|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja"
2.10.2008 12:56:21   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: FIONA

Hvala vamsad mogu ić kod doktora...pusa javim se kasnije!!!

sretno kod doktora .cure ste vidjeli na kojoj smo stranici sa bircom?????noćna smijena će raditi u novom user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 2326
2.10.2008 12:56:40   
piggy
ma draga moja ja se samo šalim i ja neki put hoću slamku i više šećera.
to im je posao,bože moj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i ja u svom poslu imam mušterije koje paze na svaku dlaku pa se ne ljutim.

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 2327
   [Obrisani korisnik]
2.10.2008 12:59:57   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu piggy)
  Neposredna veza do poruke: 2328
2.10.2008 13:01:00   
božica
ima nas svakakvihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

al ja vas pozzz do navećeruser posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 2329
2.10.2008 13:01:38   
božica
IZVORNA PORUKA: lilivana

, imam novu frizuru user posted image

e nasmijala si me---zurka ti je za pet+

idem micat rit...

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2330
2.10.2008 13:02:52   
cokolada
Moze meni jedan Nes ovako fini kaj je Puli pripremila, molit cu lijepo!
Zvrk, pitala si me da li smo rijesili problem spavanja?
Nismo, nekoliko noci je odspavao do 5 ili 6 H. Ovu noc se digao u 1.30 h, ja sam ga cula a gospon se digao i otisao u dnevnu sobu, sijedi u mraku na podu, kraj laptopa i hoce si upaliti crtic. Jedva sam ga nagovorila i objasnila mu da je noc i da moramo spavati da ne moze gledati crtice po noci i onda je otisao spavati s flasicom caja. U 6.45 h je dosao u krevet i rekao: "mama ja bi meko (mlijeko)".
Dobro ovo je blaza varijanta pa ipak zadnjih noci spavamo, a vidjet cemo koliko dugo!

Neposredna veza do poruke: 2331
2.10.2008 13:03:57   
piggy
u lili koliko ti je pjene i gela trebalo za tu zurku da ti tak stoji.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
svaka čast,odlična jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 2332
2.10.2008 13:05:04   
mirna
Zbog toga mi još nismo ukinili ogradicu na krevetiću. Sigurno bi i mome mišu došle takve ideje...user posted image

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 2333
2.10.2008 13:06:37   
ZVRK
pošto nisi na forumu odgovorila nadala sam se da ste riješili problem.user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 2334
   [Obrisani korisnik]
2.10.2008 13:07:38   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu piggy)
  Neposredna veza do poruke: 2335
2.10.2008 13:08:34   
ZVRK
i
IZVORNA PORUKA: mirna

Zbog toga mi još nismo ukinili ogradicu na krevetiću. Sigurno bi i mome mišu došle takve ideje...user posted image

kada je bio u krevetiću(prije 1g)njemu ogradica nije bila prepreka u izlascima van,ali pošto sam ja ''babaroga''roditelj bila sam jako stroga u bilo kakvom njegovom naumu ''bijega''

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 2336
2.10.2008 13:11:12   
piggy
e pa sad sam se uvjerila u to.
ova je više opičena od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
najbolje mi je kad nekog sfeniram i na kraju sve raspušem hladnim zrakom da bude što prirodnije i tak raščupano ostavim i pitam mušteriju "evo,može tako ostati jel uredu frizura" a mušterija sva zbunjena.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ili ostavim četku i kažem da je gotova.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2337
   [Obrisani korisnik]
2.10.2008 13:11:41   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu mirna)
  Neposredna veza do poruke: 2338
2.10.2008 13:11:58   
mirna
Zvrk: jednom je opao iz krevetića na taj način, zato se sada ne osudi penjati van (jako je visoka ogradica i nema gdje stati, jer nema namještaja u blizini..) dok ne spustim ogradice...

< Poruku je uredio mirna -- 2.10.2008 13:12:13 >

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 2339
2.10.2008 13:16:06   
troubled
dobar dan cure....user posted image user posted image user posted image
vidim lijepih frizura....
najboljih kava....
novih maskara user posted image user posted image user posted image
najbolje ste user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 2340
   [Obrisani korisnik]
2.10.2008 13:17:08   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu piggy)
  Neposredna veza do poruke: 2341
2.10.2008 13:17:40   
ZVRK
mirna,naš je prvo specializirao ulazak pa tek onda izlazak.ali pošto je pred kraj bio bez pelena nije mogao baš lako jer je znao balansirati na ogradici(kad je pelena ništa ne smeta),a bez bi rekao da ga din-don boji(boli).nema niti on nikakve stvari okolo krevetića ali kada nešto naumi............(neznam na koga bi mogao bitiuser posted image user posted image )

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 2342
2.10.2008 13:18:57   
mirna
nije mogao baš lako jer je znao balansirati na ogradici(kad je pelena ništa ne smeta),a bez bi rekao da ga din-don boji(boli)

user posted image user posted image user posted image user posted image to je i kod nas problem. dobro da nisu curice...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 2343
2.10.2008 13:19:30   
piggy
hej Troubled,krivi dan si me tražila na Bundeku.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vidim da bi se mogli naći sljedeći tjedanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
meni paše,nadam se i drugoj polovici.
moraš me upozoriti da se ne počnem smijati.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 2344
2.10.2008 13:21:45   
troubled
moja curica je s godinu i po svladala ispadanje (da, ne izlazak) user posted image user posted image user posted image  iz krevetića
pa je zato brže prešla u veliki krevet....
bar je bilo niže ako padne user posted image user posted image user posted image
držala sam pored kreveta par mjeseci nešto mekano za svaki slučaj....
brzo je naučila user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 2345
2.10.2008 13:22:26   
troubled
piggy user posted image user posted image user posted image
dogovorit ćemo se....tu sam do četvrtka ujutro user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 2346
2.10.2008 13:23:23   
mirna
Troubled i ja bi vas htjela upoznati....user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 2347
2.10.2008 13:23:59   
piggy
lili ima još tih frizerskih fora,najbolje kad me žena pita kakva bu boja ispala s tim da si je sama donjela svoju boju,onda ja kažem da ne znam da ću vidjeti kad operem,i kad dođe za bazen onda ja velim pa vuće malo na zelenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nemre ni jedna mušterija proć kod mene da ju ne zezam,lakše raditi meni a ona je opuštenija i nasmijana.

Neposredna veza do poruke: 2348
2.10.2008 13:24:15   
troubled
onda će nam valjati nešto smisliti user posted image user posted image user posted image
ja sam za user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 2349
2.10.2008 13:25:11   
piggy
IZVORNA PORUKA: troubled

piggy user posted image user posted image user posted image
dogovorit ćemo se....tu sam do četvrtka ujutro user posted image

jedva čekam!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Veliki pozdrav dragomeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 2350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!