Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 13:45:40
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Ma naravno da možeš Znači kod tebe je onda jako lijepo
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 13:48:03
|
|
|
|
CallamityJane
|
ovde je i juce i danas predivno vrijeme, jednostavno milina da ne ulazis u kucu jos kod mene odmah do balkona ima nekakvo veliko grmlje, kao nekakav mali dio divljine ostao u sred grada i tu ptice cvrkucu odmah ujutru i stvarno je predivno
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 13:51:17
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Ajde super,samo uživajte ja bi popila kavu,ali znam ako ju odem napraviti da će D odma zvati iz sobe da legnem s njim i onda ću poluditi
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 13:54:28
|
|
|
|
maja
|
Evo i mene curkice, ja upalila grijanje, a vani je milina! Jučer cijeli dan šetali po livadi i naravno tek danas vidjela da imam krpelja nasred čela Mogla sam se i jučer pogledati u ogledalo
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 13:58:37
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Bok majo A joj,vidim baš se se nauživali,a šta si radila da ga imaš na čelu?
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 14:03:31
|
|
|
|
CallamityJane
|
majo draga pa otkud na celu a nisi isla na hitnu? moj dragi muz koji je inace mnogo hrabar i usred zime hoda u potkosulji ti je meni jedne godine dosao sav u suzama sa hitne. Ja crkla od straha, sta ti je R. sta je bilo? Kaze on krpelj mi je bio na ruci, isli smo do DUmana na pauzi sa posla i on je sve sa sebe skino i bacio u kontejner, i otrcao do hitne i oni su mu tamo izvadili. Ja sam se doslovce valjala od smijeha po podu.
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 14:04:40
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Ja vas pozdravljam..
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 14:08:43
|
|
|
|
maja
|
ma kud ću na hitnu, uzela sam pincetu i iščupala ga ( valjda cijelog) vidjet ćemo jel ću imat kakvih posljedica A bumbi, kuda ćeš ti? Ovaj se moj probudio, tj. vjerovatno ga je grlati djed probudio pošto mora lajat na ulici
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 14:09:03
|
|
|
|
ninolina
|
evo i mene još malo..nahranila dječicu...majo krpelji počeli jesi ga bar izvadila
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 14:12:58
|
|
|
|
CallamityJane
|
ciao bumbi majo trebala si uljem namazati onda samo iskliznu sa koze, meni je jednom posle kampovanja bio na senjoriti haj nino gdje moja Iris? nego jesi gledala film nino, "kada porastem bicu kengur"?
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 14:16:54
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe meni je jednom posle kampovanja bio na senjoriti a šta si ti radila
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 14:18:43
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: maja IZVORNA PORUKA: callanhoe meni je jednom posle kampovanja bio na senjoriti a šta si ti radila il jos bolje pitanje sta je senjorita radila
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 14:19:26
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: maja IZVORNA PORUKA: callanhoe meni je jednom posle kampovanja bio na senjoriti a šta si ti radila pa kampovala , fino ti pise
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 14:22:50
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: maja IZVORNA PORUKA: callanhoe meni je jednom posle kampovanja bio na senjoriti a šta si ti radila il jos bolje pitanje sta je senjorita radila jesi se ti nasla kad ces se javiti, samo skiljis odozgor
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 14:25:37
|
|
|
|
Marta j
|
Bog cure kako ste???
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 14:26:32
|
|
|
|
CallamityJane
|
haj martic evo sve su dobre, mene su uhvatile u kolo i moju senjoritu tako mi i treba kada brbljam a niko me nista ne pita
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 14:27:11
|
|
|
|
leilany
|
bog marta....kak si kaj??? callie
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 14:28:14
|
|
|
|
maja
|
bok marta kako si ti cally, pa kad se čudiš od kud meni na čelu, a ti imala na senjoriti mislim da je moj došao na pošteniji način
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 14:30:48
|
|
|
|
Marta j
|
Eto ti vrtirepka pa ti pricaj. Ja trenutno odmaram dok mate spava pa moram malo srediti kucu sutra mi stizu gosti..
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 14:30:56
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: maja bok marta kako si ti cally, pa kad se čudiš od kud meni na čelu, a ti imala na senjoriti mislim da je moj došao na pošteniji način bogami to je vec diskutabilno mogu smisliti bar pet nacina koji su svi gori od goreg kao sto baba kaze sine cuvaj obraz a pusti gu...da radi svoje a sad da kazem da stvarno nista nisam radila, niko mi nece vjerovati mada vi sigurno ne idete ni piskiti ni kakiti u divljinu, koje prefinjene damice
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 14:33:35
|
|
|
|
leilany
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 14:35:18
|
|
|
|
maja
|
moj je pao sa drveta , ipak smo sa djetetom bili u šetnji, a kud tebe baš tvoj nađe kad ideš kakit, ko da je čekao
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 14:38:25
|
|
|
|
CallamityJane
|
a sta ces, i krpelji me cekaju u zasjedi ljube se serpe, ljube se lonci pa sto ne bi cure i momci i mi smo juce brali cvijece, samo sto nemamo nigdje u blizini nikakav dio sa prirodom, viidim da je Kike odusevljena zelenilom
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 14:40:22
|
|
|
|
mariola
|
Halo curke, kako ste mi? evo i nas. vratili se iz šetnje, ručali, T se igra u baby gimu a ja k vama
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 29.3.2010 14:47:09
|
|
|
|
CallamityJane
|
pozdrav mare pusica toniju
|
|
|
Anketa
Pušenje tijekom trudnoće.
пеперутка16
Zanima me kakva su iskustva PUŠAČA na ovu temu, da li još uvijek puše, jer znam da nepušači jako oštro reagiraju i ne razumiju želju za tom praznom cigarom.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!