Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 29.9.2008 22:05:42
|
|
|
|
troubled
|
nema premršavih, predebelih, preplastičnih...... meni su sve žene lijepe.....
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 29.9.2008 22:06:20
|
|
|
|
mirna
|
Pišek: izgleda tako idealno kao da nije prirodno.. vjerojatno sve svoje slobodno vrijeme preživlja u teretani.. kaj bi dala kad bi ja mogla tak izgledati bez vježbanja, dijeta, kozmetičarke, frizerke i plastičnih kirurga..
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 29.9.2008 22:07:26
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: troubled nema premršavih, predebelih, preplastičnih...... meni su sve žene lijepe..... dobro da nisi muskarac. tesko bi se ti odlucila...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 29.9.2008 22:08:03
|
|
|
|
lelo
|
IZVORNA PORUKA: troubled nema premršavih, predebelih, preplastičnih...... meni su sve žene lijepe..... joj meni nisu.žena mora biti žena onakva kakva je rođena onda je lijepa.prirodna ljepota je najljepša ljepota(u malo šminke)
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 29.9.2008 22:10:46
|
|
|
|
troubled
|
mirna....izgled mi nije prioritet među kriterijima
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 29.9.2008 22:14:49
|
|
|
|
tonkica
|
Sad sam ljuta, napišem poruku koja mi ne prođe.
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 29.9.2008 22:15:05
|
|
|
|
božica
|
IZVORNA PORUKA: mirna o kakvim svadbama je rijec? ja odmah pomislim na hranu... na svadbama ima finih kolača
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 29.9.2008 22:15:57
|
|
|
|
lelo
|
drage moje cure i cinik, želim vam laku i ugodnu noć.Odoh u krevetac na stiskavac.
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 29.9.2008 22:16:10
|
|
|
|
tonkica
|
I evo nas opet na slatkome... Božo ja ti nudim medenjake. Kolača, na žalost, nemam.
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 29.9.2008 22:16:26
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: troubled mirna....izgled mi nije prioritet među kriterijima ozbiljno? sada gledas iz zenske perspektive, ali kazu da je muskarcima izgled jako bitan..
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 29.9.2008 22:16:59
|
|
|
|
tonkica
|
IZVORNA PORUKA: lelo drage moje cure i cinik, želim vam laku i ugodnu noć.Odoh u krevetac na stiskavac. Laka ti noć Lelo! Ljubni Leona od Mie dok se ne tipkamo ponovo.
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 29.9.2008 22:18:07
|
|
|
|
troubled
|
iz svoje da....a kako bih iz njihove mada.... kad bolje promislim.... dva puta su me zvali na služenje vojnog roka..... kao suvenir čuvam izvod iz matične knjige rođenih na kojem piše spol - muški.... hm....
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 29.9.2008 22:18:08
|
|
|
|
mirna
|
laku noc lelo! i meni je prirodan izgled najdraži..
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 29.9.2008 22:18:53
|
|
|
|
tonkica
|
I ja vas pozdravljam! Nema mm-a, pa odoh malo odspavat dok imam priliku. Laku noć vam želim.
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 29.9.2008 22:19:00
|
|
|
|
božica
|
medenjake tonkica mmmmmmmmmmmm sve može može e a pišekica je meni preumjetna malo preveć šminke al uvijek pokušavama doprijet do njezinog prirodnog lica sa malo make up-a al teško-to ne volim-preveć šminke
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 29.9.2008 22:19:09
|
|
|
|
troubled
|
IZVORNA PORUKA: mirna laku noc lelo! i meni je prirodan izgled najdraži.. zapravo sam to htjela reći laku noć lelo, laku noć leon
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 29.9.2008 22:19:16
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: mirna kaj bi dala kad bi ja mogla tak izgledati bez vježbanja, dijeta, kozmetičarke, frizerke i plastičnih kirurga.. ja često kažem da je tim showbiz zvjezdama zapravo i jedini posao dobro izgledati i da bi se čudila da ne izgledaju dobro....pa imaju sve na raspolaganju, one ne moraju kuhati, prati, raditi 8 h u uredu ili gdje god, čuvati djecu...sve što trebaju je po cijele dane od teretane do frizure preko pedikure....nutricionista, visažista...pa ti ne izgledaj dobro.... malo sam zločesta....ali tako je....
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 29.9.2008 22:19:41
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: mirna ozbiljno? sada gledas iz zenske perspektive, ali kazu da je muskarcima izgled jako bitan.. kaj briješ... muški uvijek gledaju u oči...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 29.9.2008 22:20:43
|
|
|
|
božica
|
laku noć lelo i tonkica a troubled mogla si ić malo u vojsku da im pomutnju napraviš
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 29.9.2008 22:21:42
|
|
|
|
troubled
|
božice, plakala sam od smijeha zbog zbunjenosti kad su shvatili koga zapravo traže
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 29.9.2008 22:21:56
|
|
|
|
božica
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: mirna kaj bi dala kad bi ja mogla tak izgledati bez vježbanja, dijeta, kozmetičarke, frizerke i plastičnih kirurga.. ja često kažem da je tim showbiz zvjezdama zapravo i jedini posao dobro izgledati i da bi se čudila da ne izgledaju dobro....pa imaju sve na raspolaganju, one ne moraju kuhati, prati, raditi 8 h u uredu ili gdje god, čuvati djecu...sve što trebaju je po cijele dane od teretane do frizure preko pedikure....nutricionista, visažista...pa ti ne izgledaj dobro.... [/align]malo sam zločesta....ali tako je.... njanja nisi zloćesta-TAK JE
< Poruku je uredio božica -- 29.9.2008 22:22:22 >
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 29.9.2008 22:22:40
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik kaj briješ... muški uvijek gledaju u oči... da, da... laku noc tonkice!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 29.9.2008 22:23:59
|
|
|
|
božica
|
IZVORNA PORUKA: troubled božice, plakala sam od smijeha zbog zbunjenosti kad su shvatili koga zapravo traže ko di koga traže gdje
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 29.9.2008 22:26:00
|
|
|
|
njanja
|
nek mi netko objasni...šta piggy ide na nezaboravi stihove ili se zezate?
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 29.9.2008 22:27:34
|
|
|
|
božica
|
IZVORNA PORUKA: njanja nek mi netko objasni...šta piggy ide na nezaboravi stihove ili se zezate? da nešto je pisala o tome-moguće njanja bok -kako si kaj ima jan raste raste
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!