gladni,ali on nije normalan. kao da je pobjegao iz Bijafre pa ga drži strah od gladi. . Mrzim ga.

cvrle samo znaj da nisi jedina..

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2157
4.3.2010 10:52:44   
BUMBIKA
Joj cvrle pa ovo je baš gadno...drži seuser posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2158
4.3.2010 19:27:55   
MKata
A ti Cvrle ne radiš ili? Sorry što ne znam..

Nego...zašto ustaješ u 5?!? Mislim...ženo...sebe stavi na prvo mjesto, a onda skakući oko m...ako imaš vremena. Jer ak je žena sretna i zadovoljna, onda je i u domu sve u redu i sve štima! On je tu da tebe mazi i pazi, a ne da ti SVE radiš, a još ni ne valjaš... NE DAJ SE!!!

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 2159
4.3.2010 20:00:56   
Anoniman
Cvrle, zbilja te razumijem!
I ja se vrlo često tako osjećam. šaljem ti user posted image
Samo da ti kažem da su kod mene one tablice uspjele!
Pravila sam ih 2 tjedna, popunjavala tko je šta napravio. Prije 2-3 dana sam isprintala i pokazala mu.
Onda je sr** da ih vodim nepošteno, jer on ide svaki dan u dućan. Rekoh, nema problema, stavit ću ja tebi svaki dan da ideš u dućan, jer ideš. Al poanta ovih tablica ti nije u tome, nego da ti vidiš da ja ipak preko dana nešto radim i da nije istina, kako si mi rekao, da se povlačim od kreveta do kauča i s kauča do kompjutera! Uopće nije problem, ja ću staviti tebi svaki put kad nešto napraviš, u tablicu, ali priznaj i ti meni ono što sam ja napravila!
Onda je počeo... ja radim ovo, ja radim ono, ja se dižem, ja radim, ovo ono...
jesi mi upisla dućan? rekoh jesam, al znaš koja je razlika?
Kad ti ideš u dućan, onda je to važan posao koji ti obaviš, a kad ja idem u dućan, to mi se smatra kao razonoda i redovno vodim sa sobom svu djecu i idem pješice, a ti ideš sam i s autom.
E, onda je počeo voditi bar jednu curku sa sobom...
Počeo je i on nešto raditi po kući, pa makar jednu stvar, nema veze - ili stavi suđe u suđericu, ili prostre rublje, i traži da mu upišem. Ok, to sad izgleda ko u 1.razredu, al ajmo vidit kak će to funkcionirat...
on mora shvatiti da ja nisam robot - milom ili silom...

i još me jedna stvar nervira, ne znam kako ću to riješit - ja uvijek, u svakom trenu, moram znati gdje je što u kući! A on je taj koji hoda po stanu ko senilni bogec i viče "gdje je daljinski? gdje su kapljice za nos? gdje su moje naočale? gdje su mi duge gaće? gdje su te dude? Elica treba dudu!" - velika većina tih stvari bi ga mogla u nos puknuti, samo treba malo pogledati!

al eto... pomak je tu... dao Bog da tak riješim sve.

(Odgovor članu MKata)
  Neposredna veza do poruke: 2160
4.3.2010 20:10:24   
curice
a jooj nije vam lako,šaljem vam user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2161
4.3.2010 20:14:31   
Anoniman
pročitala sam sad još par stranica unazad...user posted image

šaljem jedan veliki user posted image Nelly
i jedan osobno user posted image

ne dajte se cure!

(Odgovor članu curice)
  Neposredna veza do poruke: 2162
4.3.2010 20:21:32   
Anoniman
Mariachi i tebi jedan veliki user posted image , drago mi je da je eto barem malo krenulo na bolje sa tm...stvarno imas konjske zivce.
Ja bome nemam, zato i ne razgovaram sa njim od sinoc, ceo dan se nismo bili culi i sad se javio i cekam da dodje kuci da resimo to preko telefona. ali ja ostajem pri svome, ne dolazim dok ne napravi internet iz cistog inata i sebicnosti. Pa da vidi kako je to kad ja ne mislim na njegova osecanja i kako se on oseca.

