|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: +
6.3.2010 18:58:23   
lavica81
bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 76
6.3.2010 19:00:47   
Puli
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pepeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitamo i navijamo za princezituuser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 77
6.3.2010 20:26:26   
pepeljuga
cure hvala svima na lipim zeljama......user posted image user posted image user posted image user posted image

ja jos nisam svjesna ,kao da se nekom drugom to desava a mm svako malo pita jesi ti sigurnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 78
6.3.2010 21:14:57   
ninolina
ja jos nisam svjesna ,kao da se nekom drugom to desava a mm svako malo pita jesi ti sigurna

početnički šok user posted image user posted image kad ideš dok

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 79
6.3.2010 21:16:36   
pepeljuga
a kako je juce bio petak nisam ni zvala jer je radio ujutro,nazvat cu u ponediljak pa se dogovorituser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 80
6.3.2010 21:20:09   
ninolina
a kako je juce bio petak nisam ni zvala jer je radio ujutro,nazvat cu u ponediljak pa se dogovorituser posted image
javi novosti da vidimo koliko beba se uhvatilouser posted image user posted image

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 81
6.3.2010 21:24:27   
pepeljuga
ti samo mislis na dupliceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 82
6.3.2010 21:25:07   
ninolina
ti samo mislis na dupliceuser posted image user posted image user posted image user posted image

he he joj ja bi si tak rado dupliće al ak nejde meni daj bar tiuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 83
6.3.2010 21:26:21   
leilany
IZVORNA PORUKA: ninolina
he he joj ja bi si tak rado dupliće al ak nejde meni daj bar tiuser posted image user posted image

dzijzs ova ninocka je luda ko kokicauser posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 84
6.3.2010 21:27:50   
ninolina
dzijzs ova ninocka je luda ko kokica

he he a to mi je želja odavno a sad me baš primila, neznam kako bi reagirala da mi gin kaže ima jedan plod....hmmm user posted image user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 85
6.3.2010 21:27:56   
pepeljuga
razmisljam kako cu i s troje a ti bi mi jos dupliceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 86
6.3.2010 21:29:16   
ninolina
razmisljam kako cu i s troje a ti bi mi jos dupliceuser posted image user posted image user posted image user posted image

ma kaj još jedno nebuš ni osjetilauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 87
6.3.2010 21:29:29   
leilany
zakaj tu nema onaj smajlic kaj pada u nesvjest......lude babeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

Neposredna veza do poruke: 88
6.3.2010 21:29:44   
lee
ninolina vidim ja da ču morati brzo kod tebe na tečaj....user posted image user posted image user posted image  danas bili do hitne i gledamo mi rodilište kažem ja mužu neču ja tamo..biče alex jedinac...ništa stižemmmmmmmm

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

Neposredna veza do poruke: 89
6.3.2010 21:29:58   
pepeljuga
ma zeno ti si ludauser posted image user posted image user posted image user posted image i zamisli da budu deckici,a zavrsila bi na vrapcuuser posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 90
6.3.2010 21:31:07   
ninolina
ninolina vidim ja da ču morati brzo kod tebe na tečaj....user posted image user posted image user posted image danas bili do hitne i gledamo mi rodilište kažem ja mužu neču ja tamo..biče alex jedinac...ništa stižemmmmmmmm

ja te čekam raširenih rukuuser posted image user posted image
kaj ti vještice bum te pitala za godinu dana... dao bog da ti se potrefili dvojčekiuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 91
6.3.2010 21:31:33   
ninolina
ma zeno ti si ludauser posted image user posted image user posted image user posted image i zamisli da budu deckici,a zavrsila bi na vrapcuuser posted image

a valjda je muž sklepal jednu curkuuser posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 92
6.3.2010 21:32:08   
mariola
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

user posted image user posted image user posted image user posted image

onda dvi curiceuser posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 93
6.3.2010 21:33:22   
lee

ninolina vidim ja da ču morati brzo kod tebe na tečaj....user posted image user posted image user posted image danas bili do hitne i gledamo mi rodilište kažem ja mužu neču ja tamo..biče alex jedinac...ništa stižemmmmmmmm

ja te čekam raširenih rukuuser posted image user posted image
kaj ti vještice bum te pitala za godinu dana... dao bog da ti se potrefili dvojčekiuser posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 94
6.3.2010 21:36:02   
pepeljuga
a valjda je sklepa curku,ovi njegovi mi mirisu na muskeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 95
6.3.2010 21:43:37   
novamama
ej draga, jel uživaš?user posted image

ma kako je to lijepo, sva sam se rastopila...user posted image

Ča je život vengo fantažija....

Neposredna veza do poruke: 96
6.3.2010 21:47:40   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: novamama

uzivam u jeluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a u glavi 1000 pitanja bez odgovorauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 97
6.3.2010 21:49:41   
novamama
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

IZVORNA PORUKA: novamama

uzivam u jeluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a u glavi 1000 pitanja bez odgovorauser posted image user posted image user posted image

ja ti nemam što pametno savjetovati, ja još paničarim zbog druge trudnoćeuser posted image

(non-stop sanjam poroduser posted image )

ali jednostavno ZNAM da ćeš ti to super odraditi. već te vidim na istu ovo ljetouser posted image

Neposredna veza do poruke: 98
6.3.2010 21:54:37   
ninolina
a valjda je sklepa curku,ovi njegovi mi mirisu na muske

he he a čuj kaj bude bude neka bude lijepo na mamuuser posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 99
6.3.2010 21:56:38   
novamama

a valjda je sklepa curku,ovi njegovi mi mirisu na muske

he he a čuj kaj bude bude neka bude lijepo na mamuuser posted image

jesam li ti rekla da je ulijevo cura?user posted image

aj se sjeti jel bilo ulijevo ili udesnouser posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!