Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 21:22:02
|
|
|
|
koka
|
MM gleda tv pa imam slobodan kompič , pogledala slike do kraja , prekrasne forumašice, a djeca još ljepša
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 21:26:39
|
|
|
|
lelo
|
Bumbirka hvala na cugi. Je candy dan je bio super pa šteta da se ne iskoristi,jedino što je malo puhalo.
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 21:30:55
|
|
|
|
Candy
|
Ma nema veze kaj je puhalo...važno da ima sunca...ja se odmah bolje osjećam kad je toplo nego kad je ona grozna kišurina...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 21:33:17
|
|
|
|
piggy
|
Tina žao mi je za zubić. Elena čestitam na poslu,vidim da si sretna. Maki lijep opis Vijetnama,čuvaj se i brzo se vrati našoj Anne i dječici. ja ne znam kak bi preživjela te štakore. Candy kako si ti?
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 21:33:44
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Idem ja malo gledati tv,moram se malo ispružiti.Ako ne zaspem,vratit ću se,a ako zaspem što je veća mogućnost onda laku noć do sutra!
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 21:37:12
|
|
|
|
koka
|
Več dva puta me izbacilo . Elena za posao.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 21:38:10
|
|
|
|
Candy
|
Dobro sam,Piggy... Klasika...malo umorna,u iščekivanju nedjelje...ali preživljavam nekako ... Što je s tobom?Jučer čujem da tražiš posao?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 21:48:43
|
|
|
|
piggy
|
ma da al još ništa konkretno ne znam sutra moram zvati šeficu, pa ćemo se najvjerovatnije vidjeti u subotu. tak da znam na čemu sam. nije mi lako otić a ne isplati mi se tam sjediti za sitnu lovu.
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 21:52:47
|
|
|
|
lelo
|
Apropo posla Piggy,pitala sam svoju frizerku.Veli da trenutno nikog ne traži al je tražila i di sam bila prije.Rekla sam joj ako bude tražila radnicu da mi odmah javi.I bude jer je ona kuma od mog buraza,pa sad zna da imam tebe ako će trebati.
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 21:53:02
|
|
|
|
koka
|
Cure kompič mi šteka pa bježim lagano mi se i spava. Pusa svima i laku noć.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 21:54:40
|
|
|
|
Candy
|
Meni je jučer tako bilo krivo kad sam čula da tražiš posao... Mi smo trebali frizera,tražili ga dva tjedna i jučer našli ...Baš mi je bilo krivo...trebala si mi reći !
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 21:55:26
|
|
|
|
lelo
|
Koka laku noć ti želim. A kompjuter možeš
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 21:58:45
|
|
|
|
lelo
|
To ti je uvijek tako,kad tržiš onda niš ne nađeš a kad imaš dobar posao onda ni ne razmišljamo o promjeni.Ja isto kad mi završi porodiljni morat ću tražiti nešto drugo,to mi je šef već rekao.Zato molim boga da mi još produlje porodiljni u travnju do Leonove treće godine.
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 22:06:03
|
|
|
|
Candy
|
Koka,laka ti noć !
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 22:08:05
|
|
|
|
piggy
|
lelo i Candy hvala vam kaj mislite na mene,ak će koja od vas dvije prije tražiti nekog sjetite me se. Candy bilo bi fora da sam došla kod tebe,sad mi je baš žao kaj prije nisam pisala o tome,jer bi se javila tebi Candy. Hvala u svakom slučaju.
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 22:09:24
|
|
|
|
Puli
|
eto i mene nekad nije loše da mm preuzme komp. ja se uhvatila spremanja stana
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 22:10:44
|
|
|
|
lelo
|
IZVORNA PORUKA: piggy lelo i Candy hvala vam kaj mislite na mene,ak će koja od vas dvije prije tražiti nekog sjetite me se. Candy bilo bi fora da sam došla kod tebe,sad mi je baš žao kaj prije nisam pisala o tome,jer bi se javila tebi Candy. Hvala u svakom slučaju. pa zato smo tu da si pomognemo kad trebamo.
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 22:11:20
|
|
|
|
Puli
|
To ti je uvijek tako,kad tržiš onda niš ne nađeš a kad imaš dobar posao onda ni ne razmišljamo o promjeni. ili je situacija nitko ništa ne nudi pa ih se petero odjednom javi tako bilo kod mene dok sam honorarno radila za vrijeme studija
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 22:12:01
|
|
|
|
Puli
|
Zato molim boga da mi još produlje porodiljni u travnju do Leonove treće godine. i mi ti držimo palčeve
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 22:12:23
|
|
|
|
lelo
|
Bravo Puli za pospremanje
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 22:14:28
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: piggy Candy bilo bi fora da sam došla kod tebe,sad mi je baš žao kaj prije nisam pisala o tome,jer bi se javila tebi Candy. I meni je sada žao jer znam koliko smo tražili frizera... A i radile bi zajedno i mislim da bi se tebi sviđalo tamo ...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 22:15:14
|
|
|
|
Puli
|
korisno utrošeno vrijeme bez kompa i tako bi me sutra čekalo a ovako ujutro kad curka zaspe pristavim ručkič i hop na jaj u
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 22:15:55
|
|
|
|
Candy
|
Ali,bez brige...ukoliko nešto čujem,javim ti ...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 22:16:34
|
|
|
|
lelo
|
A da vas dvije otvorite salon zajedno.Imale bi puno posla sve cure sa RR bi vam bile mušterije.
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 22:16:51
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: Puli korisno utrošeno vrijeme bez kompa i tako bi me sutra čekalo a ovako ujutro kad curka zaspe pristavim ručkič i hop na jaj u Bravo Puli !
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!