|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: +
9.3.2010 13:21:55   
mirna
Sretno pepe!user posted image Ne mora nista znaciti, mene je znalo jako bockati u jajnicima na pocetku trudnoce...

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 126
9.3.2010 13:22:21   
pepeljuga
ma javit cu svakako,ja se ne sicam da sam imala ikakve bolove u prve dvije pa me zato sve to brineuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 127
9.3.2010 13:25:39   
CallamityJane
hajde mila najbitnije je da si se narucila, pa da znas na cemu si vec
i mene je pikalo pa bila je neka bezazlena upala nadam se da bude i kod tebe isto
pusam te user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 128
9.3.2010 13:27:16   
lidac0605
bit će to ok,Pepe-i mene je u ovoj tr. na poetku stalno nekaj dole bolelo i probadalo...Držim fige user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

Neposredna veza do poruke: 129
9.3.2010 13:28:32   
FIONA
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

ma javit cu svakako,ja se ne sicam da sam imala ikakve bolove u prve dvije pa me zato sve to brineuser posted image user posted image user posted image user posted image

čuj da ti nije neka mala upalica pa te probada ili da ti maternica delajoš po starom, pod tim mislim da se pokušava ljuštiti...znaš da neke žene imaju mengu tokom trudnoće u prvim mjesecima...možda reakcija maternice samo...manajbolje da ne kenjam još bum glupost rekla...samo ti od dr-u a ja znam da je ok...user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

Neposredna veza do poruke: 130
9.3.2010 13:32:01   
lee
pepe ja sam imala na početku trudnoče bolove tako jake da sam mislila da ču dobiti...a ništa..to ti se širi maternica..svaka trudnoča je za sebe...ne brini sve če biti uredu sto posto! biče to velika curicauser posted image user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 131
9.3.2010 13:37:01   
maja
Ma sve je dobro pepita, sigurno, ja u početku kad sam kihnula sam se previjala od bolova (sad se upiškimuser posted image ), bila sam nakon toga na UZV-u i sve je bilo ok!

A sa Noom me je tako želudac bolio da se nisam mogla ustati!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 132
9.3.2010 13:38:51   
pepeljuga
ma cila sam si nekako napuhana a bol ne definirana,kao da mi netko drzi stisnuto sakom cilu desnu stranuuser posted image user posted image user posted image user posted image
Al to traje vec nekako od ovulucijeuser posted image user posted image
ma nemam pojma,bit cu svakako mirnija kad odem do dr.....

hvala vam cureuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 133
9.3.2010 14:08:27   
pikachu
IZVORNA PORUKA: mirna

Sretno pepe!user posted image Ne mora nista znaciti, mene je znalo jako bockati u jajnicima na pocetku trudnoce...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 134
9.3.2010 15:17:26   
ninolina
pepe sad tek vidim..... nadam se da je sve ok i da je točkica dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 135
9.3.2010 15:18:45   
anuska08
user posted image user posted image I javi se!

Nika 26.08.2009.

Neposredna veza do poruke: 136
9.3.2010 15:22:59   
cuba
Evo malo vibrica da sve bude ok sa bebicom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 137
9.3.2010 16:34:44   
Anoniman
mene je u prvoj trudnoći boljelo, jer sam se prehladila i boljeli su me jajnici tako da svaki put kad sam sjela, zajauknula sam... onda sam neko vrijeme mirovala, malo se zamatala ko bakica, mislim da sam dobila i vaginalete ili nešto, ne sjećam se više...

(Odgovor članu cuba)
  Neposredna veza do poruke: 138
9.3.2010 18:11:33   
Ruža
Prvo da čestitam na plusiću!user posted image  Mene je prva 3 mjeseca boljelo i probadalo dosta često. Slično bolovima za mengu. Koliko se sjećam normalno je jer maternica naglo nabubri.

Samo luda mama...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 139
9.3.2010 20:14:06   
pepeljuga
Vratila se od dr. imam neku cisticu na desnom jajniku i zato me to boli.user posted image user posted image user posted image ....u maternici se jos ne vidi nista jer je prerano pa me poslala vadit betu i ona je 987....za sedam dana idem opet na pregled.......

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 140
9.3.2010 20:18:31   
ZVRK
a cista može puknuti ili ona bude cijelu user posted image ?

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

Neposredna veza do poruke: 141
9.3.2010 20:23:38   
Anoniman

Vratila se od dr. imam neku cisticu na desnom jajniku i zato me to boli.user posted image user posted image user posted image ....u maternici se jos ne vidi nista jer je prerano pa me poslala vadit betu i ona je 987....za sedam dana idem opet na pregled.......

beta ti je ja mislim dobra, s obzirom da si ti rano pravila test, a cistu će ti pratiti, ne boj se, bit će sve ok! drži se, draga! user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 142
   [Obrisani korisnik]
9.3.2010 20:25:12   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 143
9.3.2010 20:40:52   
lee
pepe nedaj se, biče sve uredu, cista če puknuti...evo vibrica da sve prodje super.user posted image user posted image user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 144
9.3.2010 20:44:04   
boba125
sad tek vidim
draga,bit ce sve ok
drzi se user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 145
9.3.2010 20:57:17   
curice
drži se pepe i neka bude sve ok user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 146
9.3.2010 21:04:15   
novamama
i ja tek sad vidim ovo, mislila sam da cure čestitaju stalno, a kad ono cistauser posted image

vjerujem da će ipak sve na kraju biti ok, draga, odmaraj ako ikako možeš (nemoguće, znamuser posted image )

šaljem ti hug, i mislim na tebeuser posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 147
9.3.2010 21:07:36   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: ZVRK

a i jedno i drugouser posted image user posted image user posted image user posted image

hvala cure,sve me to malo izbediralouser posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 148
9.3.2010 21:09:52   
novamama

IZVORNA PORUKA: ZVRK

a i jedno i drugouser posted image user posted image user posted image user posted image

hvala cure,sve me to malo izbediralouser posted image

vjerujem da je....a jel ti doktor još šta rekao? mislim, jel te umirio ili šta?

Ča je život vengo fantažija....

Neposredna veza do poruke: 149
9.3.2010 21:10:00   
ZVRK
user posted image drži se

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

Neposredna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!