Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 2.10.2008 12:56:21
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: FIONA Hvala vamsad mogu ić kod doktora...pusa javim se kasnije!!! sretno kod doktora .cure ste vidjeli na kojoj smo stranici sa bircom?????noćna smijena će raditi u novom
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 2.10.2008 12:56:40
|
|
|
|
piggy
|
ma draga moja ja se samo šalim i ja neki put hoću slamku i više šećera. to im je posao,bože moj. i ja u svom poslu imam mušterije koje paze na svaku dlaku pa se ne ljutim.
|
|
[Obrisani korisnik] 2.10.2008 12:59:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 2.10.2008 13:01:00
|
|
|
|
božica
|
ima nas svakakvih al ja vas pozzz do navećer
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 2.10.2008 13:01:38
|
|
|
|
božica
|
IZVORNA PORUKA: lilivana , imam novu frizuru e nasmijala si me---zurka ti je za pet+
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 2.10.2008 13:02:52
|
|
|
|
cokolada
|
Moze meni jedan Nes ovako fini kaj je Puli pripremila, molit cu lijepo! Zvrk, pitala si me da li smo rijesili problem spavanja? Nismo, nekoliko noci je odspavao do 5 ili 6 H. Ovu noc se digao u 1.30 h, ja sam ga cula a gospon se digao i otisao u dnevnu sobu, sijedi u mraku na podu, kraj laptopa i hoce si upaliti crtic. Jedva sam ga nagovorila i objasnila mu da je noc i da moramo spavati da ne moze gledati crtice po noci i onda je otisao spavati s flasicom caja. U 6.45 h je dosao u krevet i rekao: "mama ja bi meko (mlijeko)". Dobro ovo je blaza varijanta pa ipak zadnjih noci spavamo, a vidjet cemo koliko dugo!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 2.10.2008 13:03:57
|
|
|
|
piggy
|
u lili koliko ti je pjene i gela trebalo za tu zurku da ti tak stoji. svaka čast,odlična je
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 2.10.2008 13:05:04
|
|
|
|
mirna
|
Zbog toga mi još nismo ukinili ogradicu na krevetiću. Sigurno bi i mome mišu došle takve ideje...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 2.10.2008 13:06:37
|
|
|
|
ZVRK
|
pošto nisi na forumu odgovorila nadala sam se da ste riješili problem.
|
|
[Obrisani korisnik] 2.10.2008 13:07:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 2.10.2008 13:08:34
|
|
|
|
ZVRK
|
i IZVORNA PORUKA: mirna Zbog toga mi još nismo ukinili ogradicu na krevetiću. Sigurno bi i mome mišu došle takve ideje... kada je bio u krevetiću(prije 1g)njemu ogradica nije bila prepreka u izlascima van,ali pošto sam ja ''babaroga''roditelj bila sam jako stroga u bilo kakvom njegovom naumu ''bijega''
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 2.10.2008 13:11:12
|
|
|
|
piggy
|
e pa sad sam se uvjerila u to. ova je više opičena od mene najbolje mi je kad nekog sfeniram i na kraju sve raspušem hladnim zrakom da bude što prirodnije i tak raščupano ostavim i pitam mušteriju "evo,može tako ostati jel uredu frizura" a mušterija sva zbunjena. ili ostavim četku i kažem da je gotova.
|
|
[Obrisani korisnik] 2.10.2008 13:11:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 2.10.2008 13:11:58
|
|
|
|
mirna
|
Zvrk: jednom je opao iz krevetića na taj način, zato se sada ne osudi penjati van (jako je visoka ogradica i nema gdje stati, jer nema namještaja u blizini..) dok ne spustim ogradice...
< Poruku je uredio mirna -- 2.10.2008 13:12:13 >
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 2.10.2008 13:16:06
|
|
|
|
troubled
|
dobar dan cure.... vidim lijepih frizura.... najboljih kava.... novih maskara najbolje ste
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 2.10.2008 13:17:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 2.10.2008 13:17:40
|
|
|
|
ZVRK
|
mirna,naš je prvo specializirao ulazak pa tek onda izlazak.ali pošto je pred kraj bio bez pelena nije mogao baš lako jer je znao balansirati na ogradici(kad je pelena ništa ne smeta),a bez bi rekao da ga din-don boji(boli).nema niti on nikakve stvari okolo krevetića ali kada nešto naumi............(neznam na koga bi mogao biti )
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 2.10.2008 13:18:57
|
|
|
|
mirna
|
nije mogao baš lako jer je znao balansirati na ogradici(kad je pelena ništa ne smeta),a bez bi rekao da ga din-don boji(boli) to je i kod nas problem. dobro da nisu curice...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 2.10.2008 13:19:30
|
|
|
|
piggy
|
hej Troubled,krivi dan si me tražila na Bundeku. Vidim da bi se mogli naći sljedeći tjedan meni paše,nadam se i drugoj polovici. moraš me upozoriti da se ne počnem smijati.
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 2.10.2008 13:21:45
|
|
|
|
troubled
|
moja curica je s godinu i po svladala ispadanje (da, ne izlazak) iz krevetića pa je zato brže prešla u veliki krevet.... bar je bilo niže ako padne držala sam pored kreveta par mjeseci nešto mekano za svaki slučaj.... brzo je naučila
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 2.10.2008 13:22:26
|
|
|
|
troubled
|
piggy dogovorit ćemo se....tu sam do četvrtka ujutro
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 2.10.2008 13:23:23
|
|
|
|
mirna
|
Troubled i ja bi vas htjela upoznati....
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 2.10.2008 13:23:59
|
|
|
|
piggy
|
lili ima još tih frizerskih fora,najbolje kad me žena pita kakva bu boja ispala s tim da si je sama donjela svoju boju,onda ja kažem da ne znam da ću vidjeti kad operem,i kad dođe za bazen onda ja velim pa vuće malo na zeleno nemre ni jedna mušterija proć kod mene da ju ne zezam,lakše raditi meni a ona je opuštenija i nasmijana.
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 2.10.2008 13:24:15
|
|
|
|
troubled
|
onda će nam valjati nešto smisliti ja sam za
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 2.10.2008 13:25:11
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: troubled piggy dogovorit ćemo se....tu sam do četvrtka ujutro jedva čekam!!!!!!! Veliki pozdrav dragome
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!