Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 20:51:44
|
|
|
|
Puli
|
nije baš lako otići sa radnog mjesta gdje si ko doma i gdje ti šef ne visi za vratom. to znam i to ti vjerujem vidi sa šeficom što se učiniti može
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 20:53:20
|
|
|
|
Puli
|
zakon su im plaće i radno vrijeme,one za 4 sata imaju oko 4 000 kn plaću. ništa onda kopamo vezu za DM možda netko s raje neku vezu ima pa ti se javi
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 20:56:25
|
|
|
|
Puli
|
trenutno traže magistre farmacije za DM
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:00:39
|
|
|
|
mirna
|
Piggy dok ne nadjes drugi posao, opcija ti je da svi iz jaje dolazimo k tebi na sisanje... Ja ti imam jako lose veze u ZG...Da ih imam i sama bi negdje radila... Bozica i vladimir stalno nesto mjeri s tatinim metrom. njemu je sve 85... Kada ti ide viki obicno na spavanje?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:01:03
|
|
|
|
lelo
|
Znam da one to play traže radnice.Početna plača 3500,dobiva se stimulans na djecu,božićnica 25 dana godišnji.Uzme se upitnik u nekom njihovom dučanu ispuni se i pošalje.Tada te zovu na razgovor.Glavni uvijet: voljeti djecu.
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:02:31
|
|
|
|
tiha
|
curke bokic evo mene s novom frizurom nisam imala zivaca da me seka isfenira....nisam raspolozena
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:04:43
|
|
|
|
mirna
|
Jesi se pomirila malo? Zbog cega konflikt?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:06:05
|
|
|
|
piggy
|
puli već sam ja gledala za DM i vidjela da trenutno traže magistre farmacije. lelo ovo mi žvuči zanimljivo za "one to play" kak da to provjerim. pa ja obožavam djecu ako je to uvijet.
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:07:58
|
|
|
|
lelo
|
Tiha kaj je bilo? Da te ja malo oraspoložim
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:09:55
|
|
|
|
lelo
|
Samo odi u bilo koji njihov dučan i na kasi imaju brošuru za ispuniti.Unutra ti sve piše i o stimulansu,plači,godišnjem.....
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:11:38
|
|
|
|
božica
|
IZVORNA PORUKA: mirna Piggy dok ne nadjes drugi posao, opcija ti je da svi iz jaje dolazimo k tebi na sisanje... god ajdeja Bozica i vladimir stalno nesto mjeri s tatinim metrom. njemu je sve 85... Kada ti ide viki obicno na spavanje? tvom vladeku je sve 85 a mojoj viki 10(decet) a viki je do 21 u krpama- iako u zadnje vrijeme u pola devet je gotova
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:13:48
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: božica tvom vladeku je sve 85 a mojoj viki 10(decet)
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:14:35
|
|
|
|
Puli
|
tiha izjadaj se a kome ćeš sve reći ako nećeš naaaaaaaamaaaaaaaaaa
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:15:09
|
|
|
|
tiha
|
ovako....svekrva je donjela djeci robicu iz svicarske i svakoj isto 3 hlaca ,3majica i jaknu....i naravno snajkina mala je 5 mj starija od mie pa je logicno da je mia dobila manju velicinu....mia 80 helena 86 a mia nosi 74....(al nije bitno)... naravno snajka izabrala sve 80 i jaknu 86 ja sutila sta sad necu pravit sranja gdje ih nema al nije mi bilo bas pravo! da bi ona nakon 3 tjedna rekla svekrvi da se mjenjamo za jakne jer helena nece 86 moc nosit i nagodinu a mii je ostala jakna 92 (sto joj je taman za nagodinu--mojoj mii) da se razumijemo obje su joj jako velike 86 sad nemoze ali sljedece god ce joj trebat 92...ja kazem a jel da mada! macka se sad predomislila...a kad je vec izabrala nek joj bude.... i naravno nasto cirkus jer mi imamo jaknu heleninu i ispali kradljivci na kraju! to je kao helenina jakna sta ja mislim sta ja izvodim! i takve fore! meni poslala poruke na mob nek ju pojedem vamo tamo dat ce mi obje! e sad kad mm dode nosi svu robu jer ionako nece moc nosit pa nek nosi helena kad su tako prokleti! izabere sve manje velicine da moze odma nosit a nas ko j....a ja sutim da neispadnem supak i gle sad svejedno sam ispala! i da mia dobila 2 hlaca jer su jedne ostale u svicarskoj roza postavljene a helena dobila iste samo crvene kad ide djete prema meni u hlacama roza 80 i jos mi snajka nabije na nos znaci dobila je 4 hlaca a mia 2...a ja sutila! a meni se sad serte bez razloga dobila njihove ostatke i jos me posrali!
