|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B. Zima baj baj
13.3.2010 22:28:09   
mirna
Bok zenske! ima i mene...user posted image cekam da mi mali zaspi... danas smo imali naporan dan, prvo smo bili na rockasu, a onda jos pogledali shreka do kraja...user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 651
13.3.2010 22:32:03   
MaTana
moji spavaju, buba i mm su zaspali prije 9, ona popodne nije spavala, a on cijeli dan zidao pa su ko topovi pozaspaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 652
13.3.2010 22:39:22   
ninolina
bokić komadi koji su došli... ni vama nije dosadan danuser posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 653
13.3.2010 22:43:50   
MaTana
meni nikad nije dosadno s obzirom da živim s kompletnom mm familijomuser posted image user posted image , sva sreća pa sam riba u horoskopu, a i ponosim se mojim čeličnim živcima, user posted image user posted image user posted image
Kako si ti ninolina? ekipica?

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 654
13.3.2010 22:51:33   
ninolina
ajme ja se divim svakoj koja živi sa velikom familijom u kući...
ja ok, malo umorno a klinci spavaju, dobro su

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 655
13.3.2010 22:56:32   
mamice
Evo mene s posla. Cure s RR-a su mi uljepsale dan. BAS MI JE DRAGO DA SAM VAS VIDLA I SVIMA SALJEM PUUUUSU

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 656
13.3.2010 22:57:50   
pepeljuga
a ja gibam na spavanje...puse svima.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 657
13.3.2010 22:58:36   
MaTana
i ja se divim sebi samoj u nekim trenutcimauser posted image user posted image user posted image user posted image , šalu na stranu - nije lako i već lagano ludim.... jedva ćekam dan kad ću se preseliti u svoje ( vjerojatno ću cijeli dan gola šetati po kućiuser posted image user posted image user posted image )

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 658
13.3.2010 22:59:14   
Wukovarka
Večer user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 659
13.3.2010 23:01:25   
MaTana
vecer wuki, mamice!

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 660
13.3.2010 23:15:14   
Wukovarka
Kako ste mi, što se radi?

Danas sam stvarno, ali stvarno iscrpljena i bježim u krevet prije nego zaspim na stolici

Vi mi uživajte...i budite dobri naravno user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 661
13.3.2010 23:19:16   
CallamityJane
vece curke purkeuser posted image
sta mi radite

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 662
13.3.2010 23:20:40   
MaTana
hello draga cally, bas mi je drago da smo se konaćno ulovile!!!

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 663
13.3.2010 23:23:19   
CallamityJane
i meni je drago, nisam sa tobom progovorila pa ima sigurno dva mjeseca user posted image user posted image user posted image
a znas da ja nisam neka od pp-aa
to su vjesticja posla user posted image
Kako cura`?

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 664
13.3.2010 23:25:27   
pepeljuga
glasala prije spavanja i sad definitivno idem leci.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 665
13.3.2010 23:27:12   
CallamityJane
taman sam te htjela pospotati pepe user posted image
ljubi najljepse sivoplave kose i laka ti noc user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 666
13.3.2010 23:30:39   
MaTana
super je, spava od 9 i ona i mm, nisam ni ja bas od pp, iako ćesto pomislim da ti posaljem ali vazda nešto iskrsne, dugo me nije ni bilo u bircu ni u noćnoj, buba je bila malo bolesna, a i ja i sveki... sada je super, vratio joj se apetit i sad kad pogledam što je to dijete utrpalo u sebe danas nije mi jasno gdje joj stane.... Kako Kikica? Glasam redovno - da me nebi vikalauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 667
13.3.2010 23:34:28   
CallamityJane
Kike je relativno dobra, baka joj je dosla pa je cijeli dan maltretira user posted image
danas je stalno nesto cmizdrila i zanovijetala pa sam se par puta dobro dreknula na nju i tek kada sam zubice htjela da joj perem vidim da joj ocnjaci gornji samo sto nisu izbili i to oba odjednom a i donji su lagano krenuli, doslo mi je da samu sebe udarim user posted image
Kolika je Nikica sada, je li jos uvijek brblja onako?Jeste li primili vakcinu onu sa godinu dana?

