Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 7:57:54
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: boba125 D je dobro,maloprije se probudio,pase nam kaj se sat pomaknuo a vikend prosao ok,kobra je bila poprilicno dobro raspolozna pa nije davila prejako,a kod mojih mi je bilo super. kako ste vi?kak djecica? dorucak je mljac... moram ti reci da sam pogacice pekla 3 dana zaredom i proslijedila recept svi poludjeli za njima ma za koga je to naziv molim te? je li za sveki?
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 7:59:24
|
|
|
|
boba125
|
naravno to je jos od milja
|
[Obrisani korisnik] 29.3.2010 7:59:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 29.3.2010 8:01:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 8:01:54
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: boba125 naravno to je jos od milja ok...onda je moja anakondica...isto od milja..
< Poruku je uredio osobno -- 29.3.2010 8:04:10 >
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 8:03:08
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak kobra= =svekrva mogu samo predpostavit kakva je kad ima ovakav nadimak
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 8:05:20
|
|
|
|
gljiva
|
Ja upravo doručkujem pogačice. Nasj e sat samo jučer zeznuo , danas se opet probudio u 6 i evo sad spava prvu rundu.
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 8:07:32
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: gljiva Ja upravo doručkujem pogačice. Nasj e sat samo jučer zeznuo , danas se opet probudio u 6 i evo sad spava prvu rundu. mog Luku nikakav sat ne može zeznit... To blaženo dite kad spava onda pošteno spava.
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 8:08:16
|
|
|
|
boba125
|
ma bolje o njoj ne razmisljati kad nadjem temu o svekrvama napisem kaj je bilo,da vas tu ne gnjavim ah,sta reci idem se poigrati s D,kasljuca a to je znak da mu je dosadno i da me treba
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 8:08:40
|
|
|
|
pikachu
|
Jutro, komadi... Kako je veselije kada se ovako s nekim imate šaliti na račun ... Baš sam se nasmijala... Kako ste vi i juniori?
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 8:10:27
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: pikachu Jutro, komadi... Kako je veselije kada se ovako s nekim imate šaliti na račun ... Baš sam se nasmijala... Kako ste vi i juniori? kod nas sve po starom...nego, kako si provela rođendan? jesi vidila moju čestitku na fb? baš sam si dala truda.
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 8:14:46
|
|
|
|
pikachu
|
Jesam, draga, i stvarno si najviše dala truda... Ima i rime... A rođendan je prošao nekako kaotično... Ali dobro je bilo... Još da mi kćer nije bila kenkjkava cili dan....
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 8:15:34
|
|
|
|
curice
|
ja vas pozdravljam , stižu mi gosti oko 11 sati,pa bi bilo vrijeme da se pokrenem sa mjesta
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 8:16:18
|
|
|
|
osobno
|
a to ti tako bude...čim nešto planiraš, oni se uznervoze... E da mi se naspvat, dala bi ne zznam šta...
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 8:17:30
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: curice ja vas pozdravljam , stižu mi gosti oko 11 sati,pa bi bilo vrijeme da se pokrenem sa mjesta to su neki ranoranilački gosti bome...
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 8:19:39
|
|
|
|
gljiva
|
IZVORNA PORUKA: pikachu Kako ste vi i juniori? Jutro Koristim priliku dok I spava. Noćas je cijelu noć bio na cici pa znaš kako mi je. Kako je ljepotica? pa pa Curice
< Poruku je uredio gljiva -- 29.3.2010 8:20:35 >
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 8:34:46
|
|
|
|
gljiva
|
Moja spavalica se probudila pa vas napuštam. pa pa
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 8:39:37
|
|
|
|
osobno
|
Evo meni je došla anakonda... idem joj ponudit kavicu s malo mišomora...
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 8:48:27
|
|
|
|
pikachu
|
Evo sam se otuširala... gljiva, ZNAM kako ti je... osobno, budi mudra sa mišomorom da te ne otkriju... curice, uživaj u društvu...
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 9:01:15
|
|
|
|
pikachu
|
Odoh pa se vratim... Ma gle čuda....
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 9:14:36
|
|
|
|
mariola
|
jutro cure kako ste, šta je novoga, kako juniori
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 13:04:42
|
|
|
|
ninolina
|
hej komadi ima koga
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 13:05:27
|
|
|
|
leilany
|
buuuuuuuuuuuuuuu
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 13:07:13
|
|
|
|
ninolina
|
hej pa gdi si ti...nikako da se sretnemo
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 13:08:48
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Evo i mene
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!