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2163
4.3.2010 20:27:15   
leilany
cvrle....kaj mi ne zivimo u 21 stoljecu? user posted image kaj si ti rob jbte???
pa jedan je zivot...nazalost brzo prode...ja kad te citam ispada mi da ti samo radis i nista vise...ko da si programirana samo na rad...wtfuser posted image user posted image
..stani malo na loptu....i pocni malo uzivat u zivotu....pa kaj vi kenjate kolicine ko nosorozi da svaki dan ribas wc..kupaonu....kaj vam kroz kucu krdo slonova prolazi da ti moras glancat 2x na dan podove???
...ja jesam cista..al nisam bas tolkouser posted image (zapitat cu se user posted image )......
..neznam cvrle kaj bi ti jos rekla jer mi te tako zao da nemas pojma....radis ko konj,a za kaj....da ti dode dr mr fr muz puz i veli zakej mu nisi kupila pecivouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image strasno!!!!

mariachi....ja kad bi mm pisala tu tablicu,kad bi ju ispunila do kraja onda bi mu ju jos i dala da ju i sazvace i proguta...pa u kakvom mi to svijetu zivimo???
..kaj smo kromanjonci...najbolje da nas sa toljagama po glavi krešu i u spilju sa nama user posted image user posted image ja vrijedim kolko i moj partner....nisam nista manje nit vise vrijednija od njega...mi smo jednaki....

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2164
4.3.2010 20:31:42   
Domy

IZVORNA PORUKA: leilany

cvrle....kaj mi ne zivimo u 21 stoljecu? user posted image kaj si ti rob jbte???
pa jedan je zivot...nazalost brzo prode...ja kad te citam ispada mi da ti samo radis i nista vise...ko da si programirana samo na rad...wtfuser posted image user posted image
..stani malo na loptu....i pocni malo uzivat u zivotu....pa kaj vi kenjate kolicine ko nosorozi da svaki dan ribas wc..kupaonu....kaj vam kroz kucu krdo slonova prolazi da ti moras glancat 2x na dan podove???
...ja jesam cista..al nisam bas tolkouser posted image (zapitat cu se user posted image )......
..neznam cvrle kaj bi ti jos rekla jer mi te tako zao da nemas pojma....radis ko konj,a za kaj....da ti dode dr mr fr muz puz i veli zakej mu nisi kupila pecivouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image strasno!!!!

mariachi....ja kad bi mm pisala tu tablicu,kad bi ju ispunila do kraja onda bi mu ju jos i dala da ju i sazvace i proguta...pa u kakvom mi to svijetu zivimo???
..kaj smo kromanjonci...najbolje da nas sa toljagama po glavi krešu i u spilju sa nama user posted image user posted image ja vrijedim kolko i moj partner....nisam nista manje nit vise vrijednija od njega...mi smo jednaki....

ova zadnja rečenica ti je jako dobro sročenauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 2165
4.3.2010 20:35:30   
ZVRK
cure.
želim da vam moja zaraza pređe na vas.
tako sam super raspoložena i flgma na ono šta me pokušava IZBACITI IZ TAKTA
user posted image user posted image user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 2166
4.3.2010 20:37:44   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: ZVRK