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:18:49
|
|
|
|
mirna
|
ajoooj... a sto kaze svekrva? ona je isto ? Da li si joj barem objasnila kako je zapravo bilo?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:18:52
|
|
|
|
tiha
|
JA SAM RAZOCARANA PLACEM CIJELI DAN ZATO NECU NI STAVIT SLIKE NOVE FRIZURE IZGLEDAM OCAJNO ZBOG PLAKANJA vidjet cete sutra slike sa druzenja
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:19:41
|
|
|
|
božica
|
ma joj tiha ...geeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr stvarno je pokvarena šogica(kolko sam shvatila) i ja bi joj dala sve (ak drugačije ne ide) pa neka nosi mala btw ti sutra ideš na RR druženje a šogi NE
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:19:46
|
|
|
|
lelo
|
Tiha duboko udahni i izdahni.Sve ih lijepo pošalji u i niš im nedaj nek se grizu.
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:20:54
|
|
|
|
božica
|
IZVORNA PORUKA: tiha JA SAM RAZOCARANA PLACEM CIJELI DAN ZATO NECU NI STAVIT SLIKE NOVE FRIZURE IZGLEDAM OCAJNO ZBOG PLAKANJA vidjet cete sutra slike sa druzenja a jojjjjjjjjjoooooooooj tiha odi u kuhinju i uzmi si čokoladicu ili ono kaj si neki dan papala pa si malo popapaj slatko da se bolje osjećaš
< Poruku je uredio božica -- 30.9.2008 21:21:27 >
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:22:33
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Puli maki je zakon i iz vijetnama nam se javio Maki je LEGENDA!!!!! Sva sreća da znamo čiji je muž jer bi tražili i njegovu dragu!!!
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:22:44
|
|
|
|
Puli
|
ajmo tiha osmijeh na lice a muž nek im vrati krpice odjeća čovjeka ne čini pa nek budu u odjeći bar fini a mia je mala i tako neće znati tko ju za odjeću bezobrazno skrati
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:22:46
|
|
|
|
tiha
|
svekrvi nemam sta objasnjavat kad neznam ja ni kak je bilo ona je zvala snajku dala joj nek izabere a mi dobile ostatke ...svekrva ju brani jer zive u kuci zajedno cim bude nesto neprica s njima a zivi s njima jede njihovu hranu kupa se u njihovoj vodi! ja nekazem da je svekrva kriva....al sam je nazvala i procitala poruke kojia me vrijedala i onda je ona pocela vi mislite da je meni lako meni je dosta svega i takve fore i pocela plakat i ja joj spustila slusalicu! i rekla da me nezove aklo ce drzat njenu stranu jer nije u pravu! ma kad se udala za darkovog brata godinu dana nije s nikim rijec progovorila a i ja sam medu njima ali vise joj to necu dopustt reci cu joj stani neces me cijeli zivot j....t jer imas 30 god a ja 23 allllooo! nema ta mozga za toliko godina!
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:22:51
|
|
|
|
lelo
|
IZVORNA PORUKA: tiha JA SAM RAZOCARANA PLACEM CIJELI DAN ZATO NECU NI STAVIT SLIKE NOVE FRIZURE IZGLEDAM OCAJNO ZBOG PLAKANJA vidjet cete sutra slike sa druzenja Nemoj plakati Tiha,to su ti glupače nisu vrijedne tvojih suza.(nek im se sve stisne u pranju)
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:23:29
|
|
|
|
njanja
|
dobro veče...neću danas ni govoriti da sam došla na kratko... vidim maki se javio, troubled otišla za zg, piggy traži posao.....
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:23:56
|
|
|
|
tiha
|
IZVORNA PORUKA: božica IZVORNA PORUKA: tiha JA SAM RAZOCARANA PLACEM CIJELI DAN ZATO NECU NI STAVIT SLIKE NOVE FRIZURE IZGLEDAM OCAJNO ZBOG PLAKANJA vidjet cete sutra slike sa druzenja a jojjjjjjjjjoooooooooj tiha odi u kuhinju i uzmi si čokoladicu ili ono kaj si neki dan papala pa si malo popapaj slatko da se bolje osjećaš ono od neki dan je davno popapano imam cokoladu
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!