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 668
13.3.2010 23:42:47   
MaTana
brblja, i brblja i brblja, danas smo mm i ja pucali od smijeha sigurno 10 min je pričala sa nama (nisam je ništa razumilauser posted image user posted image user posted image , ali sve mi je rekla - imala sam osjećaj da me nešto vićeuser posted image ) a inaće zove mama, tata, baba, nono, none, dudi (dundo - od mm brat) pa-pa, njamnjam, ptičica, cvijeće, bebe, čuča i čučica (kad tepa) čaj... poprilično je brbljava, kad se sjetim moga brata koji sa 2 godine nije prićao nego 5 rijeći ova mala mi izgleda kao svemirac... Nismo se cijepili jer taman kad je stiglo cjepivo ona je završila na antibioticima, baš ću zvati u pon da vidim imaju li cjepiva da to obavimo prije ljeta, a zubi su nam već duže vrijeme boljka - narasle su 3 četvorke i sada rastu 2 gornje trojke i četvorka user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 669
13.3.2010 23:46:54   
CallamityJane
moram priznati da vam zavidim na tom fondu rijeci, mada ni sama nisam bila neko brbljalo ma koliko tesko to bilo za povjerovati user posted image
a ni mi se jos nismo cijepili, pa zato pitam vas mada nam je pedi rekla da sto duze to bolje i da se mora biti potpuno zdrav za tu vakcinu user posted image
Do kada ti je dragi tu?
ima li sta od onog posla nisam u toku ?

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 670
13.3.2010 23:56:11   
MaTana
bit će tu još sigurno mjesec dana, a onda moze svaki dan, sve ovisi kad ga zovu... I nama je rekla da moramo biti zdravi i mama nesmije biti trudna (to neznam zašto ali je tako) Za posao mi još nitko ništa ne javlja, javila sam se na xy natječaja i svi se polagano zahvaljuju jedan po jedan očito nikome netreba osoba koja odlićno priča eng i fra i moze se sporazumjeti na njem i tal.... ali eto u ovom šugavom gradu veze su jedina kvalifikacija koja je potrebna a ja toga nemam.... Još se nadam za onaj zadnji posao (u agenciji) pa vidjet ćemo i njih zovem u pon da se više ne mislim...
ŽĆalosno je da u gradu koji živi od turizma osoba koja ima iskustva u radu sa turistima i završenu višu školu, smjer turizam nemože naći posao i jedino što mi nude je posao konobarice ili spremaćice...... morala sam ti se izjadati jer me ovo već fuuuuul frustrira, zato me i nema često na forumu, pa jbm mamicu nisam se školovala i ulagala toliko u jezike da bi spremala krevete u nekom hotelu

< Poruku je uredio MaTana -- 13.3.2010 23:59:58 >

Neposredna veza do poruke: 671
13.3.2010 23:56:15   
CallamityJane
idem ja Kike se probudila
laka noc tebi i Nikici user posted image
evo tek sad vidjeh stasi napisala, stvarno mi je cudno da ne mozes naci posao u svojoj struci user posted image  i to sad krece sezonapa koga oni misle zaposljavati ???? 
nego ne gubi nadu, nesto mora iskrsnuti user posted image

idem sad stvarno
pusic user posted image

< Poruku je uredio callanhoe -- 13.3.2010 23:59:28 >

Neposredna veza do poruke: 672
13.3.2010 23:59:20   
MaTana
Laku noć draga, ljubi Kikicu!

Neposredna veza do poruke: 673
14.3.2010 0:05:58   
MaTana
ova godina je katastrofa, kao krizna pa svi štede i ne zapošljavaju, a malo novoga se otvorilo... I da, znam nekoliko njih koji su dobili posao jer su muški iako govore samo 1 strani jezik (ali muško može pomoći nositi kufere i ne ide na porodiljni ni bolovanje kad je dijete bolesno).... Idem i ja leć jer ako nastavim po ovoj temi nastavit ću do jutra.... Laku noć svima

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 674
   [Obrisani korisnik]
14.3.2010 6:28:18   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu MaTana)
  Neposredna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!