Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 8:20:49
|
|
|
|
koka
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 8:22:17
|
|
|
|
troubled
|
bravo zvrkiću....posao i zadovoljstvo je najbolji miks jutro koka i maleni kokići
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 8:24:44
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Jutro Koka! Šta rade tvoja djećica?
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 8:31:24
|
|
|
|
anne
|
Jutro ekipo. Mi smo prehlađeni - 2 od 3. Samo je Sami zasad ok. Ali kad pogledam ovo predivno vrijeme vani odmah me ponesu krila sreće i snage.
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 8:32:01
|
|
|
|
koka
|
Roko u vrtiču a Mila zeza, čim prođe faza za spavanje postane nemirna, idem ju smirit s sisom
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 8:34:06
|
|
|
|
troubled
|
hej anne lako za prehladu, proći će...vjerujem da je jači osjećaj zadovoljstva biti opet kući
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 8:36:12
|
|
|
|
Puli
|
dobrojutro još me boli trbuh od smijeha cvijeta sinoć pričala s kaučem a mm sinhronizirao l anne mi ćemo kroz pola sata vani pa ako ti kaj treba donijeti javi šaljem ti pp
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 8:41:08
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Jutro curama koje s sad stigle,a ja nažalost vas moram napustiti.Idem se spremati za posao!!
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 8:42:01
|
|
|
|
troubled
|
jutro puli nadam se da si ti za to vrijeme držala kameru u ruci šteta bi bila takvo što neovjekovječiti
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 8:49:27
|
|
|
|
Puli
|
nismo mogli od smijanja idemo u šetnju pusa
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 9:01:21
|
|
|
|
ZVRK
|
puli uživaj te na sviježem zraku u šetnjici
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 9:04:54
|
|
|
|
troubled
|
uživajte puli ja jutros ne mogu vani, ali sam zato sve rastvorila i dovukla sunčan dan u stan
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 9:05:12
|
|
|
|
mirna
|
dobro jutro! idemo i mi van na plac... mali je još doma.. kašlja još pomalo i curi mu nos.. anne ako nemate temperature, prehladu ćete prije izliječiti vani nego unutra..kod nas ju mali vuče već 2 tjedna.. nadam se da ćete vi brže ozdraviti. Zvrk jučer smo imali ideju da te nagovorimo da ideš na večeru za pet. Šta kažeš?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 9:08:29
|
|
|
|
koka
|
Mila zaspala . Sad, dali da sjednem ili odem nešto pametnoga napraviti . Jučer navečer sam peglala pa se nisam javila.....Bacila sam jedno mega peglanje , i sad je roba svugdje samo ne u ormaru
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 9:08:58
|
|
|
|
koka
|
ajmo Zvrk na večeru za 5
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 9:13:08
|
|
|
|
koka
|
Majo, Noa je prekrasan , mali smiješko .
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 9:14:25
|
|
|
|
božica
|
IZVORNA PORUKA: mirna ako nemate temperature, prehladu ćete prije izliječiti vani nego unutra--tako sam ja sa curama -ak ne puše vani smo-ujutro i predvećer -- Zvrk jučer smo imali ideju da te nagovorimo da ideš na večeru za pet. Šta kažeš? zvrk-zvrk-zvrk-zvrk
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 9:17:32
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: mirna a naša zvrk bi se mogla prijaviti na večeru za pet! Idemo jo probati nagovoriti... moja ekipa me je već htijela prijaviti ali nisam dala jer NE ZNAM se lijepo ponašati kada su kamere u blizini ja već odgovorila.ja bi kuhala ali da se mene-kuhara ne vidi...... ipak je tu glavna hrana
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 9:21:01
|
|
|
|
mirna
|
ja već odgovorila.ja bi kuhala ali da se mene-kuhara ne vidi...... ipak je tu glavna hrana možeš staviti neku masku, cat woman npr.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 9:26:09
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: mirna možeš staviti neku masku, cat woman npr. to bi upalilo,ali postoji još jedan detalj u vezi hrane........ja ti ne jedem puuuuuno toga-povrće,meso ako ima ''žilice''po sebi.......jako sam komplicirana kao ost ali kao domaćin mislim da nebi bilo nikakvih problema. Mirna-si vidilA moj ovi recept(pošto ti voliš nešto na brzinu ).lilivana probala i rekla da joj je dobar ali da je stavila malo sira
|
|
[Obrisani korisnik] 30.9.2008 9:40:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 9:43:58
|
|
|
|
ZVRK
|
drži se lilivana,glavno da je kartica ipak nađena ,a za tm mi je žao sto produžuje ostanak na terenu
|
|
[Obrisani korisnik] 30.9.2008 9:56:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 10:09:21
|
|
|
|
troubled
|
lilivana, najvažnije da se sve raspetljalo....a znam da si se ustresla.... rođendan će malo zakasniti, ali će sigurno gabi biti jako sretna i sa odgođenom proslavom kad s njom budu i mama i tata glavu gore
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 10:10:57
|
|
|
|
Ruža
|
Bok drage moje! Tko bi ovo sve pohvatao? Lilivana neka se dobro riješilo, neugodna situacija. Odi si nešto popapaj da popraviš raspoloženje. Zvrkić hoćemo te gledati na tv_u! Kad već ne možemo degustirati. Majo Noa ti se jako promijenio, od bebača sad je pravi mali dečkić! Presladak je dok se smije.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!