Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.3.2010 17:47:04
|
|
|
|
lee
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak lee Preslikani su. I moj je gori od A.kad je bolesna. Kuka i nema šanse da ode k doktoru,ja ga dadiljam kao da je na umoru. tako je i kod mene.otišla bi Zvrk ali je i moja mama nešto bolesna....
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.3.2010 17:52:32
|
|
|
|
Marta j
|
Tuzna ljuta trenutno rigam vatru. Mate mi je pao s kreveta i razbio gornju usnicu il desni neznam jer mi jos neda da lijepo vidim,mm dosao s s posla kada sam rekla i sada pametuje kako se to desilo,nebi da sam ja htjela da mate padne s kreveta. Pa je poceo stavljati zastitu za ladice i ocito nezna pa je rekao da sto sam to kupila da nevalja nista.
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.3.2010 17:54:43
|
|
|
|
ejmama
|
Marta žao mi je, ja sam neki dan pala s Enom pa on kad je doašo sebi počeo meni brojati da kako sam mogla u ovolikom stanu zapet za kolica. Nažalost takvi su i umjesto da nam olakšaju još i broje.
|
|
[Obrisani korisnik] 11.3.2010 17:55:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.3.2010 17:56:07
|
|
|
|
Anoniman
|
nisi ti kriva Marta, ništa, to se jednostavno događa... žao mi je što si je razbio usnicu... malo mu to operi vodom i našpricaj octeniseptom, to sad malo ružno izgleda ali će proć - ljubi maleckog!
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.3.2010 17:56:29
|
|
|
|
ZVRK
|
marta glavno da mati nije ništa strašno.usnica krvari jer je nju naj lakše ''puknuti''u padu a za zaštite nemoj se sekiratiiiiiiii tebi i mati.daj mu da pije vode da mu hladi udarac
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.3.2010 18:02:37
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: Marta j Tuzna ljuta trenutno rigam vatru. Mate mi je pao s kreveta i razbio gornju usnicu il desni neznam jer mi jos neda da lijepo vidim,mm dosao s s posla kada sam rekla i sada pametuje kako se to desilo,nebi da sam ja htjela da mate padne s kreveta. Pa je poceo stavljati zastitu za ladice i ocito nezna pa je rekao da sto sam to kupila da nevalja nista. ja sam odustala od tih zastita za ladice, naime kod nas su fronte ladica prekratke da bi se zastita mogla namjestiti...reci muzu da nisi ti krivo kupila vec da je to univerzalno ali mi u hr imamo vanserijske stvari a matin pad, ne brini, nazalost bit ce toga jos, naravno da ce se desiti prje tebi koja si sa njim non stop doma nego nekome drugome ko ga pricuva na sat vremena
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.3.2010 18:14:57
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK marta glavno da mati nije ništa strašno.usnica krvari jer je nju naj lakše ''puknuti''u padu a za zaštite nemoj se sekiratiiiiiiii tebi i mati.daj mu da pije vode da mu hladi udarac marta drzi se
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.3.2010 18:20:24
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: ejmama Marta žao mi je, ja sam neki dan pala s Enom pa on kad je doašo sebi počeo meni brojati da kako sam mogla u ovolikom stanu zapet za kolica. Nažalost takvi su i umjesto da nam olakšaju još i broje. šta bi tek reka da vidi našu minijaturu od stana, pa ti bi kod mene ostala bez glave...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.3.2010 21:43:00
|
|
|
|
lee
|
Marta moja ja sam ti sve rekla...biče dobro, znaš gdje sam samo ti zovi draga moja.i nemoj brinuti biče bolje, meni je alex danas šou napravio..skoro je razbio staklo koliko je lupao sa kuhačom...i urlao na vrata od balkona i kuhaču.. baš je djete raspravljalo...
