|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "Ringerajina tužionica"
6.3.2010 9:26:56   
m600
IZVORNA PORUKA: lee

IZVORNA PORUKA: cvrčak

Drži se lee,znam da te povrijedio,ali sigurna sam da će se za dva dana iščuđavati da nije mislio da ti je baš tako loše ili nešto u tom stilu.Tipično muški.

user posted image user posted image user posted image user posted image

nadam se cvrčak..zvala sam ga i ne javlja se ..isključio je mobitel...užas...svaki put isto kad sam bolesna...user posted image user posted image  

e ja bi ga ignorirala kad se vrati...nek si sam skuha i opere a malom ne bi smio prići...sve bih namjerno sama...ne bih pokazala da sam povrijeđena... ako je tako svaki put onda mu očito ne dopire do glavurde ko nijednom od njih

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 2226
6.3.2010 10:13:40   
lee
IZVORNA PORUKA: cvrčak

lee zašto ga zoveš ? ne kužim?

m6oo ne daj seuser posted image  

da mi donese kasnije tablete šumeče...jer mi lekadol ne pomaže...sad je mama došla tako da mi on više ne treba..........

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2227
6.3.2010 10:21:05   
mariola
Lee i m600  nedajte seuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lee, jeste bili u BiH? Di ste spavali?

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 2228
6.3.2010 10:22:12   
curice
lee i m600 držite seuser posted image user posted image

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 2229
6.3.2010 10:27:53   
CallamityJane
ne dajte se cure a ti muski ufff kako me razljute
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 2230
6.3.2010 12:31:03   
lee
IZVORNA PORUKA: mariola

Lee i m600  nedajte seuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lee, jeste bili u BiH? Di ste spavali?

jesmo mariola..bili smo kod sestrične...tamo gdje je kupatilo...he he..

Alex 2.5.2009

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2231
6.3.2010 12:56:02   
Anoniman
lee i m600 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lee)
  Neposredna veza do poruke: 2232
6.3.2010 14:32:35   
leilany
lee & m600 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2233
11.3.2010 9:33:45   
mami 36
Još ne mogu doći k sebi!Nakon upale uha i tj. dana antibiotika Sara zakurila,nosić curi doslovce ko slap,kašalj grozota i napad astme.Došli jučer na hitnu i dr. veli da su" pluća čista",ali da nastavimo terapiju ventolina i nabroji kaj da sve kupimo u ljekarni.Naravno da nije napisala ni jedan jedini recept user posted image  i još za glavnu preporuku dva puta naglasi da špinamo šečer sa mljekom i dođemo kad bu gore jer smo 5 min od hitne!user posted image user posted image user posted image user posted image  naše zdrastvo i državu i sve po spiskuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 2234
11.3.2010 9:43:13   
novamama
mislim stvarno su očajni....

ajde danas kod pedijatrice, pa ćeš dobiti i recepte i sve....

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu mami 36)
Neposredna veza do poruke: 2235
11.3.2010 10:05:47   
ninolina
joj cure držite se... a za ovo za zdravstvo me ništa ne iznenađuje nama je prošli tjedan cjena u ljekarni bila malo manje od 900 kn, ok inhalator je 500 a ostalih 400 za ljekove i ni jedan na recept osim ventolina

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 2236
11.3.2010 10:10:29   
bomboncic02
Cure držite se user posted image

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 2237
11.3.2010 10:28:27   
mami 36
Ma nije me toliko još šokiralo to kaj trebaš sam kupiti jer i redovitu terapiju na recept nadoplačujemo osim flexotida iznos je svaki mj. jako dobar,već taj odnos da joj nije ništ i da dojdemo kad bu gore do toga nek se mući i pati,kaj dok bu nedaj dragi Bože umirala?Ona je siroče klonula i moli me daj mi mamice pomogni, a inače istrpi kaj bi i odraslom bilo dosta,mislila sam da mi srce puca na 1000 dijelovauser posted image user posted image

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 2238
11.3.2010 10:44:44   
ninolina
a mišica mala... nama je pomoglo inhaliranje a kaj joj daješ od ljkića... ja bi otišla drugom dok ili ponovno k istom i tražila ljek kak bog zapovjeda... mislim da bi poludila na takve doktorske izjave

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu mami 36)
Neposredna veza do poruke: 2239
11.3.2010 11:00:04   
Anoniman
mislim, zbilja, to da pržiš šećer ti je mogla prepisat i moja baba! user posted image

ne znam gdje žviš ali mi, kad je takva frka, idemo na Srebrnjak na hitnu i tamo dobiju inhalaciju, injekciju, ako treba čiste i nosić i bar im bude bolje kad odlazimo...
stvarno nam je zdravstvo u user posted image