Ja sam bila ubedjena da si ti zivac,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
  Neposredna veza do poruke: 2167
4.3.2010 20:38:59   
Anoniman
Nelly, bolje je u početku braka neke stvari postaviti na mjesto, nego trpiti ko magarac... i meni je žao što nisam od početka bila određenija, meni ti je ovo 7. godina braka i svake godine po 2-3 puta ja puknem po šavovima...
sad je mir! Ali iza mene je jedan jako težak i mučan period. Bila sam u teškoj depresiji, razmišljala o razvodu, o tome kako ću ja sama s troje djece?... onda sam odlučila sve mu to reći, jesmo se i svađali, i živjela sam danima s takvom boli u prsima da sam mislila ili će me herz strefiti ili ću se raspuknuti... ali hvala Bogu da ima još dobrih rješenja. Jedna prijateljica mi je preporučila aktivin h - biljne kapsule za smirenje - pomogle su mi da se ja smirim i da ne doživljavam to njegovo teroriziranje toliko tragično. Kad sam se ja skulirala, on je ostao bez plijena! Znači... može pričati štagod, mene to više ne dira. Barem ne do te mjere da će me boljeti u prsima! Sad mu odgovorim, zapečem ga za oči - barem se ne okrenem i ne počnem plakati!
I ove tablice su mi super došle, jer prvenstveno ja imam više samopouzdanja. Evo, tu ti piše, napravila sam to - ne možeš mi zvocati da nisam!
Na tablicama sam zahvalna našoj patchwork-familyuser posted image  kao i na mnogo toga, na velikoj podršci, posebno troubled - trebalo bi joj spomenik dići koliko me puta digla kad sam bila u najvećoj guz... user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2168
4.3.2010 20:41:54   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: Nellyca

Ja sam bila ubedjena da si ti zivac,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i jesam ali danas me spremanje nećega smirilo i sada razgovor napunio moje baterije i tako mi je lijepoooooo.

koliko god da sam ja komplicirana a jesam( po mm )meni treba jaako malo da meni bude jaaaako lijepo

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2169
4.3.2010 20:45:20   
Anoniman
Znam draga, postavljeno je sve na svoje mesto, samo se gospodinu omakne, i to je vise sad stvar karakternih osobina koje su izasle na videlo u braku. Ja sa njim nemam problema kao sto ti imas sa svojim, oko spremanja i tako to (imala sam i ja do pre par meseci, tad se sve resilo), ali ovi njegovi ispadi me toliko izbace iz takta da bih ga golim rukama zadavila. Zao mi je sto te je doveo u to stanje da zbog njega moras da pijes pilule za smirenjeuser posted image nadam se da ce doci sve na svoje, mada iskreno draga ne znam odakle ti toliko snage i volje, mora da ga bas volis.....nadam se da ove moje reci neces shvatiti pogresno.user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2170
4.3.2010 20:47:13   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Nellyca

i jesam ali danas me spremanje nećega smirilo i sada razgovor napunio moje baterije i tako mi je lijepoooooo.

koliko god da sam ja komplicirana a jesam( po mm )meni treba jaako malo da meni bude jaaaako lijepo

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
  Neposredna veza do poruke: 2171
4.3.2010 22:05:42   
Anoniman
On i dalje ne shvata!!!!! user posted image user posted image user posted image
Sad smo se culi, posvadjali, izdrala sam se na njega i rasplakala i definitivno ne dolazim dok ne napravi internet pa makar mu trebalo jos mesec dana!!!!! I jos on to prebacuje na mene, kao ja sam kriva, ja cu nam otezati oboma sto ne dolazim, kako mogu da ga ucenjujem! nije to ucena dragi moj, to je sebicnost, pa da vidis kako je to, _ovno jedno razmazeno sebicno nevaspitano!!!! Mrzim ga, neka se zamisli hocu li se vratiti i kad napravi internet!!! Ima da istrajem u ovome, pa makar crkla, jednom sam mu popustila, bome ovaj put necu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2172
4.3.2010 22:09:03   
ket
drži se nellyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DARISS 11.05.2009.
16 zubića

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2173
4.3.2010 22:09:46   
Anoniman
I pokusao je da prebaci na mene kako se ja nisam radovala kad smo saznali da ga salju u skolu za cin, a to se znalo da ce ga poslati i apsolutno nije zavisilo od njega kada ce do toga doci!! pa ti nisi zbog toga nista trebao da radis osim da cekas, jer si znao da ti sleduje po zakonu, i tvoje je bilo da samo obavljas svoj posao kao i do sad!! ni trunku vise napora nisi ulozio da bi to dobio!! bezobraznik jedan !!user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2174
4.3.2010 22:11:58   
pepeljuga
ajme nelly drzi se draga,grozno je to kad je preko telefona...vjerojatno i on ne misli sve sto je rekaouser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!