Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 27.3.2010 13:50:10
|
|
|
|
ZVRK
|
eto počelo je ......mama meni se kakiiiiiii
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 27.3.2010 13:51:54
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK eto počelo je ......mama meni se kakiiiiiii pusti dijete da se igra,spavat će večeras
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 27.3.2010 13:54:25
|
|
|
|
ZVRK
|
da ali trebamo se voziti pola sata pa će zaspati do tamo a kada se ga probudi brzo bude užasaaaaan gori nego da nespava,a najgore je što idemo tek oko 17 sati a on bude onda njurgast pa budemo doma prije 19 a ja ne elim brzo da se vratim. samo zato ima spšavanje inače mi ne spava doma preko dana samo u vrtiću
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 27.3.2010 14:03:35
|
|
|
|
danery
|
IZVORNA PORUKA: novamama adry, kakav led među nogama ?
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 27.3.2010 14:07:27
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK eto počelo je ......mama meni se kakiiiiiii neuspijeli pokušaj -prekinula sam zajedničku torturu
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 27.3.2010 14:07:42
|
|
|
|
curice
|
nestala sam skuhati kavu moja je legla i gleda spužvu boba,mogla bi i zaspati ,jer je noćas bilo veselo
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 27.3.2010 14:08:11
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: ZVRK eto počelo je ......mama meni se kakiiiiiii neuspijeli pokušaj -prekinula sam zajedničku torturu sad je sigurno vesel
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 27.3.2010 14:08:39
|
|
|
|
ZVRK
|
ajde barem tebi da upali kada meni neuspijeva
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 27.3.2010 14:09:31
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: curice IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: ZVRK eto počelo je ......mama meni se kakiiiiiii neuspijeli pokušaj -prekinula sam zajedničku torturu sad je sigurno vesel šta si sumljala rekao mi da on nemože spavati jer nema vremena
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 27.3.2010 14:11:23
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK rekao mi da on nemože spavati jer nema vremena pa da ,njima je to čisto gubljenje vremena
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 27.3.2010 14:13:18
|
|
|
|
ZVRK
|
sada se igra sa svojim igračkama mene još i komp zeza tako ako nestanem znate zašto
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 27.3.2010 14:46:18
|
|
|
|
curice
|
pozdravljam vas,idem još napravit nešto po kući
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 27.3.2010 14:47:07
|
|
|
|
ninolina
|
hej curke vidim djeca vas gnjave... i mene moji danas im je dan
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 27.3.2010 14:49:18
|
|
|
|
ZVRK
|
nama sada došo tatica doma pa možda bude njega zajeb....
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 27.3.2010 22:31:51
|
|
|
|
mariola
|
alo cure, šta j e birc prazan od tri? Ajmo na cugu
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 27.3.2010 22:35:13
|
|
|
|
novamama
|
ej draga, evo mene na pićence
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 27.3.2010 22:38:49
|
|
|
|
novamama
|
kako si mariola, što toni radi? oćemo se nać drugi tjedan?
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 27.3.2010 22:39:15
|
|
|
|
mariola
|
ej, paše ti alkohol ili bi ti neki đus bila sam u zadru danas. mm i ja za vrijeme ručka isplanirali da bi mogli malo đir pa smo išli,malo šopingirali i došli doma. A upetak ću ja doć sama na cili dan pa ako još budeš mobilna vidimo se kako beba Oliver?
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 27.3.2010 22:50:39
|
|
|
|
novamama
|
ajoj draga, na veliki petak niš od mene, ako ne rodim do tada, dolazi mi rodbina tako da neću makac oliver pajki ko top ma on je presmiješan sad, hoda, pada, diže se, ljuti se, mazi se - zanimljiv je skroz :-)
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 27.3.2010 22:52:17
|
|
|
|
ninolina
|
hej komadi...mariola mtvoj toni sigurno spava novamama ti još u komadu, jooooš malo micek
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 27.3.2010 22:55:16
|
|
|
|
novamama
|
jes draga, u komadu sam jedan veliki komad ne bih da me sutra ulovi, ali drugi tjedan može od pon do petka bilo kad! baš bi bilo dobro da bebu donesem doma za uskrs...ah te želje
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 27.3.2010 22:58:29
|
|
|
|
mariola
|
aj baš mi je žao. ane mogu prije zbog frizure i noktića... Nino, mm ga stavio u 8 u kinderbet i oko 9 otišao ga on vidit a on leži i gleda zvjezde pjevaju , nakon pol ure ja ušla u sobu a on spava ko top na baby alarm se ništa nije čulo, znači da nije ni sekundu zakenjcao pred spavanje. ma smješan je cijeli. ne bi po nardžbi boljega dobila. kako tvoja ekipica?
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 27.3.2010 22:59:14
|
|
|
|
ninolina
|
he he a bude samo ti polako..jesi nestrpljiva, jel ti sad već teško...joj kad se sjetim tih zadnjih dana ufff
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 27.3.2010 23:02:21
|
|
|
|
ninolina
|
ma toni je stvarno zlatno dijete i ja bi takvo he he... evo moji spavaju, theo mi opet kašlje ali sam ga inhalirala dva puta danas pa je sad malo bolje...iris samo zuji ovo dvoje radilo gluposti cijeli dan... i tako... baš sam stavila fotke u album od danas mislim klinci su mi popizdili
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 27.3.2010 23:03:49
|
|
|
|
novamama
|
ok mariolica, nema veze, izgleda da ćemo ipak čekati jesen - dok rodim sad, pa ne mogu van, pa idem na otok ljeti i eto ti jesen za čas! super ti je toni, tako sam se snalazi ja još uvijek legnem kraj olivera dok ne zaspi, više radi mene nego radi njega ninočka...uf...ne pitaj, samo pušem cure, idem u horizontalu čitati knjigicu, kraj olivera, srećom ne smeta mu laku noć i nemojte puno piti pusa!!!
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!