Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 0:22:57
|
|
|
|
tiha
|
heeh opala je opala! nestala je u trenu proglasila sou otvorenim
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 0:25:28
|
|
|
|
tiha
|
idem u kupaonu vratit cu se ak me nema mm je maznio komp! kisssssssssssssssiii
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 0:53:35
|
|
|
|
FIONA
|
ja sam se upravo sredila...sutra sam ranoranioc jer moram biti kod doktora u 07.00 ujutro... idem izmjeriti tlak, popiti kakao i na spavanac...mada moram priznati da mi se uopće ne spava!!! Orna sam ko suri orao!!! kissi, kissi...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 0:54:43
|
|
|
|
piggy
|
stigla ja ponovo sa bundeka. isplesala se raspjevala se i sad mogu ići spat. morala sam si utvrditi gadivo da ne zaboravim stihove
< Poruku je uredio piggy -- 30.9.2008 0:55:17 >
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 0:55:41
|
|
|
|
FIONA
|
oooohooo...jel ja to vidim da se šulja ali nije neprimjetna!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 0:56:14
|
|
|
|
piggy
|
nestala sam bez pozdrava jer su me već čekali pred zgradom i morala sam samo sići.
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 0:57:14
|
|
|
|
piggy
|
da Fionice draga dobro ti to vidiš, očni tlak dobar a kako tvoj tlak?
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 0:58:11
|
|
|
|
FIONA
|
ja fakat idem jel ak se sad ne dignem ne bum narednih dva sata a to nesmijem zbog tlaka i sveg ostalog...samo da znaš da sam tak ljubomorna kaj možeš plaziti okolo a ja nemrem nikam...jedva odem do wc...i to odem kad je već kritično!!! kissi, kissi....i laka vam noć kokice!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 1:07:36
|
|
|
|
piggy
|
ma ja sam se naplesala i za tebe,čak sam tebe i tihu htjela nazvati da ćujete pjesmu. "Hajdemo u planine" laku noć fionice,samo ti odi lezi. kisi kisi
< Poruku je uredio piggy -- 30.9.2008 1:08:09 >
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 2:22:30
|
|
|
|
piggy
|
kavica,čaj i kakao za moje ranoranioce sve sam vam pripremila uživajte u jutru
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 7:42:39
|
|
|
|
troubled
|
jutro, jutro hvala piggy, zlato si
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 7:55:12
|
|
|
|
božica
|
jutro hvala piggy na kakau i na finim pecivima i putriću njam njam viki ide u vrtićnakon 11 dana
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 7:57:31
|
|
|
|
troubled
|
bravo za viki a troubled ide u zagreb nakon mjesec i tjedan dana, jeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 7:58:55
|
|
|
|
BUMBIKA
|
JUtro cure!Stigla i ja na jednu kavicu prije posla! Sinoć mi nešta štekalo,nisam se mgla spojiti. Nemam vremena za čitanje zaostataka,al vidjela sam slikice od Noe-pravi je bombonćić,pojela bi ga koliko mi je meden,a tek oni zubići!!!
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 7:59:15
|
|
|
|
božica
|
troubled a jel se jako veseliš što ideš u zg. A di je Paula u školi još u Dubrovniku sunce nam proviruje u Maksimiru lijep dan te čeka
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 7:59:40
|
|
|
|
troubled
|
jutro bumbika kako tvoj mladić?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 8:01:40
|
|
|
|
troubled
|
kakvo je to pitanje? naravno da se veselim jako paula je još dolje u školi, ali sad mislim i to poć podogovriti...nadam se da bi 1.11. mogle biti skroz gore... još samo šteka prodaja stana.... ali bit će i to, onda i kako treba biti
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 8:01:45
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Jutro i tebi. za odlazak u Zg,naravno ako se jako veseliš! Dobro je,ali nikako da sam prohoda,skroz mamu za ruku i idemo!!Može malo sam,ali nije još toliko stabilan Božice kako tvoje cure?
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 8:03:32
|
|
|
|
troubled
|
prohodat će kad bude spreman, ne brini.... paula je prohodala sa 13 mjeseci i tjedan dana, ali kad je krenula odmah je napravila 30-ak koraka.... male, lijene guze samo zezaju mame i tate
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 8:08:18
|
|
|
|
ZVRK
|
evo samo da vas pozdravim pa se bacam u čitanje RR,a marenda se kuha(punjene paprike) pa mogu biti za kompom
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 8:09:00
|
|
|
|
božica
|
evo evo dobro smo-kolektivno oblaćenje-umivanje-Viki neće majicu koju sam joj pripremila(ne sviđa joj se curica na majici)onda si je sama odabrla jednu drugu-pa sam hlaće morala druge i tako veseli se vrtiću-al naravno pita -a seka'u koji vrtić-reko ide ide u mali Bumbika kak si ti-jel radiš danas-kako Dino-kako raditi nakon godinu dana
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 8:09:32
|
|
|
|
troubled
|
jutro zvrkiću htjela sam te već ranije pitati.... te marende koje kuhaš najranije.... posao ili zadovoljstvo?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 8:12:16
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Radim,radim od pola 10.Pa imam još malo vremena za druženje pa moram se ići spremati i Dini prirediti sve stvari. Danas popodne idemo na pregled(vaganje,mjerenje,cjepljenje)nakon dugo vremena.Jedva čekam da vidim koliko je narastao i udebljao se,a nadam se da će dobro podnijeti bocu
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 8:16:39
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: mirna a naša zvrk bi se mogla prijaviti na večeru za pet! Idemo jo probati nagovoriti... moja ekipa me je već htijela prijaviti ali nisam dala jer NE ZNAM se lijepo ponašati kada su kamere u blizini
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 8:19:15
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: troubled jutro zvrkiću htjela sam te već ranije pitati.... te marende koje kuhaš najranije.... posao ili zadovoljstvo? i posao i zadovoljstvo.muž ima firmu a ja kuham radnicima,a pošto volim kuhanje ........i dogovor je bio da ja kuham umijesto da idu u oštariju-restoran(jer im on daje marendu)tako da meni ide zarada tj.ušteda prema kuća-oštarija.pa počastim maloga sa nećime
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!