|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "Ringerajina tužionica"
11.3.2010 17:47:04   
lee
IZVORNA PORUKA: cvrčak

leeuser posted image user posted image

Preslikani su. I moj je gori od A.kad je bolesna. Kuka i nema šanse da ode k doktoru,ja ga dadiljam kao da je na umoru.

tako je i kod mene.otišla bi Zvrk ali je i moja mama nešto bolesna....user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2251
11.3.2010 17:52:32   
Marta j
Tuzna ljuta trenutno rigam vatru.

Mate mi je pao s kreveta i razbio gornju usnicu il desni neznam jer mi jos neda da lijepo vidim,mm dosao s s posla kada sam rekla i sada pametuje kako se to desilo,nebi da sam ja htjela da mate padne s kreveta.

Pa je poceo stavljati zastitu za ladice i ocito nezna pa je rekao da sto sam to kupila da nevalja nista.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 2252
11.3.2010 17:54:43   
ejmama
Marta žao mi je, ja sam neki dan pala s Enom pa on kad je doašo sebi počeo meni brojati da kako sam mogla u ovolikom stanu zapet za kolica. Nažalost takvi su i umjesto da nam olakšaju još i broje.

H 07 E 09

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 2253
   [Obrisani korisnik]
11.3.2010 17:55:11   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Marta j)
  Neposredna veza do poruke: 2254
11.3.2010 17:56:07   
Anoniman
nisi ti kriva Marta, ništa, to se jednostavno događa...
žao mi je što si je razbio usnicu... user posted image
malo mu to operi vodom i našpricaj octeniseptom, to sad malo ružno izgleda ali će proć - ljubi maleckog!

(Odgovor članu Marta j)
  Neposredna veza do poruke: 2255
11.3.2010 17:56:29   
ZVRK
marta glavno da mati nije ništa strašno.usnica krvari jer je nju naj lakše ''puknuti''u padu

a za zaštite nemoj se sekiratiiiiiiii
user posted image tebi i mati.daj mu da pije vode da mu hladi udarac

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 2256
11.3.2010 18:02:37   
dominik
IZVORNA PORUKA: Marta j

Tuzna ljuta trenutno rigam vatru.

Mate mi je pao s kreveta i razbio gornju usnicu il desni neznam jer mi jos neda da lijepo vidim,mm dosao s s posla kada sam rekla i sada pametuje kako se to desilo,nebi da sam ja htjela da mate padne s kreveta.

Pa je poceo stavljati zastitu za ladice i ocito nezna pa je rekao da sto sam to kupila da nevalja nista.

ja sam odustala od tih zastita za ladice, naime kod nas su fronte ladica prekratke da bi se zastita mogla namjestiti...reci muzu da nisi ti krivo kupila vec da je to univerzalno ali mi u hr imamo vanserijske stvariuser posted image
a matin pad, ne brini, nazalost bit ce toga jos, naravno da ce se desiti prje tebi koja si sa njim non stop doma nego nekome drugome ko ga pricuva na sat vremena

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 2257
11.3.2010 18:14:57   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: ZVRK

marta glavno da mati nije ništa strašno.usnica krvari jer je nju naj lakše ''puknuti''u padu

a za zaštite nemoj se sekiratiiiiiiii
user posted image tebi i mati.daj mu da pije vode da mu hladi udarac

marta drzi seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 2258
11.3.2010 18:20:24   
osobno

IZVORNA PORUKA: ejmama

Marta žao mi je, ja sam neki dan pala s Enom pa on kad je doašo sebi počeo meni brojati da kako sam mogla u ovolikom stanu zapet za kolica. Nažalost takvi su i umjesto da nam olakšaju još i broje.

šta bi tek reka da vidi našu minijaturu od stana, pa ti bi kod mene ostala bez glave...user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 2259
11.3.2010 21:43:00   
lee
Marta moja ja sam ti sve rekla...biče dobro, znaš gdje sam samo ti zovi draga moja.i nemoj brinuti biče bolje, meni je alex danas šou napravio..skoro je razbio staklo koliko je lupao sa kuhačom...i urlao na vrata od balkona i kuhaču..user posted image user posted image  baš je djete raspravljalo...