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.3.2010 21:45:21
|
|
|
|
ninolina
|
Marta moja ja sam ti sve rekla...biče dobro, znaš gdje sam samo ti zovi draga moja.i nemoj brinuti biče bolje, meni je alex danas šou napravio..skoro je razbio staklo koliko je lupao sa kuhačom...i urlao na vrata od balkona i kuhaču..user posted image user posted image baš je djete raspravljalo... potpisujem te i mene zovi ako trebaš kaj... a alex je strašan, čekaj, čekaj još malo
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.3.2010 21:49:02
|
|
|
|
leilany
|
marta mate
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.3.2010 21:51:37
|
|
|
|
FIONA
|
o martič...kaj si bedasta..ja to riješim na način da poludim i počne, urlat...onda se ispušem i odmah mi je lakše...joj kaj se bediraš...pal bu još mali milion puta i razbil se koliko je dug i širok...s mužem se buš pokečkala još oko isto toliko nepotrebnih sitnica...bilo pa prošlo...izrigala si vatru sad ajmo na led...hehehhe...drž mi se komad...
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.3.2010 21:54:58
|
|
|
|
majda
|
IZVORNA PORUKA: ejmama Marta žao mi je, ja sam neki dan pala s Enom pa on kad je doašo sebi počeo meni brojati da kako sam mogla u ovolikom stanu zapet za kolica. Nažalost takvi su i umjesto da nam olakšaju još i broje. Ma svi muški su isti na ovoj planeti.-Ko da su nepogrešivi.Bitno je da je bebac ok.
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.3.2010 21:55:35
|
|
|
|
Wukovarka
|
Oh draga....ja to rješim po kratkom postupku..galamom Bit će toga još, meni je Lucija u VK pala s kreveta i napuklo joj je meso iznad zubića Malo išla krv, isprala to i dan poslije se ništa nije vidilo. MM zna da mi neke stvari ne prigovara, jer je smotaniji od mene milijun puta...a pad djeteta je nešto s ćim se moramo nositi cijeli život
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.3.2010 21:59:35
|
|
|
|
lee
|
IZVORNA PORUKA: ninolina a alex je strašan, čekaj, čekaj još malo he he..da si ga vidjela kako raspravlja... moram ga jednom snimiti..
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.3.2010 22:02:13
|
|
|
|
mariola
|
Marta ljubi Matu od nas i ne sekiraj se, bit će sve ok. a muža izmlati tavom i ne žali ga.
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 11.3.2010 22:03:30
|
|
|
|
ninolina
|
mogu misliti kad rade gluposti tak su skoncentrirani i dobri... melju, pričaju
|
|
[Obrisani korisnik] 12.3.2010 7:46:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 12.3.2010 11:33:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 12.3.2010 11:34:57
|
|
|
|
CallamityJane
|
cvrle ja stvarno ne znam kako ti funkcionises pored tih silnih nepodopstina sto ti rade Anja i mm, ja ne znam koje je nestasnije od njih dvoje
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 12.3.2010 11:37:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 12.3.2010 11:40:17
|
|
|
|
CallamityJane
|
zar ti je jos ostalo ista zivaca cvrle???
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 12.3.2010 11:41:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: "Ringerajina tužionica" 12.3.2010 11:42:30
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Sinoć nešto kapa iz plinskog kombi bojlera i ja zovem mm da dođe vidjeti. Stiže on sav ljut da šta ga zovem sad mu je najnapetije u Navy CSI Kažem ja njemu,pa htjela sam da vidiš,pa da ugasimo grijanje do sutra dok ne zoveš majstora. Kaže on meni:pa mogla si ga i sama isključiti,šta me zoveš,a razumijem se u bojlere kao i ti To je nevjerojatno,ali NEVJEROJATNO,koliko mm nema potrebu čak ni odglumiti ulogu "glavniog u "muškim poslovima"". Uopće mu nije uvredljivo da ja stavljam parket lajjsne,betoniram,zovem majstore i čučim s njima dok popravljaju... I još kaže pa ja bar priznam da ne znam,a i smatram nas ravnopravnima pa onda možeš i ti odlučiti i napraviti. Ubit će me feministkinje,ali ta ravnopravnost mi nekada zbilja ide na živce haha - mm ti je sličan - samo on kad vidi kvar, zove mene da me pita kaj ćemo sad ali nakon one "faze" prošli mjesec, udostojao se sam naći broj od majstora i dogovoriti se za popravak, inače i to ja radim... nama nije kapalo, nego se gasio, zaštopao se. da, i meni nekad ta tzv. ravnopravnost smeta... ali to, draga, nije prava ravnopravnost... to ti je prebacivanje odgovornosti... ma, gdi je ta Ružina tava?
|
|
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!