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 2240
11.3.2010 11:09:22   
lidac0605
Potpisujem Mariachi...Srebrnjak je zakon u takvim situacijama,i po noći kad dođeš fino dijete obrade i poduzmu sve kaj treba i nadasve su izuzetno ljubazni...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2241
11.3.2010 11:43:51   
mami 36
Mi smo u N. Marofu(blizu Vž).Sara je alergična na prašinu i grinje te ima dijagnozu pretežno alergijska astma.Nama je problem kad je bilo kakva infekcija ili prehlada iz nosića se direktno spušta na bronhe i zatvara i onda kreće napad astme.Inače idemo dj. alergologu u Vž i sad se isto budemo naručili za kontrolu pa budemo vidli kaj bude.Inače sam i ja čula za srebrnjak sve najbolje.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2242
11.3.2010 11:53:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mami 36

Mi smo u N. Marofu(blizu Vž).Sara je alergična na prašinu i grinje te ima dijagnozu pretežno alergijska astma.Nama je problem kad je bilo kakva infekcija ili prehlada iz nosića se direktno spušta na bronhe i zatvara i onda kreće napad astme.Inače idemo dj. alergologu u Vž i sad se isto budemo naručili za kontrolu pa budemo vidli kaj bude.Inače sam i ja čula za srebrnjak sve najbolje.

takva ti je i moja Paulina... jedino što mogu - nadati se da će to prerasti... user posted image

(Odgovor članu mami 36)
  Neposredna veza do poruke: 2243
11.3.2010 11:54:22   
lidac0605
Ja ti gore već odavno hodam,prvo smo išli sa srednjim isto zbog bronhitisa,a sad idem sa najmlađim zbog alergije na konzervanse i grinje,ali on ima alergiju u vidu urtikarije i mogu ti reć da je recimo,prošli put kad sam bila došla žena iz Zadra sa klincem,od svukuda dolaze gore ljudi...možda da jednom pokušaš otić k njima,daleko je al sigurno bi ti se isplatilo.Ja sam prešla k njima isto iz Klaićeve jer nisam bila zadovoljna s njom.

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu mami 36)
Neposredna veza do poruke: 2244
11.3.2010 11:56:43   
leilany
IZVORNA PORUKA: mami 36

onda smo si blizu mami36 user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu mami 36)
Neposredna veza do poruke: 2245
11.3.2010 12:59:53   
mami 36
user posted image leilany malo me bunilo ono ZG/vž,pretpostavljala sam da si u Zguser posted image  

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 2246
11.3.2010 13:19:48   
Krky
Prijavljujem ovdje MM jer mislim da još nisam , a i njemu je tu mjesto po nekad. U nedjelju se s većim klincima vraćao iz crkve i kažem svojoj jedinici nek mi podno Dolca uzme neko cvijeće (proljetni buketić ili nešto sl cca za 10 - 15 kn). Javlja ona meni da tata neće jer mu NISAM REKLA. Uh, kakvu je poruku dobio, baš sam se razljutila. Moja "malecka" došla doma i još tu poruku dala baki da pročita, pa moja sveki još i proplakala (joooj takav mu i otac, nisam ga takvog odgojila). To me oraspoložilo i bilo mi smiješno, ali smo  ga i Dina i ja cijeli dan "davile" s time, a neki dan mi donjela prekrasnih 5 tulipana za Dan žena i još mu "tutnula" pod nos: "Kad nećeš ti!!!" (5 tulipana je bilo za njih 5 malaca), no ovaj dio spada u hvalionicu. Nikad romantičara od MM ("Ne razumijem što će ti cvijeće?!") Ja ne razumijem kaj to on ne razumijeuser posted image    user posted image pa bu s razlogom user posted image drugi put. Drugi put ću direkt njemu naručit

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu mami 36)
Neposredna veza do poruke: 2247
11.3.2010 17:12:18   
lee
luda sam..muž bolestan več dva dana.neče da ode kod doktora, neče ništa.samo se žali..ja više neznam što da radim, kažem mu odi do doktora..ionako radim pa nema nikakve koristi.jednostavno odbija bilo kakvu pomoč...luda sam više luda...jer prvo žali se stalno, drugo neče da ode kod doktora i treče oko maloga nema nikakve pomoči...sve radim sama...i dosta mi je više toga.kad ozdravi svašta ču mu reči jer se osječam kao da sam sama na ovom svjetu....user posted image user posted image user posted image

Alex 2.5.2009

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 2248
   [Obrisani korisnik]
11.3.2010 17:15:41   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu lee)
  Neposredna veza do poruke: 2249
11.3.2010 17:17:10   
ZVRK
ako neželi pomoć onda neka ide kvragu a ne kod doktora i neka te nezajebava.
ti odi do tvojih lee a on neka bude sam

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!