Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 28.3.2010 15:32:40
|
|
|
|
leilany
|
hej gljivaaa evo i kavice za nas... kak si???
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 28.3.2010 15:35:52
|
|
|
|
gljiva
|
Hej Evo pokušavam učit, al mi trenutno treba jedna jaka kava. D je vani sa svekrvom , a I u šetnji s tatom , pa imam malo mira. Vani je sunčano, a ja opet zatvorena doma. Šta ima kod tebe? Kako K?
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 28.3.2010 15:38:31
|
|
|
|
CallamityJane
|
bleeee ima li koga ovde da je pri sebi? gljiva gdje ti je avatar
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 28.3.2010 15:40:03
|
|
|
|
leilany
|
ja sam doma....malo odmaram....jer smo rucali pa je trebalo sve to i pospremit... dijete mi je sa bakom otislo na rockas tak da uzivam.... oo callie...helloouuuu
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 28.3.2010 15:41:56
|
|
|
|
CallamityJane
|
ma hellou lei jeste primjetile da u zadnje vrijeme su bircevi pusti? nesto mudrujem i kontam i izkontala sam da je to garant zbog lijepog vremena i sto mene nema kao prije da drinkam sa vama jesam to dobro izkontala?
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 28.3.2010 15:44:10
|
|
|
|
gljiva
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe bleeee ima li koga ovde da je pri sebi? gljiva gdje ti je avatar hej obavljena dužnost i danas, ima da pobijedi. Avatar je izgubljen , zima i snijeg su prošli, a nikako da stavima drugi. Imam zebru trkačicu i charlotinu mrežu ak želiš da vam presnimim. kako ste ti i ljepotica? Lei ti baš uživaš Moji su stigli iz šetnje, idem samo nahranit I pa se vratim a ko ćete još bit tu.
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 28.3.2010 15:44:46
|
|
|
|
leilany
|
tak si dobro to skontarila da i tebi pod hitno treba psihic da skupa kontate
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 28.3.2010 15:46:06
|
|
|
|
leilany
|
ma samo idi gljiva....vidis da callie kontari...ja malo bauljam po temama.... dobar tek malom misicu
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 28.3.2010 15:47:11
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: gljiva IZVORNA PORUKA: callanhoe bleeee ima li koga ovde da je pri sebi? gljiva gdje ti je avatar hej obavljena dužnost i danas, ima da pobijedi. Avatar je izgubljen , zima i snijeg su prošli, a nikako da stavima drugi. Imam zebru trkačicu i charlotinu mrežu ak želiš da vam presnimim. kako ste ti i ljepotica? Lei ti baš uživaš Moji su stigli iz šetnje, idem samo nahranit I pa se vratim a ko ćete još bit tu. ajoj gljivek to bi bilo zaista pazljivo od tebe neke je mm isto skidao ali mu se laptop pohebao i sad mora sve ponovo, pa valjda skine dok ne krene posto mi ovde nemamo flat samo gore u Frankfurtu Pa eto ako ti nije velika obaveza i teret kada stignes posalji, bicu ti zaista zahvalna
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 28.3.2010 15:49:47
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: leilany tak si dobro to skontarila da i tebi pod hitno treba psihic da skupa kontate sa obzirom da ti imas privatnu ekipu srinkica mozemo kakvu partijicu napraviti
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 28.3.2010 16:12:24
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: leilany tak si dobro to skontarila da i tebi pod hitno treba psihic da skupa kontate sa obzirom da ti imas privatnu ekipu srinkica mozemo kakvu partijicu napraviti nemas beda...sam da ti kazem da oni ne sibaju botox...
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 28.3.2010 16:21:18
|
|
|
|
CallamityJane
|
mislim da previse gledas telkac lei
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 28.3.2010 16:30:27
|
|
|
|
pikachu
|
Eheeeeeeeeeeeeeeeeeeej, ima li koga?
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 28.3.2010 17:12:36
|
|
|
|
novamama
|
ej, ja sam tu, kako ste ti i vita?
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 7:50:03
|
|
|
|
curice
|
dobro jutro ima koga
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 7:50:21
|
|
|
|
boba125
|
jutro ,ima koga?
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 7:51:10
|
|
|
|
curice
|
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 7:51:34
|
|
|
|
curice
|
bok boba,kako je prošao vikend kako je D.
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 7:51:45
|
|
|
|
gljiva
|
Jutro i ja sam tu
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 7:52:36
|
|
|
|
osobno
|
Dobar dan curke.!!!! ima li kavice za mene?
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 29.3.2010 7:52:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 7:52:48
|
|
|
|
curice
|
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 7:54:41
|
|
|
|
boba125
|
D je dobro,maloprije se probudio,pase nam kaj se sat pomaknuo a vikend prosao ok,kobra je bila poprilicno dobro raspolozna pa nije davila prejako,a kod mojih mi je bilo super. kako ste vi?kak djecica? dorucak je mljac... moram ti reci da sam pogacice pekla 3 dana zaredom i proslijedila recept svi poludjeli za njima
< Poruku je uredio boba125 -- 29.3.2010 7:56:30 >
|
[Obrisani korisnik] 29.3.2010 7:55:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 7:56:27
|
|
|
|
osobno
|
bome cvrle, ti častiš naveliko... ja bi vjerojatno umrla da ovoliko pojiden...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!