Alex 2.5.2009

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 2260
11.3.2010 21:45:21   
ninolina
Marta moja ja sam ti sve rekla...biče dobro, znaš gdje sam samo ti zovi draga moja.i nemoj brinuti biče bolje, meni je alex danas šou napravio..skoro je razbio staklo koliko je lupao sa kuhačom...i urlao na vrata od balkona i kuhaču..user posted image user posted image baš je djete raspravljalo...

potpisujem te i mene zovi ako trebaš kaj...
a alex je strašan, čekaj, čekaj još malouser posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 2261
11.3.2010 21:49:02   
leilany
marta mate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 2262
11.3.2010 21:51:37   
FIONA
o martič...kaj si bedasta..ja to riješim na način da poludim i počne, urlat...onda se ispušem i odmah mi je lakše...joj kaj se bediraš...pal bu još mali milion puta i razbil se koliko je dug i širok...s mužem se buš pokečkala još oko isto toliko nepotrebnih sitnica...bilo pa prošlo...izrigala si vatru sad ajmo na led...hehehhe...drž mi se komad...user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 2263
11.3.2010 21:54:58   
majda
IZVORNA PORUKA: ejmama

Ma svi muški su isti na ovoj planeti.-Ko da su nepogrešivi.Bitno je da je bebac ok.user posted image user posted image

EDI 17.01.2002
ADRIAN 10.06.2009

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 2264
11.3.2010 21:55:35   
Wukovarka
Oh draga....ja to rješim po kratkom postupku..galamom user posted image

Bit će toga još, meni je Lucija u VK pala s kreveta i napuklo joj je meso iznad zubića

Malo išla krv, isprala to i dan poslije se ništa nije vidilo.

MM zna da mi neke stvari ne prigovara, jer je smotaniji od mene milijun puta...a pad djeteta je nešto s ćim se moramo nositi cijeli život

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 2265
11.3.2010 21:59:35   
lee
IZVORNA PORUKA: ninolina

a alex je strašan, čekaj, čekaj još malouser posted image

he he..da si ga vidjela kako raspravlja...user posted image user posted image  moram ga jednom snimiti..

Alex 2.5.2009

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 2266
11.3.2010 22:02:13   
mariola
Marta ljubi Matu od nas i ne sekiraj se, bit će sve ok. a muža izmlati tavom i ne žali ga.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 2267
11.3.2010 22:03:30   
ninolina
mogu misliti kad rade gluposti tak su skoncentrirani i dobri... melju, pričajuuser posted image user posted image  

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 2268
   [Obrisani korisnik]
12.3.2010 7:46:38   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 2269
   [Obrisani korisnik]
12.3.2010 11:33:09   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 2270
12.3.2010 11:34:57   
CallamityJane
cvrle ja stvarno ne znam kako ti funkcionises pored tih silnih nepodopstina sto ti rade Anja i mm, ja ne znam koje je nestasnije od njih dvoje user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2271
   [Obrisani korisnik]
12.3.2010 11:37:57   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu CallamityJane)
  Neposredna veza do poruke: 2272
12.3.2010 11:40:17   
CallamityJane
zar ti je jos ostalo ista zivaca cvrle???user posted image

Neposredna veza do poruke: 2273
   [Obrisani korisnik]
12.3.2010 11:41:47   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu CallamityJane)
  Neposredna veza do poruke: 2274
12.3.2010 11:42:30   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Sinoć nešto kapa iz plinskog kombi bojlera i ja  zovem mm  da dođe vidjeti. Stiže on sav ljut da šta ga zovem sad mu je najnapetije u Navy CSIuser posted image

Kažem ja njemu,pa htjela sam da vidiš,pa da ugasimo grijanje do sutra dok  ne zoveš majstora.
Kaže on meni:pa mogla si ga i sama isključiti,šta me zoveš,a razumijem se u bojlere kao i tiuser posted image user posted image user posted image
To je nevjerojatno,ali NEVJEROJATNO,koliko mm nema potrebu čak ni odglumiti ulogu  "glavniog u "muškim poslovima"".
Uopće mu nije uvredljivo da ja stavljam parket lajjsne,betoniram,zovem majstore i čučim s njima dok popravljaju...user posted image  
I još kaže pa ja bar priznam da ne znam,a i smatram nas ravnopravnima pa onda možeš i ti odlučiti i napraviti.

Ubit će me feministkinje,ali ta ravnopravnost mi nekada zbilja ide na živce
user posted image

haha - mm ti je sličan  - samo on kad vidi kvar, zove mene da me pita kaj ćemo sad user posted image user posted image user posted image  
ali nakon one "faze" prošli mjesec, udostojao se sam naći broj od majstora i dogovoriti se za popravak, inače i to ja radim... nama nije kapalo, nego se gasio, zaštopao se.
da, i meni nekad ta tzv. ravnopravnost smeta... ali to, draga, nije prava ravnopravnost... to ti je prebacivanje odgovornosti... user posted image
ma, gdi je ta Ružina tava?

Neposredna veza do poruke: 2275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!